Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumsgratis.net


  Gratis bellen met mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen over gratis mediums uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumsgratis.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium John
  Ervaring met medium John
  Net weer een heel mooi en rustig gesprek gehad met John. Tot nu toe heb je in alles gelijk gehad. Ik weet zeker dat het laatste ook uit komt.




Ervaring van Ineke met medium John   Ervaring van Ineke met medium John   Ervaring van Ineke geplaatst op 21 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met medium Celine
  Ervaring met medium Celine
  Celine is heel snel in haar waarnemingen. zonder niet te veel te vertellen wist ze situatie(s) te vertellen.
Wist mij en een ander person goed te omschrijven. Wist ook zelfs een situatie te vertellen wat in het verleden is gebeurd zonder dat ik daar iets over had verteld.
ze is echt top. twijfel niet om haar te bellen.




Ervaring van A met medium Celine   Ervaring van A met medium Celine   Ervaring van A geplaatst op 21 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met medium Seonah
  Ervaring met medium Seonah
  Lieve Seonah, ik kan je niet genoeg bedanken voor de rust die je me brengt.je bent een lieve dame en uitstekende paragnost. ik kijk alvast uit naar mijn veelbelovende toekomst. jou bellen is beter dan therapie bij de psychologe. je lijkt net een vriendin die ik al jaren ken. bij verandering of slecht moment hoor je me weer ;-).
1000x dank.




Ervaring van anoniem met medium Seonah   Ervaring van anoniem met medium Seonah   Ervaring van anoniem geplaatst op 21 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Seonah  


Ervaringen van bezoekers met medium Kristal
  Ervaring met medium Kristal
  Super kaartlegster zit er altijd bonk op . geeft mensen de positiviteit die ze nodig hebben doe zo verder . Een meerwaarde voor de lijn.




Ervaring van inge met medium Kristal   Ervaring van inge met medium Kristal   Ervaring van inge geplaatst op 21 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kristal  


Ervaringen van bezoekers met medium Seonah
  Ervaring met medium Seonah
  Seonah, dank je wel voor het gesprek van deze avond,je bent een super, super lieve en warme vrouw met een heel mooie en rustgevende stem, je hebt me enorm veel moed en doorzettingsvermogen gegeven. aangaande de liefde met mijn teerbeminde schat, ik geloof oprecht in jou. ik beloof je om mij rustig te houden en me geen zorgen meer te maken, alles komt goed, de liefde zal zegevieren, dank je wel lieve schat, je bent een heel sterk medium. Aan alle mensen, een echte aanrader.




Ervaring van vrouw die heel erg verliefd is en het moeilijk heeft met medium Seonah   Ervaring van vrouw die heel erg verliefd is en het moeilijk heeft met medium Seonah   Ervaring van vrouw die heel erg verliefd is en het moeilijk heeft geplaatst op 20 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Seonah  


Ervaringen van bezoekers met medium Han
  Ervaring met medium Han
  Zalig om met die man te praten. Voelt en ziet heel veel dingen . Je hoeft echt niet lang te wachten op een antwoord op je vragen. Zeker een aanrader als je duidelijkheid wil op je vragen. Weet ook direct hoe het nu is en wat er komen gaat. Brengt enorm rust eens je met hem hebt gepraat . Zeker de moeite waard om te bellen.




Ervaring van Me met medium Han   Ervaring van Me met medium Han   Ervaring van Me geplaatst op 20 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met medium Han
  Ervaring met medium Han
  Geweldige persoon om mee te praten. Zegt de dingen hoe ze gaan verlopen en het nu op dit moment is. Er komen gesprekken zag je en ben ervan overtuigd dat die gaan komen ook. Je brengt innerlijk rust en dat doet goed , ook als je niet echt weet hoe de andere persoon erover denkt van een bepaalde actie dat ik had gedaan. Je bent heeeeeeeel aangenaam om mee te praten . Echt een zalige consult gehad van jou .




Ervaring van ariane met medium Han   Ervaring van ariane met medium Han   Ervaring van ariane geplaatst op 20 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met medium Janique
  Ervaring met medium Janique
  Hey lieverd,
Bedankt voor het mooie consult, je voelt het allemaal erg goed aan.
je wist dingen die je niet kon weten,
en je hebt me gerustgesteld.
een aanrader
liefs R.




Ervaring van Rita met medium Janique   Ervaring van Rita met medium Janique   Ervaring van Rita geplaatst op 20 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Janique  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Marie bedankt 5 sterren zijn te kort. je bent meer dan 5 sterren waard.




Ervaring van Wendy met medium Marie   Ervaring van Wendy met medium Marie   Ervaring van Wendy geplaatst op 20 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess Sharity
  Ervaring met medium Tess Sharity
  Dank je wel voor het fijne gesprek.
Je weet erg veel en je bent erg lief ook haha :)
Tot over een paar maandjes :).




Ervaring van Angelique met medium Tess Sharity   Ervaring van Angelique met medium Tess Sharity   Ervaring van Angelique geplaatst op 20 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess Sharity  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Cassandra
Het is altijd fijn met u te praten. Je hebt het altijd bij het rechte eind. En zo geduldig. Danku voor alles.
A x.




Ervaring van Ann met medium Cassandra   Ervaring van Ann met medium Cassandra   Ervaring van Ann geplaatst op 19 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Leandra
  Ervaring met medium Leandra
  Leandra
Zo aangenaam om met u te praten. Je bent een geschenk uit de hemel. Zo betrokken. En altijd bij het rechte eind.
A x.




Ervaring van Ann met medium Leandra   Ervaring van Ann met medium Leandra   Ervaring van Ann geplaatst op 19 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Dankjewel Gazali voor vandaag,ik merk dat je me wat rust heb gegeven. Je hebt een hele lieve,prettige en geruststellende stem. Ik heb ook het gevoel dat je oprecht bent. Liefs S.




Ervaring van S met medium Gazali   Ervaring van S met medium Gazali   Ervaring van S geplaatst op 19 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess Sharity
  Ervaring met medium Tess Sharity
  Tess
Jij bent werkelijk een geschenk uit de hemel.
A x.




Ervaring van Ann met medium Tess Sharity   Ervaring van Ann met medium Tess Sharity   Ervaring van Ann geplaatst op 19 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess Sharity  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Wat een mooi consult. Echt een aanrader. Ik ben je ontzettend dankbaar . Veel succes . Liefs Lila .




Ervaring van Lila met medium Vitta   Ervaring van Lila met medium Vitta   Ervaring van Lila geplaatst op 19 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Waaauwieeee, geweldig.
Voelt heel goed aan en is heel correct.
Geweldige dame en zit altijd juist bij mij.
Topper. Zeker een aanrader.




Ervaring van Iluna met medium Vitta   Ervaring van Iluna met medium Vitta   Ervaring van Iluna geplaatst op 19 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Wat een geweldige nieuwe aanwinst. Onwijs goed in haar waarnemingen, warm vriendelijk en eerlijk. Hoop je nog lang te spreken op de lijn. Liefs .




Ervaring van Anoniem met medium Vitta   Ervaring van Anoniem met medium Vitta   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Norah
  Ervaring met medium Norah
  Norah bedankt voor het gesprek. Het voelt alsof je me heel lang kent omdat je alles benoemt zonder dat er over begin. je vertelde over het verleden en heden alsof je een vriendin bent die het van dichtbij meegemaakt hebt. Ik weet dat je gelijk hebt omdat je alles benoemde wat heeft bijgedragen aan mijn huidige positie in het leven. Veel mensen beweren helderziend te zien, maar bij twijfel ik geen moment omdat je gewoon dingen benoemt alsof je mijn gedachten en ziel kunt zien. Alsof je door mij ogen kijkt en voel wat ik voel en wat ik heb meegemaakt. Jouw gave is ECHT.




Ervaring van M met medium Norah   Ervaring van M met medium Norah   Ervaring van M geplaatst op 19 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met medium Kristal
  Ervaring met medium Kristal
  Kristal is zo goed. Ze ziet het en zegt het zonder dat ik erover begon en wist te vertellen hoe de situatie in elkaar zat. Ze heeft luisterend oor en is heel vriendelijk en wijs. De moeite waard. Dank je Kristal.het voelt goed met jou omdat je eerlijk bent en ziet het zoals het is.




Ervaring van Mimi met medium Kristal   Ervaring van Mimi met medium Kristal   Ervaring van Mimi geplaatst op 19 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kristal  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Gunter, ik kan het nog steeds niet geloven. De voorspelling die je mij dit weekend gaf is ook uitgekomen. De ontmoeting heeft gisteren al plaatsgevonden. Wat een aangenaam en duidelijk gesprek was dat.




Ervaring van Nel met medium Gunter   Ervaring van Nel met medium Gunter   Ervaring van Nel geplaatst op 18 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Leandra
  Ervaring met medium Leandra
  Lieve Leandra,
Uw legging van vanmiddag klopte. Hij heeft inderdaad van zich laten horen. Ik hoop dat de rest van uw voorspelling over de toekomst ook uitkomt.
Xxx.




Ervaring van Juanita met medium Leandra   Ervaring van Juanita met medium Leandra   Ervaring van Juanita geplaatst op 18 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk is de allerliefste maar verteld je absoluut geen sprookjesverhaaltjes waar je niks aan hebt. Of het positief of negatief is ze verteld het je en ook waarom dingen gebeuren. Ik spreek haar nu bijna 10 maanden en alles wat zij tot nu toe heeft gezegd is uitgekomen. Tijd is altijd heel erg lastig maar alles gebeurd op z?n tijd. geduld loont. Mijn vriendinnen bellen haar ondertussen ook allemaal aangezien de waarnemingen allemaal kloppen. Voor mij is er maar 1 en dat is Anouk. Dus wil je een eerlijk consult met antwoorden waar je echt iets aan hebt dan raad je ik je Anouk absoluut aan.




Ervaring van Soof met medium Anouk   Ervaring van Soof met medium Anouk   Ervaring van Soof geplaatst op 18 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Jeetje Vitta, wat voelt u de situatie goed aan. U hebt me tot tranen toe ontroerd en me opnieuw het vertrouwen gegeven dat ik erin mag blijven geloven dat het goed komt. Dank u wel.




Ervaring van Karin met medium Vitta   Ervaring van Karin met medium Vitta   Ervaring van Karin geplaatst op 18 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Vind het heerlijk om me je te kletsen. fijn dat je er bent altijd en dat je het lang mag vol houden.

Liefs van Melissa.




Ervaring van Mellisa met medium Gazali   Ervaring van Mellisa met medium Gazali   Ervaring van Mellisa geplaatst op 18 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Meine , ik vind jou een oprecht medium.
Je antwoordt kort en bondig op mijn
op mijn vraag en maakt het gesprek
niet onnodig lang.
Bedankt hiervoor,
Maria.




Ervaring van Maria met medium Meine   Ervaring van Maria met medium Meine   Ervaring van Maria geplaatst op 18 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Hey Lieve Donna,

Ik wil je bedanken voor je email consult van vandaag. Bedankt voor al je voorspellingen en je geduld wanneer ik je 100x dezelfde vragen stel. Je bent een schat. Meer dan 5 sterren kan ik helaas niet geven.

Veel liefs A (over B vraag ik jou altijd).




Ervaring van Az met medium Donna   Ervaring van Az met medium Donna   Ervaring van Az geplaatst op 18 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  Lieve Rhais, nu pas zie ik dat ik de sterren was vergeten aan te vullen. jij bent meer dan 5** waard. Liefs Conny.




Ervaring van Conny met medium MB Rhais   Ervaring van Conny met medium MB Rhais   Ervaring van Conny geplaatst op 18 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazali, dank je wel. Het waren weer de 50 minuten ;-)
Fijn dat ik je vanacht heb kunnen spreken. HET RUSTIGE MEDICIJN EFFECT :-) Heb weer wat rust en ook weer met je gelachen.
Ik probeer rustig en kalm in deze moeilijke situatie te blijven, maar ook vertrouwen te houden.
Thanks Gazali en spreek je gauw weer.
Liefs van C ;-).




Ervaring van Anoniem met medium Gazali   Ervaring van Anoniem met medium Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Lieve Meine,
Nogmaals bedankt voor jouw laatste healing.
Ik werd opeens emotioneel en ik kreeg een zgn
energetische schoonmaak. Nu voel ik me op fysiek niveau wel sterker en psychisch iets rustiger.
Ik ben altijd dankbaar voor jouw trouwe positieve ondersteuning. Iwona.




Ervaring van Iwona met medium Meine   Ervaring van Iwona met medium Meine   Ervaring van Iwona geplaatst op 17 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Norah
  Ervaring met medium Norah
  Hoi Norah. Mijn WiFi viel uit. Wil zeker het gesprek afmaken.




Ervaring van M met medium Norah   Ervaring van M met medium Norah   Ervaring van M geplaatst op 17 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Bedankt Thaiis,het is zeker geen goed nieuws. maar ik voelde al dat het niet goed zat,we zullen wel zien hoe het verder verloopt.Je hoort me later nog wel,je weet ik kan niet zonder jou goede raad.Hartelijke dank en dikke kus,Ria.




Ervaring van Ria met medium Thaiis   Ervaring van Ria met medium Thaiis   Ervaring van Ria geplaatst op 17 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  Christelle is super, haalt super veel informatie binnen en kan dus ook super veel vertellen. Ze heeft ook een rustgevende energie over zich die heel kalmerend werkt. Ze is echt een aanrader om te contacten als je het niet meer weet, je zult na afloop je een stuk beter voelen.




Ervaring van Janneke met medium Christelle   Ervaring van Janneke met medium Christelle   Ervaring van Janneke geplaatst op 17 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  Lieve Christelle In 1 woord . fantastisch Belde jou vorige week een paar keer en deze week krijg jij al gelijk . je hebt precies verteld hoe het nu is gelopen. jij bent echt ongelooflijk goed.




Ervaring van Anoniem met medium Christelle   Ervaring van Anoniem met medium Christelle   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Na een moeilijke periode heb ik je gebeld. En je hebt me veel laten inzien. Beste groeten Emiel .




Ervaring van Emiel met medium Dirk   Ervaring van Emiel met medium Dirk   Ervaring van Emiel geplaatst op 17 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  3 weken geleden Donna opgebeld.ze bevestigde mij dat mijn vriend mij bedriegt met een andere vrouw. Ik stond versteld om dit te moeten aanhoren ongeacht mijn gevoel het wel wist.vorig week heeft mijn vriend bevestigd dat hij een ander heeft en je voorspelling met spijt en dat hij een nieuwe kans wilt is ook uitgekomen. Donna is top en rechtuit, draait niet rond de pot. Ik bel je wanneer ik je weer te pakken kan krijgen voor het vervolg Donna. Gr.Zarah.




Ervaring van Zarah met medium Donna   Ervaring van Zarah met medium Donna   Ervaring van Zarah geplaatst op 16 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumsgratis.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumsgratis.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumsgratis.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Mediumsgratis.net. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden