Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumsgratis.net


  Gratis bellen met mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen over gratis mediums uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumsgratis.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  Inderdaad u had goed "gezien", poes Fien is terug. Was drie dagen weg, en vertoefde zoals u zei bij buren, die ook poezenvolk herbergen. U bent accuraat zonder twijfel en draait er niet omheen. Dus andere voorspellingen komen sowieso uit. Hartelijk dank Jos.
Chris.




Ervaring van Chris met medium Jos   Ervaring van Chris met medium Jos   Ervaring van Chris geplaatst op 17 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met medium Bertt
  Ervaring met medium Bertt
  Hoi Bertt, bedankt voor je consult. Het was precies wat ik zelf ook voelde, en hij weer terug is gekomen. Je bent zeker een aanrader. Ik hou je op de hoogte qua voorspellingen. Groetjes Tes.




Ervaring van Tessa met medium Bertt   Ervaring van Tessa met medium Bertt   Ervaring van Tessa geplaatst op 17 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bertt  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Thanks Gunter voor dit verhelderend gesprek, ik heb er echt heel veel aan gehad. Dikke knuffel xxxx MJ.




Ervaring van MJ met medium Gunter   Ervaring van MJ met medium Gunter   Ervaring van MJ geplaatst op 17 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Violette
  Ervaring met medium Violette
  De BESTE en LIEFSTE dame die ik tot nu heb mogen spreken zonder twijfel. Deze dame gaf mij zojuist het rustige en zelfverzekerde gevoel waar ik al weken naar zocht. Ik voelde sterk aan ik bij haar moest zijn voor een Consult en zal haar zeker weer bellen als ik ooit onzeker in het leven sta, zonder twijfel. Voor een ieder die van zijn onzekerheid af wil komen is Mevrouw Violette de Beste Aanrader. Groet, CJP.




Ervaring van C. met medium Violette   Ervaring van C. met medium Violette   Ervaring van C. geplaatst op 17 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met medium Tancy
  Ervaring met medium Tancy
  Een ontzettend fijne, leuke en interessante ervaring. Wanneer u op zoek bent naar een oprechte reading, dan bent u bij deze vrouw aan het juiste adres.




Ervaring van Tim met medium Tancy   Ervaring van Tim met medium Tancy   Ervaring van Tim geplaatst op 17 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met medium Bieke
  Ervaring met medium Bieke
  Wauw Bieke wat een mooi consult heb ik net met u gehad. En dat komt omdat alles zoo herkenbaar was voor mij. Geen flauwekul maar echt de waarheid. Wat bent u goed, super. Dank U wel.




Ervaring van Anoniem met medium Bieke   Ervaring van Anoniem met medium Bieke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Lieve Nina, wat ik moest weten heb je helemaal verteld zoals het was.
Wat mij dan ook helemaal gelukkig maakt. De rest moet ik nog afwachten, je hoort me nog. Vele groetjes x.




Ervaring van peggy met medium Nina   Ervaring van peggy met medium Nina   Ervaring van peggy geplaatst op 17 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Melli
  Ervaring met medium Melli
  Bedankt Melli. spreek u weer gauw.




Ervaring van Gaby met medium Melli   Ervaring van Gaby met medium Melli   Ervaring van Gaby geplaatst op 17 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Melli  


Ervaringen van bezoekers met medium Bibi
  Ervaring met medium Bibi
  Ongelooflijk Bibi. Jouw voorspelling over het vinden van een baan is exact zo gegaan als jij zei. Je bent echt geweldig goed.




Ervaring van Anoniem met medium Bibi   Ervaring van Anoniem met medium Bibi   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bibi  


Ervaringen van bezoekers met medium Freyaa
  Ervaring met medium Freyaa
  Lieve Freyaa, ons gesprek eindigde abrupt omdat mijn credits op waren. Je hebt mij een hart onder de riem gestoken en daarvoor ben ik je heel dankbaar. Het is moeilijk om jou te bereiken want als je online bent, ben je vaak in gesprek. Dat zal niet voor niets zijn. Dus als het lukt en wij zijn wat verder in de tijd, zal ik je zeker proberen te bellen of opnieuw een getuigenis schrijven en je vertellen wat de uitkomst is van jouw voorspellingen. Voor nu ga ik jouw advies volgen om mij wat beter in mijn vel te voelen. Een lieve groet van een late beller op donderdag 16 november.




Ervaring van Een late beler met medium Freyaa   Ervaring van Een late beler met medium Freyaa   Ervaring van Een late beler geplaatst op 17 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Freyaa  


Ervaringen van bezoekers met medium Lisa
  Ervaring met medium Lisa
  Dag Lisa,
Je voorspelling is uitgekomen.en het is niet de eerste keer dat het klopt wat je zegt. Dank je wel.




Ervaring van J met medium Lisa   Ervaring van J met medium Lisa   Ervaring van J geplaatst op 16 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Corina
  Ervaring met medium Corina
  Voor het bellen met Corina zat ik met veel vragen en onzekerheden, zonder al te veel woorden voelde deze dame mij fijn loos aan .en gaande het gesprek gaf ze mij steeds meer inzicht en antwoorden. Dank voor alles. het gesprek was mij meer dan waard.




Ervaring van A. met medium Corina   Ervaring van A. met medium Corina   Ervaring van A. geplaatst op 16 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Corina  


Ervaringen van bezoekers met medium Seonah
  Ervaring met medium Seonah
  lieve Seonah, begin november heb ik je gebeld . Je was de enige die me de juist informatie gaf. Alles is uitgkomen wat je me voorspeld hebt. Bedankt, ik bel je zeker zo spoedig mogelijk terug.




Ervaring van karen met medium Seonah   Ervaring van karen met medium Seonah   Ervaring van karen geplaatst op 16 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Seonah  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Lieve gunter sorry tegoed op grrr .
Ik laat je weten hoe de date is gegaan .
Dank je wel .

Liefs Daphne.




Ervaring van Daphne met medium Gunter   Ervaring van Daphne met medium Gunter   Ervaring van Daphne geplaatst op 15 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Guillermo
  Ervaring met medium Guillermo
  Dankje voor het mooie gesprek en de lach op mijn gezicht .
Lieve Groetjes Engelien.




Ervaring van Engelien met medium Guillermo   Ervaring van Engelien met medium Guillermo   Ervaring van Engelien geplaatst op 15 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Guillermo  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Beste Romyna, ik sta versteld van uw gave. U voelde meteen aan dat er iemand was waar mijn gedachte naar uit ging. U bevestigde mijn gevoel die ik tijdens/na de eerste ontmoeting had met degene waarover ik belde.
Ik hoop u binnenkort te kunnen bellen om te vertellen dat het inderdaad gelopen is zoals u zei.




Ervaring van R met medium Romyna   Ervaring van R met medium Romyna   Ervaring van R geplaatst op 15 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Cor
  Ervaring met medium Cor
  Hoi Cor, wat was dit weer een fijn gesprek ,jij begrijpt mij helemaal zonder woorden en geeft mij altijd goede raad als ik weer eens een probleem heb. Dank je wel Cor ik ben erg blij dat ik je weer heb gesproken .heeft mij erg goed gedaan .de allerliefste groeten van mij Geesje.




Ervaring van geesje met medium Cor   Ervaring van geesje met medium Cor   Ervaring van geesje geplaatst op 15 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met medium Violette
  Ervaring met medium Violette
  Het was een verhelderend gesprek .het heeft me geholpen om de juiste keuze te maken.




Ervaring van Kinza met medium Violette   Ervaring van Kinza met medium Violette   Ervaring van Kinza geplaatst op 15 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met medium Tamara
  Ervaring met medium Tamara
  Heel bekwame astrologe evenals medium. Ga al even bij Tamara om advies. Krijg steeds eerlijke antwoorden.
Een dikke pluim voor dit bekwaam, correct en eerlijk medium.




Ervaring van Schuttertje met medium Tamara   Ervaring van Schuttertje met medium Tamara   Ervaring van Schuttertje geplaatst op 15 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Tamara  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Hoi Gunter,
Bedankt voor de steun. Zo begripvol.Wat je mij zegt komt ook uit. Liefs en tot gauw xxx.




Ervaring van Iggy met medium Gunter   Ervaring van Iggy met medium Gunter   Ervaring van Iggy geplaatst op 15 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazali, heel tevreden over je duidelijke uitleg. Je voorspellingen zijn tot nu toe ook uitgekomen. Ik bel je zeker nogmaals. XX Josine.




Ervaring van Josine met medium Gazali   Ervaring van Josine met medium Gazali   Ervaring van Josine geplaatst op 15 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Lieve Yuorah, het ging heel goed met t gesprek waar ik zo tegenop zag . Thanks voor het duimen , beter als verwacht. xxx.




Ervaring van Anoniem met medium Yuorah   Ervaring van Anoniem met medium Yuorah   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Dina
  Ervaring met medium Dina
  Ze slaat de spijker op zn kop. ik weet dat ze gelijk heeft. Dank aan Dina. Leuk dat ik je mocht ontdekken.




Ervaring van Janet met medium Dina   Ervaring van Janet met medium Dina   Ervaring van Janet geplaatst op 15 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met medium Sallina
  Ervaring met medium Sallina
  SALINA.

Je hebt het weer weten te doen. Praten over een man die mijn leven onderste boven ging halen.

Je hebt mij aan het brainstormen gezet.

IK dacht al dat je er helemaal naast zat maar nee hoor, hij bestaat echt.
Hahaha.

Heb er een hard hoofd in wat bepaalde dingen betreft. Ben benieuwd als ik je op dat gebied ook gelijk zal moeten geven. Time will tell.

Tot gauw.




Ervaring van Carilne met medium Sallina   Ervaring van Carilne met medium Sallina   Ervaring van Carilne geplaatst op 15 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sallina  


Ervaringen van bezoekers met medium Shar
  Ervaring met medium Shar
  Hi Shar, u gaf dingen die u niet kon weten en ik hoop dat de rest wat hem betreft ook zo zal gaan. Bedankt.




Ervaring van ss met medium Shar   Ervaring van ss met medium Shar   Ervaring van ss geplaatst op 14 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met medium Freyaa
  Ervaring met medium Freyaa
  Lieve freyaa, het was kort maar krachtig. hoop zo dat je gelijk krijgt. ik bel je zeker nog een keer op .


Liefs Daphne.




Ervaring van Daphne met medium Freyaa   Ervaring van Daphne met medium Freyaa   Ervaring van Daphne geplaatst op 14 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Freyaa  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Dank jewel. Bbedankt voor je consult .
Je had het bij het juiste eind .
Bedankt voor inzichten .

mvg, Lena.




Ervaring van Lena met medium Yuorah   Ervaring van Lena met medium Yuorah   Ervaring van Lena geplaatst op 14 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Berna
  Ervaring met medium Berna
  Berna, eerst hadden we niet zo een goede start. Je haalde wel direct eruit waarvoor ik belde al vroeg ik enkel een weeklegging. Maar je zei je blokkeert . Ben blij dat ik terug belde. Je hebt me gerust gesteld, hoop dat je gelijk hebt.




Ervaring van Wendy met medium Berna   Ervaring van Wendy met medium Berna   Ervaring van Wendy geplaatst op 14 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Berna  


Ervaringen van bezoekers met medium Lili
  Ervaring met medium Lili
  Geachte Lili,
Bedankt voor uw snelle consult. Bij deze weet ik meer doelgericht orde op zaken te stellen zonder paden te volgen die op niets uit komen. Uw consult was hierbij een goede hulp, met dank.




Ervaring van Guybert met medium Lili   Ervaring van Guybert met medium Lili   Ervaring van Guybert geplaatst op 14 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met medium Sarah
  Ervaring met medium Sarah
  Lieve Sarah.

enkele weken,maanden geleden had je me telkens gerust gesteld met te zeggen hij komt terug in je leven. Dat is nu gebeurt na 3maand. ik dank je voor telkens de goede raad en de goede gesprekken. je bent een 5+ sterren waard.
veel liefs.
a.




Ervaring van a met medium Sarah   Ervaring van a met medium Sarah   Ervaring van a geplaatst op 14 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met medium Freyaa
  Ervaring met medium Freyaa
  lieve freyaa,

wat een eye opener op gevoelsvlak.
u raakte de kern van het probleem zonder dat ik wat vernoemde.
u zat helemaal juist wat er nu speelt en wat nog komen gaat kijk ik heel erg naar uit. ik dank u voor u oprechte adviezen en laat snel wat horen
je ben een echte aanrader .en een heel goede coach .
groet saartje.




Ervaring van saartje met medium Freyaa   Ervaring van saartje met medium Freyaa   Ervaring van saartje geplaatst op 14 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Freyaa  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Heb een aantal weken geleden Desteny gebeld over iets wat me bezig hield,wat ze daarop aantwoorde kon ik niet plaatsen. ik snapte het niet en geloofde het ook niet en dacht"het zal wel". Nu
snap ik het allemaal en kan het ook plaatsen en geloven doe ik t ook ,ze had gewoon alweer gelijk. en ik ben er super blij mee. Dankje Desteny en sorry dat ik je niet geloofde. Grt. J.




Ervaring van J met medium Desteny   Ervaring van J met medium Desteny   Ervaring van J geplaatst op 14 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Lieve lieve derya een korte afwezigheid en toch hebben we het hard gevoeld op de lijn . kan je echt niet genoeg bedanken zo blij met je, je inzichten heb ik veel aan gehad .heeft een tijdje geduurd maar kan het nu plaatsen. klopt helemaal volledig .ga je nog meermaals bellen. lieve groetjes het meisje xxx.




Ervaring van het meisje met medium Derya   Ervaring van het meisje met medium Derya   Ervaring van het meisje geplaatst op 14 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Kiki
  Ervaring met medium Kiki
  Lieve Kiki, heel erg bedankt voor de reading. Het klopte exact wat u vertelde, ongelooflijk, echt zo goed. U wist meteen te vertellen dat het iemand was die ik al kon.Ik bel u snel nog eens terug, lieve groetjes siv.b.




Ervaring van siv.b met medium Kiki   Ervaring van siv.b met medium Kiki   Ervaring van siv.b geplaatst op 14 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk , je hebt gelijk gekregen betreft financiEle meevaller .als het ander ook uitkomt hoor je het zeker .

Veel liefs Daphne.




Ervaring van Daphne met medium Anouk   Ervaring van Daphne met medium Anouk   Ervaring van Daphne geplaatst op 13 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumsgratis.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumsgratis.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumsgratis.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Mediumsgratis.net. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden