Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumsgratis.net


  Gratis bellen met mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen over gratis mediums uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumsgratis.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Lieve Der, heb je veel gesproken afgelopen periode.altijd over hetzelfde (jongen met status :) Dan weet je wel wie ik ben.ik wil je bedanken voor alles. Veel is uitgekomen maar je hebt me vandaag verteld focus op je leventje / werk enz.doe geen moeite meer want het komt naar jou. Ik ga je pas weer bellen als mijn laatste wens is uitgekomen :) Nu even focus op mij en mijn benen weer op grond krijgen, komt goed. Liefs.




Ervaring van anoniem visje met medium Derya   Ervaring van anoniem visje met medium Derya   Ervaring van anoniem visje geplaatst op 12 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Lieve Gazali jij bent een engel hier voor de mensen die jou nodig hebben, ik heb veel gesprekken met jou gevoerd over alles en nog wat. Ik ben er van overtuigt dat jij een van de betere bent hier op de lijn en waar dan ook.

liefs Karin.




Ervaring van Karin met medium Gazali   Ervaring van Karin met medium Gazali   Ervaring van Karin geplaatst op 12 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  heel goed. Doe zo verder. Topmedium.




Ervaring van Louis met medium Yuorah   Ervaring van Louis met medium Yuorah   Ervaring van Louis geplaatst op 12 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Sasa
  Ervaring met medium Sasa
  Hi lieve Sasa, ik ben echt onder de indruk van jou. Jammer dat onze verbinding werd verbroken op 08/07/18. Ik wil je graag nog een keer bellen. Wanneer ben jij er?.




Ervaring van Aminata met medium Sasa   Ervaring van Aminata met medium Sasa   Ervaring van Aminata geplaatst op 12 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sasa  


Ervaringen van bezoekers met medium Shar
  Ervaring met medium Shar
  Heel goed invoelend. Super snel :) mooi hoe ze vertel.




Ervaring van Shanti met medium Shar   Ervaring van Shanti met medium Shar   Ervaring van Shanti geplaatst op 11 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met medium Gurtel
  Ervaring met medium Gurtel
  Hallo Gurtel,
Ik bel je nu meer als een jaar
Voor mijn ben je een Top. medium .
Je kent je vak , weet waar je over praat
Je legt er geen doekjes omheen
Top, Top, Top.
Lieve groeten je weet wel .LH.




Ervaring van War met medium Gurtel   Ervaring van War met medium Gurtel   Ervaring van War geplaatst op 11 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gurtel  


Ervaringen van bezoekers met medium Morgane
  Ervaring met medium Morgane
  Hoi Morgans,
Ik kan altijd bij jou terecht met mijn detail vragen. Zo fijn dat de door jouw gegeven antwoorden al menigmaal zijn uitgekomen. Ik hoop zo dat dit ook zo zal blijven. Je krijgt van mij 5 sterren.
Groetjes,
J.




Ervaring van J met medium Morgane   Ervaring van J met medium Morgane   Ervaring van J geplaatst op 11 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Dag Nina,
onder de indruk van je reading. je positieve energie gaf me een boost . Dikke knuffel, xxx Nathalie.




Ervaring van Nathalie met medium Nina   Ervaring van Nathalie met medium Nina   Ervaring van Nathalie geplaatst op 11 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Shania
  Ervaring met medium Shania
  Hoi Shania ,
Heb een paar dagen geleden een consult gehad van jou .
Ik vond het een heel mooi gesprek .
Het gaf heel veel energie en bevestiging .
Een mooie spiegel .
Dank je daarvoor .




Ervaring van Richard met medium Shania   Ervaring van Richard met medium Shania   Ervaring van Richard geplaatst op 11 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Paar maanden geleden mooie voorspelling gekregen van meine, ivm rechtzaak. Hij zei wees gerust je zal dit hoofdstuk mooi kunnen afsluiten. Et voila de uitspraak was in mijn voordeel. Hij zat er bonk op. Dank je wel om me in dit deel positieve kracht en geloof te geven dat t goed ging komen.




Ervaring van wendy met medium Meine   Ervaring van wendy met medium Meine   Ervaring van wendy geplaatst op 10 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Norah
  Ervaring met medium Norah
  Lieve norah, bedankt voor het fijne gesprek. Ik blijf vertrouwen houden dat alles goed komt met betrekking tot werk en de liefde. Ik hoop dat je voorspellingen uitkomen. Dit laat ik je zeker weten. Helaas waren de bel min op.




Ervaring van Angel met medium Norah   Ervaring van Angel met medium Norah   Ervaring van Angel geplaatst op 10 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met medium Belle
  Ervaring met medium Belle
  Lieve Belle, je ben een steun door dik en dun je hebt mij erg geholpen in moeilijke tijden. je bent oprecht en eerlijk daar hou ik van. dan weet ik waar ik aan toe ben, je bent een toppertje.




Ervaring van Jeannette met medium Belle   Ervaring van Jeannette met medium Belle   Ervaring van Jeannette geplaatst op 10 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Belle  


Ervaringen van bezoekers met medium Rika
  Ervaring met medium Rika
  He Rika, ik had je aan de lijn en wou je bedanken voor je steun. Het is helemaal onverwachts uitgekomen, precies zoals je het had voorspeld.
Veel liefs, Alieda.Super paragnoste.




Ervaring van Alieda met medium Rika   Ervaring van Alieda met medium Rika   Ervaring van Alieda geplaatst op 10 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Rika  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Lieve derya. U ben echt een engel . ben echt wel heel blij . Dank je wel voor je mooie woorden en begrip .
Namasté, Maraki.




Ervaring van Maraki met medium Derya   Ervaring van Maraki met medium Derya   Ervaring van Maraki geplaatst op 10 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Bedankt Anouk om me de steun te geven dat ik vandaag nodig had. Wat ben jij goed.
Hoop dat ik je vaker op mediums tref.

Fabio.




Ervaring van Fabio met medium Anouk   Ervaring van Fabio met medium Anouk   Ervaring van Fabio geplaatst op 10 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Super lief en duidelijke helderziende.
Dank je wel Karlien. Heel,heel goede waarnemingen en consult. veel dank , Dineke.




Ervaring van Dineke met medium Karlien   Ervaring van Dineke met medium Karlien   Ervaring van Dineke geplaatst op 10 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Supergoed is Yuorah en ze ziet alles zo helder. Ik ben heel blij met haar consults. Je bent echt een toppertje.




Ervaring van Anja met medium Yuorah   Ervaring van Anja met medium Yuorah   Ervaring van Anja geplaatst op 10 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Lieve Cassandra,
Ik heb gebeld over een verboden liefde .Bedankt voor je goede voorspelling
. toekomst was zoals je zei, helemaal de nagel op de kop.Bel zeker terug.Dank, willem.




Ervaring van willem met medium Cassandra   Ervaring van willem met medium Cassandra   Ervaring van willem geplaatst op 10 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Beste lieve medium Derya,

super medium : open en een eerlijk medium , . Derya jaren geleden ontdekt. Ik bel haar nog steeds af en toe op. Zij heeft zo ongelofelijk vaak gelijk en goede inzichten. Het bellen waard.




Ervaring van julia met medium Derya   Ervaring van julia met medium Derya   Ervaring van julia geplaatst op 10 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  Bedankt,

Mijn credits waren op.
Voor mij ben je nog steeds de beste.
Je zit er steeds goed op en weet mij altijd aan te sterken en je brengt me steeds tot rust.
Ook ontvang ik nuttige tips van jou.

Cindy.




Ervaring van cindy met medium Brya   Ervaring van cindy met medium Brya   Ervaring van cindy geplaatst op 10 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Maddy
  Ervaring met medium Maddy
  Hallo Maddy, bedankt voor het fijne en verhelderend gesprek. jij geeft mij inzichten in mijn situatie waar ik dankbaar voor ben.




Ervaring van Hans met medium Maddy   Ervaring van Hans met medium Maddy   Ervaring van Hans geplaatst op 10 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Ik had afgelopen weekend een email consult gevraagd en wauw, je sloeg de spijker op z'n kop.
Je kreeg vrijwilliger door, verzorgend persoon en dat ik een dochter heb. Klopt helemaal.
Je kreeg ook door dat A last heeft van zijn been, klopt ook. Op het moment gaat dat goed . Je zag bij mij rug, schouder en handklachten, klopt wederom. Heb een aantal jaar terug een zware polsoperatie gehad, vorig jaar een zwaar gekneusde schouder gehad door een val en nu heb ik last van mijn rug door het vele hoesten. Je zag ook dat ik snel iets van A zou horen en wat denk je, gisteravond kreeg ik een berichtje van hem. Je wist ook te vertellen dat hij een sterk en zelfverzekerd persoon is, maar op relatiegebied een prutser hahaha en ook dat klopt helemaal.
Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat je voorspellingen gaan uitkomen. Zodra het zover is laat ik het je zeker weten.
Liefs C.




Ervaring van C met medium Gunter   Ervaring van C met medium Gunter   Ervaring van C geplaatst op 10 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk, hartelijk bedankt voor dit mooie consult. Ik laat het weten als ik die man tegengekomen ben. Ik zal er vanaf nu hard aan werken om 'open' te staan.
Anouk is een Topper.
Een echte aanrader.

Liefs B.
.




Ervaring van B. met medium Anouk   Ervaring van B. met medium Anouk   Ervaring van B. geplaatst op 9 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  liefste gunter jij bent top.
Bedankt voor alle steun, tot later. Evi.




Ervaring van Evi met medium Gunter   Ervaring van Evi met medium Gunter   Ervaring van Evi geplaatst op 9 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  Lieve Anne

Jij bent geboren medium. je bent zo goed in het aanvoelen.Hartelijk dank voor uw inzichten. Marina.




Ervaring van Marina met medium Anne   Ervaring van Marina met medium Anne   Ervaring van Marina geplaatst op 9 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Lieve Nina, ik bel jou vaak . Je voorspellingen komen immers ook uit. Dankjewel.

xx Linda.




Ervaring van Linda met medium Nina   Ervaring van Linda met medium Nina   Ervaring van Linda geplaatst op 9 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  Jos. kom zie kom za . bent goede medium .




Ervaring van A J  Kaan met medium Jos   Ervaring van A J  Kaan met medium Jos   Ervaring van A J Kaan geplaatst op 9 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  lieve gunter,vannacht weer met jou gebeld en jij liet mij weer lachen.
maar wat voor mij vooral belangrijk was het vertrouwen in al het moois wat voor mij door kreeg. en dat jij mij daar in zekerheid in geef .ik bedank je hier voor en hoop dat het nu echt komt . een groet en een knuffel van een grote vriendin uit nederland. nou je raad wel wie ik ben.




Ervaring van loes met medium Gunter   Ervaring van loes met medium Gunter   Ervaring van loes geplaatst op 9 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Shania
  Ervaring met medium Shania
  Hallo Shania ,
Wat fijn en vooral eerlijk en verhelderend gesprek .
Jij voelt alles haar fijn aan en kan alles redelijk zeer goed opschrijven . Ze beschrijft mijn vriend helemaal zoals ie is .
Ik kijk uit naar ons volgende gesprek .
Liefs ,
Danielle .




Ervaring van Danielle met medium Shania   Ervaring van Danielle met medium Shania   Ervaring van Danielle geplaatst op 9 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met medium Bob
  Ervaring met medium Bob
  Ik sprak voor de eerste keer met Bob hij zei me die dag krijg je telefoon en het was die dag. het klopte ongelooflijk Bob hoe jij dat kan weten . ik bel je zeker nog terug hoor om raad te vragen.




Ervaring van inge met medium Bob   Ervaring van inge met medium Bob   Ervaring van inge geplaatst op 8 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bob  


Ervaringen van bezoekers met medium Marian
  Ervaring met medium Marian
  Lieve Marian had vanacht een fijn gesprek. Je sloeg de spijker op zijn kop en hebt mijn vragen snel en op een lieve manier beantwoord.heel erg bedankt daarvoor. Mijn gevoel zat goed.
Liefs van mij.




Ervaring van Sonja met medium Marian   Ervaring van Sonja met medium Marian   Ervaring van Sonja geplaatst op 8 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met medium Han
  Ervaring met medium Han
  Bedankt voor het gesprek van daarstraks. Zonder veel woorden wist jij zeer goed te vertellen wat er met mij aan de hand was. Je voelde goed aan wie ik was. Naar waar ik op weg ben. En wat goed voor mij is. Ons gesprek heeft mij kracht en inzichten gegeven die tot op heden ontbraken. En het heeft mij goede moed gegeven dat ik het juist pad volg. x.




Ervaring van Ann met medium Han   Ervaring van Ann met medium Han   Ervaring van Ann geplaatst op 7 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Gunther, ik belde je en je gaf direct aan zonder iets te zeggen dat je enkele dagen van te voren aan mijn had gedacht en over mijn bedrijf. Het was precies dat je al wist dat ik je ging bellen wat niet mee valt omdat je meestal in gesprek bent. Bedankt voor wat je me al kon vertellen. ik ga je zo snel ogelijk weer terug bellen. Groetjes Henny.




Ervaring van Henny met medium Gunter   Ervaring van Henny met medium Gunter   Ervaring van Henny geplaatst op 7 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Gisteravond laat nog gebeld met Sid en nog eens terug gebeld nadat mijn credits opwaren. Zo prachtig hoe hij de dingen zegt en je inzicht geeft van wat er speelt. Kon me niet echt vertellen wat er komende is ,maar heeft me inzicht gegeven wat er speelt met de man waarvan er langs beide kanten gevoelens waren. Hoe het komt dat die man plots anders doet en eventjes weg is en niks meer van hem hoor. Het is dat hij tijd nodig heeft om emotionele zaken en op werkvlak dingen op orde te krijgen. Op werkvlak, dingen die ik dan weer blootgelegd heb. Ik moet gewoon nu zijn tijd laten en hopelijk komt het terug goed tussen hem en mij. Geweldig, want kon er echt niet bij wat er aan de hand was met hem. Zeker een aanrader om te bellen en je klaarheid te geven.




Ervaring van ikke met medium Sid   Ervaring van ikke met medium Sid   Ervaring van ikke geplaatst op 7 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Marco
  Ervaring met medium Marco
  heel erg bedankt, heel veel raakpunten, minuutjes waren op. ik bel je snel weer terug , je voelde alles heel goed aan.




Ervaring van sonja met medium Marco   Ervaring van sonja met medium Marco   Ervaring van sonja geplaatst op 7 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumsgratis.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumsgratis.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumsgratis.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Mediumsgratis.net. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden