Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumsgratis.net


  Gratis bellen met mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen over gratis mediums uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumsgratis.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium An
  Ervaring met medium An
  Dank je wel voor het mooie consult.




Ervaring van karolien met medium An   Ervaring van karolien met medium An   Ervaring van karolien geplaatst op 26 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met An  


Ervaringen van bezoekers met medium Yasmin
  Ervaring met medium Yasmin
  Bedankt Yasmin, allemaal juist wat je ziet, hartelijk bedankt voor alle informatie xxx.




Ervaring van Anoniem met medium Yasmin   Ervaring van Anoniem met medium Yasmin   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Yuorah haar voorspellingen zijn al voor een deel uitgekomen. Ze is altijd rustig en zegt heel snel waar het op staat. een Topper van formaat.




Ervaring van Nina met medium Yuorah   Ervaring van Nina met medium Yuorah   Ervaring van Nina geplaatst op 26 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Lieve Monique. Wat ben jij goed. Je voelde perfect aan wanneer hij van zich zou laten horen. Hoop de rest ook mag uitkomen en je nog veel mensen kunt helpen. Ben grote fan van jou. Deze getuigenis heb jij echt verdient. Hoop dat het lukt hem te plaatsen.




Ervaring van A met medium Monique   Ervaring van A met medium Monique   Ervaring van A geplaatst op 26 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Inmiddels heb ik Romyna al heel vaak gesproken, en eigenlijk krijg ik elke keer hetzelfde te horen betreft een bepaalde situatie. Het is een hele lieve rustige vrouw die je ook niet langer aan de lijn houdt dan nodig. Mijn proces gaat wat langzaam, maar er zijn zeker al een aantal kleine dingen uitgekomen die Romyna zag (en zo ook een paar andere goede mediums). Nu is het wachten nog op DE voorspelling. Romyna ontzettend bedankt voor je geduld en steun en uiteraard tot snel weer. Liefs F en J .




Ervaring van F met medium Romyna   Ervaring van F met medium Romyna   Ervaring van F geplaatst op 26 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Lieve vitta

Blijkbaar zijn de sterretjes die ik aangeduid had versprongen op 1 ster met de vorige recencie. Hiervoor mijn oprechte excuses.
Zo een topper als jij verdient er minstens 10.
Je bent een hele warme dame, altijd een luisterend oor en je zit altijd juist met de kaartjes en je gevoel.
Ook doe je dit op een eerlijke manier.
Ook ben je heel goed met inzichten geven.
Je bent echt een topper en zeker en vast een aanrader.

Liefs Chelsey.




Ervaring van Chelsey met medium Vitta   Ervaring van Chelsey met medium Vitta   Ervaring van Chelsey geplaatst op 26 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Ik heb 3 gesprekken gehad met hr. Gazali en het voelde meteen vertrouwd en zuiver en oprecht. Zeker heeft het mij ook verlichting gegeven. Want ik zat er "vast" en "geblokkeerd" met mijn problemen die redelijk "uitzichtloos" leken. Ik heb er vertrouwen in dat uiteindelijk met veel geduld en voorzichtigheid alles op zijn plek zal vallen en dat er licht aan het einde van de tunnel zal schijnen. En dat ik weer "hoop" en vertrouwen heb . dank je wel hiervoor hr. Gazelli en ik zal u op de hoogte houden. vr.groet T.




Ervaring van T met medium Gazali   Ervaring van T met medium Gazali   Ervaring van T geplaatst op 26 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Gunther voorspelde dat mijn ex-vriend opnieuw contact zou zoeken via een omweg. Met wat er gebeurd is was dat moeilijk te geloven. Toch kreeg Gunther gelijk. Tot hiertoe komen zijn voorspellingen uit en wat hij vertelt over anderen klopt. Knap.




Ervaring van Sarah met medium Gunter   Ervaring van Sarah met medium Gunter   Ervaring van Sarah geplaatst op 25 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Dank voor het luisterend oor. Je bent mijn steun en toeverlaat wat moet ik toch zonder jou topper.




Ervaring van Sunny met medium Gazali   Ervaring van Sunny met medium Gazali   Ervaring van Sunny geplaatst op 25 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Lieve Sharida fijn U weer gesproken te hebben, ben weer helemaal gerust gesteld en ik heb weer vertrouwen in mijn situatie dankzij u. Ik geef het nog zeker niet op.vU bent een Topper. Bel U snel weer, veel liefs San.




Ervaring van San met medium Sharida   Ervaring van San met medium Sharida   Ervaring van San geplaatst op 25 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Esmay
  Ervaring met medium Esmay
  Lieve Esmay, heel erg bedankt voor je consulten de afgelopen periode. Je hebt me heel goed geholpen en bent superlief. Echt heel fijn met jou gesproken te hebben. Liefs S.




Ervaring van S met medium Esmay   Ervaring van S met medium Esmay   Ervaring van S geplaatst op 25 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmay  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Dankjewel lieve Anouk voor het mij met beide benen op de grond zetten. Anouk is direct en eerlijk en laat je goed naar jezelf kijken: iemand waar je echt iets aan hebt. Ik ben blij dat ik je gesproken heb. Liefs S.




Ervaring van S met medium Anouk   Ervaring van S met medium Anouk   Ervaring van S geplaatst op 25 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Lieve Thaiis, ik schrijf heel weinig getuigenissen maar jij bent het meer dan waard. Ik heb je op korte tijd verschillende keren gebeld en je weet me met je engelengeduld en je liefdevol hart steeds weer met mijn voeten op de grond te zetten. Ik heb enorm veel aan onze gesprekken en ik weet dat er een betere tijd aankomt. Ik ga nu vooral bidden en vragen hierboven om die andere man op N haar pad te laten komen zodat J en ik eindelijk aan ons leven samen kunnen beginnen. Ik weet dat het komt, hij is mijn grote liefde maar soms verlies ik de hoop en het vertrouwen. Dankzij u en enkele collega's van u duurt die twijfel nooit lang en kom ik redelijk snel terug in mijn kracht te staan. Het lijkt mss maar klein voor jullie maar voor mij is het een enorme steun en kracht te weten dat ik altijd kan bellen EN geholpen word. Je bent heel bijzonder Thaiis, heel bijzonder. En ik heb het ook al eens tegen 1 collega van u gezegd maar het enige mooie aan deze verschrikkelijke emotionele rollercoaster waar ik nu inzit, is dat jullie op mijn pad gekomen zijn. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Tot binnenkort lieverd. Heel veel liefs V.




Ervaring van Val met medium Thaiis   Ervaring van Val met medium Thaiis   Ervaring van Val geplaatst op 25 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Wat een geweldig medium.
Ziet alles loepzuiver en helpt je weer op weg.
Ik heb eindelijk weer eens geslapen.
Dank je wel, je bent een engel.




Ervaring van E met medium Mari Elena   Ervaring van E met medium Mari Elena   Ervaring van E geplaatst op 25 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Donna, jij bent ongelofelijk, super sterk in u voorspellingen. Zit er vaak bonk op , de helft van wat je voorspelde is al uitgekomen. Hopelijk mag de andere helft ook nog uitkomen, ik hou je alvast op de hoogte. 5 sterren dik verdiend.




Ervaring van A.S met medium Donna   Ervaring van A.S met medium Donna   Ervaring van A.S geplaatst op 24 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabrina.P
  Ervaring met medium Sabrina.P
  Sabrina P. Is echt een topper.




Ervaring van Yvonne met medium Sabrina.P   Ervaring van Yvonne met medium Sabrina.P   Ervaring van Yvonne geplaatst op 24 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina.P  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Dank je wel voor je rust die je brengt en het vertrouwen dat je uitstraalt.




Ervaring van karolien met medium Cassandra   Ervaring van karolien met medium Cassandra   Ervaring van karolien geplaatst op 24 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Alles onderste boven gehaald om mijn verloren boeken terug te vinden. Dankzij jou wist ik dat ik thuis niet moest blijven zoeken. Ze zijn terecht, waarvoor dank. Ze lagen wel in die andere bibliotheek.




Ervaring van S met medium Monique   Ervaring van S met medium Monique   Ervaring van S geplaatst op 24 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Lieve Vitta

Jij ben een topper.
Altijd een luisterend oor, zit altijd juist en weet altijd de waarheid te vertellen.
Met alles zat je juist.
Zeker een aanrader .

Liefs Chelsey.




Ervaring van Chelsey met medium Vitta   Ervaring van Chelsey met medium Vitta   Ervaring van Chelsey geplaatst op 24 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Hoi Nina. Ik vond het fijn om je na ruim 7 maanden weer even gesproken te hebben ( je weet nu vast wel wie ik ben ;-) ) Ik bel je gauw weer terug. Groetjes.




Ervaring van Anoniem met medium Nina   Ervaring van Anoniem met medium Nina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Bo
  Ervaring met medium Bo
  Hallo Bo. Dank je wel voor je tips. Ik ga het boek zeker lezen. Je voorspellingen zijn al zo vaak uitgekomen, ik hoop van harte dat ze nu ook uitkomen. Je bent Echt heel goed in je voorspellingen. Lieve groet, C.




Ervaring van CG met medium Bo   Ervaring van CG met medium Bo   Ervaring van CG geplaatst op 23 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Wauw Gunter, je bent echt wel een God. Alle dagen beginnen er dingen uit te komen die jij voorspeld hebt. Je bent mijne grote steun en toeverlaat. Dankjewel xxx.




Ervaring van Els met medium Gunter   Ervaring van Els met medium Gunter   Ervaring van Els geplaatst op 23 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Wat een goed medium. Altijd bezorgd en liefdevol. Plus correct en juiste voorspellingen. Liefs.




Ervaring van Iriske met medium Gunter   Ervaring van Iriske met medium Gunter   Ervaring van Iriske geplaatst op 23 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Celine
  Ervaring met medium Celine
  Dank je wel lieve Celine. Was heel fijn even met je gesproken te hebben. Jouw kracht, stem en super invoelen zijn echt fantastisch. In het verleden heb je al vaker gelijk gehad met voorspellingen; dus ik laat het rustig op me afkomen. Heb opgeschreven wat je hebt gezegd en daarna toch wel (al geloof je het niet ;-)) losgelaten. Liefs en heel veel xxxx jes.




Ervaring van Lieve Celine! met medium Celine   Ervaring van Lieve Celine! met medium Celine   Ervaring van Lieve Celine! geplaatst op 23 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  Lieve Anne, je hebt me weer zo gigantisch goed geholpen om los te laten. Ik voel me sterker, heb letterlijk meer lucht en ik voel nu ruimte voor nieuwe dingen. Dank je, ook namens mijn schoonmoeder. Je hebt ons na haar overgaan dichter bij elkaar gebracht. Met veel liefde en dank.




Ervaring van Else met medium Anne   Ervaring van Else met medium Anne   Ervaring van Else geplaatst op 23 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met medium Arwen
  Ervaring met medium Arwen
  Arwen, je bent nieuw hier en absoluut een meerwaarde. Mij heb je alvast veel waarheid gezegd.




Ervaring van Annemie met medium Arwen   Ervaring van Annemie met medium Arwen   Ervaring van Annemie geplaatst op 23 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Arwen  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk bedankt u ziet en voelt de dingen goed aan.




Ervaring van W met medium Anouk   Ervaring van W met medium Anouk   Ervaring van W geplaatst op 23 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  lieve Donna, alles komt uit. Bedankt voor uw mailtje.




Ervaring van Shilpa met medium Donna   Ervaring van Shilpa met medium Donna   Ervaring van Shilpa geplaatst op 22 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Derya is echt een topper, heeft een hele fijne rustige stem en luistert echt. Ze heeft me al diverse malen uit een dal gehaald. Dus met andere woorden een topper.




Ervaring van Nic met medium Derya   Ervaring van Nic met medium Derya   Ervaring van Nic geplaatst op 22 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Petrus
  Ervaring met medium Petrus
  Paar dagen terug een heel fijn gesprek gehad met Petrus. Alles wat hij zei was herkenbaar en heeft hele goede adviezen gegeven. Heel erg bedankt en ik bel zeker nog een keer teug.




Ervaring van I met medium Petrus   Ervaring van I met medium Petrus   Ervaring van I geplaatst op 22 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met medium Emma
  Ervaring met medium Emma
  De moeite waard om zeker te proberen.




Ervaring van ML met medium Emma   Ervaring van ML met medium Emma   Ervaring van ML geplaatst op 21 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Emma  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Donna, ik wil je laten weten dat jou voorspellingen zijn uitgekomen over de liefde. Nooit meer gedacht dat er ooit weer een relatie zal komen maar je gaf me aan half april en hij zoekt weer toenadering na alles wat er gebeurd is. Donna,de relatie is er weer. Bedankt lieve schat.




Ervaring van Greet met medium Donna   Ervaring van Greet met medium Donna   Ervaring van Greet geplaatst op 21 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  hi Monique, geweldig in 1 woord. Het is uitgekomen wat je hebt voorspeld. Ik sta versteld. Liefs Felice xx.




Ervaring van Felice met medium Monique   Ervaring van Felice met medium Monique   Ervaring van Felice geplaatst op 21 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Sophia, altijd een aangenaam gesprek die verheldering brengt in de stukken waar je een beetje in vast gelopen was. Ze geeft je een glimp waar dingen naartoe gaan. Dit is zeer interessant. Ook leuk om bepaalde mensen te screenen. Ze is een super lieve boeiende Dame.




Ervaring van Kaatie met medium Sophia   Ervaring van Kaatie met medium Sophia   Ervaring van Kaatie geplaatst op 21 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Donna, jou voorspellingen over mijn (ex)vriend is uitgekomen. Ik had althans gehoopt dat jij jou zal vergissen maar je zat er dik op. Wil je weten over de liefde dan moet je Donna bellen. Hard maar rechtuit. Niet te onderschatten.




Ervaring van Ruth met medium Donna   Ervaring van Ruth met medium Donna   Ervaring van Ruth geplaatst op 21 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumsgratis.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumsgratis.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumsgratis.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Mediumsgratis.net. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden