Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumsgratis.net


  Gratis bellen met mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen over gratis mediums uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumsgratis.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Maria
  Ervaring met medium Maria
  Zeer lieve dame, en wat ze zei was pure waarheid. Een aanrader.




Ervaring van Anja met medium Maria   Ervaring van Anja met medium Maria   Ervaring van Anja geplaatst op 17 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Maria  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Lieve Joke,

Blij dat ik weer een mooie reading heb gekregen van je over de man van dansen. Je hebt mij zulke mooie voorspellingen gedaan op de liefde tussen ons. Ik kan niet wachten totdat dit gaat komen. Dan laat ik het je zeker weten. Volgens jou gaat het allemaal snel komen tussen ons. Ik laat het je zeker weten. Je bent top in het invoelen. En een lieverd. Liefs .




Ervaring van Anoniem met medium Joke   Ervaring van Anoniem met medium Joke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Bijzonder, rustgevend, zo raak in de zaken die je omschrijft. Dank je voor de mooie inzichten. Je bent een absolute aanwinst voor deze lijn.




Ervaring van D. met medium Meine   Ervaring van D. met medium Meine   Ervaring van D. geplaatst op 16 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Hoi Sabine, Je bent meer dan 5 sterren waard. Jij hebt mij in november dingen voorspeld en raad eens veel zijn uitgekomen. Blijf zo doorgaan. Jij bent een aanrader. Dank je wel.




Ervaring van Nelly met medium Sabine   Ervaring van Nelly met medium Sabine   Ervaring van Nelly geplaatst op 16 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga,

We hebben elkaar vandaag 2 keer gesproken.
Eerst ging het over mij maar al snel over mijn vriend. Het gaat nu echt even niet zo goed met ons. Maar hoop dat je gelijk krijgt en dat het wel goed gaat komen. Hij wil mij niet kwijt zeg je.
En dat we toch deze week wel weer gaan praten samen over alles.

Hoop dat je gelijk krijgt.

Liefs .




Ervaring van anna met medium Olga   Ervaring van anna met medium Olga   Ervaring van anna geplaatst op 16 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Seonah
  Ervaring met medium Seonah
  Lieve Seonah

Ik moet je eerlijk bekennen dat ik nog nooit contact heb gezocht met een medium, maar ik kan je zeggen dat ik er totaal geen spijt van heb. Dank je wel voor wat je zei. Ik wist niet wat ik hoorde, alles klopte. Wouw en dan het leggen van je tarotkaarten, ik ben er nog stil van.

Je stem maakt me rustig en geeft me een veilig gevoel en ik ben je dankbaar dat ik alles mag vragen en dat je zo uitgebreid de tijd voor me genomen hebt. Dat je me liet uitspreken en dat ik in eigen woorden mocht zeggen wat ik bedoelde.

Dank je wel lieve Seonah, ik bel je snel weer terug.

Tot snel, Kimberly.




Ervaring van Kimberly met medium Seonah   Ervaring van Kimberly met medium Seonah   Ervaring van Kimberly geplaatst op 16 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Seonah  


Ervaringen van bezoekers met medium Jeannet
  Ervaring met medium Jeannet
  Dank je wel lieve Jeannet voor het goede gesprek vanmiddag.hier een storing waarbij ons gesprek plots verbrak excuses. en dank nog,liefs.




Ervaring van Jac met medium Jeannet   Ervaring van Jac met medium Jeannet   Ervaring van Jac geplaatst op 16 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met medium Roos
  Ervaring met medium Roos
  Roos is een heel lief medium. luistert goed en straalt vertrouwen uit. Zeker de moeite om haar te bellen.




Ervaring van Tim met medium Roos   Ervaring van Tim met medium Roos   Ervaring van Tim geplaatst op 16 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Als ik met een vraag zit krijg ik altijd een duidelijk antwoord van jou. Je draait er niet omheen.
Het komt ook altijd uit wat je zegt.
Veel liefs.




Ervaring van Nicole met medium Desteny   Ervaring van Nicole met medium Desteny   Ervaring van Nicole geplaatst op 16 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Als ik met een vraag zit krijg ik bij jou een duidelijk antwoord. Je draait er niet omheen.




Ervaring van Nicole met medium Desteny   Ervaring van Nicole met medium Desteny   Ervaring van Nicole geplaatst op 16 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Goedemorgen Gunter.

Allereest wil ik jou een heel mooi superjaar toewensen, (nieuwjaar nog een halve maand) .Dankje wel voor de reading vorig jaar (22/12) met vallen en opstaan, idd, momenteel weer een wig tussen ons, ik bel je binnenkort terug op om verder verhaal te geven.
een heel fijne dag
kris.




Ervaring van kris met medium Gunter   Ervaring van kris met medium Gunter   Ervaring van kris geplaatst op 16 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Shar
  Ervaring met medium Shar
  Ik belde je dit weekend en beloofde je te laten weten of ik slaagde, profiel werd (nog) niet aanvaard, maar chat wel. Benieuwd wie hier aan het langste eind gaat trekken ;-) .
dankjewel voor het gesprek
kris.




Ervaring van kris met medium Shar   Ervaring van kris met medium Shar   Ervaring van kris geplaatst op 16 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Lieve Joke,
Ik heb gisteren weer een mooie reading van je gehad.
Hoe bijzonder dat je al ruim een jaar hetzelfde bij mij leest en waar je niet van afwijkt.
Welke bril je ook opzet. iedere keer komt het op hetzelfde neer.
Tijd is het lastige, maar ik heb er alle vertrouwen in dat je voorspelling gaat
uitkomen.
Maar je weet het zodra er nieuws is staat jou lijn op rood gloeiend.
Dank je wel weer lief mens.
Je bent een TOPPER.

Liefs, A.




Ervaring van A. met medium Joke   Ervaring van A. met medium Joke   Ervaring van A. geplaatst op 15 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Hey Meike thanks voor het consult je zei rake dingen ;-) ben er van onder de indruk.
Ik bel jou zeker en vast terug grtjs.




Ervaring van Leslie met medium Meine   Ervaring van Leslie met medium Meine   Ervaring van Leslie geplaatst op 15 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Seonah
  Ervaring met medium Seonah
  Lieve Seonah

Na lang niet meer met je gesproken te hebben, heb ik vandaag eindelijk weer contact met je kunnen leggen.

Dank je wel voor je raad en advies rond mijn lief. Jouw inzicht via jouw gidsen helpen me altijd weer om weer bij mijn rustpunt te komen. Ondanks mijn tranen en frustratie weet je me altijd weer tot rust te brengen.

Dank je wel lieve Seonah, ik mis je nu alweer xxx.
Liefs, Chantalle.




Ervaring van Chantalle met medium Seonah   Ervaring van Chantalle met medium Seonah   Ervaring van Chantalle geplaatst op 15 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Seonah  


Ervaringen van bezoekers met medium Belle
  Ervaring met medium Belle
  Hoi Belle,

Ik heb je een poosje terug 2 x gebeld, ik was erg onder de indruk, en 2 zaken zijn er ondertussen al bevestigd.
Helemaal TOP van je.

Bedankt Belle.

groetjes Louraine.




Ervaring van Louraine met medium Belle   Ervaring van Louraine met medium Belle   Ervaring van Louraine geplaatst op 15 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Belle  


Ervaringen van bezoekers met medium Celine
  Ervaring met medium Celine
  TOP.
Echt een aanrader. Lief, snel en kan goed invoelen en uitleggen.

Beterschap Celine x.




Ervaring van Karin met medium Celine   Ervaring van Karin met medium Celine   Ervaring van Karin geplaatst op 15 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  Super goed invoelingsvermogen en erg betrouwbaar voelt Ze aan. Ze kan echt dingen helder zien.




Ervaring van D met medium Brya   Ervaring van D met medium Brya   Ervaring van D geplaatst op 15 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Super goed deze Medium. ze is heel oprecht en liefdevol en kan heel goed invoelen.




Ervaring van S.D. met medium Exena   Ervaring van S.D. met medium Exena   Ervaring van S.D. geplaatst op 15 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Seonah
  Ervaring met medium Seonah
  Echt wow deze medium. <3 .
Ze pikt de energie erg goed op.




Ervaring van S.D. met medium Seonah   Ervaring van S.D. met medium Seonah   Ervaring van S.D. geplaatst op 15 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Seonah  


Ervaringen van bezoekers met medium Kathleen
  Ervaring met medium Kathleen
  Kathleen,

U bent een voortreffelijk helderziend -en voelend medium. Zo accuraat, empathisch, met een magisch veelvoud aan informatie, on-ge-loof-lijk .
Weet dat u voor mij vanmiddag een geweldige steun bent geweest, waarvoor mijn oprechte dank . xxx.




Ervaring van Anoniem met medium Kathleen   Ervaring van Anoniem met medium Kathleen   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kathleen  


Ervaringen van bezoekers met medium Seonah
  Ervaring met medium Seonah
  Seonah is op en top een zeer goed medium .




Ervaring van Patrick met medium Seonah   Ervaring van Patrick met medium Seonah   Ervaring van Patrick geplaatst op 15 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Seonah  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Meine is een aanrader top medium, altijd gelijk R.




Ervaring van ruthsella met medium Meine   Ervaring van ruthsella met medium Meine   Ervaring van ruthsella geplaatst op 14 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Met Meine gesproken, snel, duidelijk. Geeft directe antwoorden op al je vragen, heel aardige man.




Ervaring van Anoniem met medium Meine   Ervaring van Anoniem met medium Meine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Maria
  Ervaring met medium Maria
  Erg goed consult.
Een aanrader.




Ervaring van lin met medium Maria   Ervaring van lin met medium Maria   Ervaring van lin geplaatst op 14 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Maria  


Ervaringen van bezoekers met medium Berna
  Ervaring met medium Berna
  lieve Berna. heel hartelijk dank voor je goede raad en duidelijke uitleg over het hoe en wat er momenteel speelt in mijn leven. je was er ook heel stellig in dat het weer goed kwam en wat denk je? gisteravond na lange tijd weer contact gehad met hem. Je had dus weer gelijk. vr gr Babette.




Ervaring van babette met medium Berna   Ervaring van babette met medium Berna   Ervaring van babette geplaatst op 14 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Berna  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Lieve Mina, bedankt voor alle steun. Je voorspelling is uitgekomen.
Tot snel.




Ervaring van Zoi met medium Mina   Ervaring van Zoi met medium Mina   Ervaring van Zoi geplaatst op 14 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Lieve Carola,
Ik wil je weer ontzettend bedanken voor je mooie en verhelderende consult.
Zo fijn hoe eerlijk en duidelijk je iedere situatie kan weergeven zonder er doekjes om te winden.
Want uiteindelijk is dat hetgeen waar het om gaat.
Ik laat je zeker weten of dat E. contact met mij opzoekt om toch vriendschap te willen en besef mij nu dat dat wel gaat ook o.a. onder mijn voorwaarde en niet alleen onder zijn wensen.
Slaap lekker en ik spreek je later weet.
Lieve groetjes, A.




Ervaring van Klok A. met medium Carola   Ervaring van Klok A. met medium Carola   Ervaring van Klok A. geplaatst op 14 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Het gesprek werd plots onderbroken.Daarom, via deze weg: 100 x dank, lieve en geduldige Odette. Ik ken je intussen bijna 4 jaren en je bent echt "onwaarschijnlijk" fantastisch. Ik draag jou een warm hart toe. xxx.




Ervaring van Chantal met medium Odette   Ervaring van Chantal met medium Odette   Ervaring van Chantal geplaatst op 14 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Maddy
  Ervaring met medium Maddy
  Alweer een fijn oppeppend gesprek gehad, ik mag dus nog steeds hoopvol en positief afwachten. Bedankt voor je warmte en steun met je lieve en warme stem .A en G.




Ervaring van A en G met medium Maddy   Ervaring van A en G met medium Maddy   Ervaring van A en G geplaatst op 13 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Dit heb ik als geweldig ervaren. Ik heb jou net gesproken en I was blown away. Ik heb een helder en duidelijke consult mogen ervaren. Super bedankt.




Ervaring van A met medium Exena   Ervaring van A met medium Exena   Ervaring van A geplaatst op 13 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Wauuuuuw.Dat is het enige wat ik zeggen kan. Wil jij het ook ervaren?? Bel Exena.
Super geweldig.




Ervaring van A. met medium Exena   Ervaring van A. met medium Exena   Ervaring van A. geplaatst op 13 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Iedereen die de lijn belt wil graag iemand aan de lijn krijgen die de nagel op de kop slaat, de situatie perfect inschat en verwoordt. Maar ook die positief ingesteld is en een duidelijke blik op de toekomst werpt: jij doet het allemaal. Wauw.




Ervaring van V. met medium Exena   Ervaring van V. met medium Exena   Ervaring van V. geplaatst op 13 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  zeer enthousiaste vrouw, concrete situaties waarvan ze absoluut niets kon weten, had geen informatie nodig.
Duidelijk, to the point. Zeer gerustgesteld door haar aanvoelen.
Zij is een vrouw met een uitzonderlijke gave.
toeval ?.




Ervaring van toeval met medium Niamh   Ervaring van toeval met medium Niamh   Ervaring van toeval geplaatst op 13 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Guillermo
  Ervaring met medium Guillermo
  Soms zitten er goudklompjes tussen de mediums.Ik heb al meerdere malen met Guillermo gesproken en dit zeer integer medium heeft een groot empatisch en invoelend vermogen. Hij is zuiver en werkt vanuit het hart. Echt een aanwinst voor deze lijn. en een heel fijn en bijzonder mens.




Ervaring van Anna met medium Guillermo   Ervaring van Anna met medium Guillermo   Ervaring van Anna geplaatst op 13 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Guillermo  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumsgratis.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumsgratis.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumsgratis.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Mediumsgratis.net. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden