Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumsgratis.net


  Gratis bellen met mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen over gratis mediums uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumsgratis.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  kort en krachtig, dank je wel x.




Ervaring van sonja met medium Jos   Ervaring van sonja met medium Jos   Ervaring van sonja geplaatst op 24 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Dank je wel Mari Elena. Je hebt mij wederom enorm geholpen met je wijsheid en inzichten. Tot snel.
Dan.




Ervaring van Dan met medium Mari Elena   Ervaring van Dan met medium Mari Elena   Ervaring van Dan geplaatst op 24 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Lieve Tess, we hebben elkaar deze week meerdere keren gesproken en altijd sta je me vriendelijk te woord en geef je me tips en tools mee om verder te kunnen. Vandaag hoorde ik dat ik de baan heb gekregen, hier feliciteerde je me afgelopen weekend al mee, haha. Goed gezien. Dank.




Ervaring van D. met medium Tess   Ervaring van D. met medium Tess   Ervaring van D. geplaatst op 24 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Shiloh
  Ervaring met medium Shiloh
  Je bent een heel warme dame. Zo blij dat ik jou deze nacht mocht spreken, zal nu heel gelukkig en rustig kunnen slapen. Je voelde ook zowel mezelf als mn partner en de situatie waarin we zitten heel goed aan. Dankjewel ik hou je op de hoogte van je voorspellingen ook op werkvlak. Slaaplekker x.




Ervaring van F. met medium Shiloh   Ervaring van F. met medium Shiloh   Ervaring van F. geplaatst op 24 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Nina, je bent Toppie. Bedankt voor de steun en de mooie voorspellingen. Je hoort me zeker en vast nog terug. Liefs AS.




Ervaring van Anja Schillemans met medium Nina   Ervaring van Anja Schillemans met medium Nina   Ervaring van Anja Schillemans geplaatst op 23 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  Echt een bijzondere vrouw. Wil je rust en helderheid in zaken bel Anne. Ik bel haar sinds 2 jaar jammer dat ik haar niet eerder opmerkte op deze site. Oprecht, eerlijk, rustgevend, liefdevol, heel heldervoelend. Heb er net gesproken in de 3 min tijd heeft ze me zo fantastisch geholpen. Heb weer wat hoop.




Ervaring van S met medium Anne   Ervaring van S met medium Anne   Ervaring van S geplaatst op 23 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Hi Yoshua hartelijk bedankt voor uw supergoede legging, u heeft heel veel voor mij bevestigt, zou zo uren met u kunnen praten, had ook een leuke klik met u. U heeft me heel veel leerstof en tips gegeven om me zelf te ontwikkelen in spiritualiteit. Uw compliment om verkering te krijgen en goud in handen vond ik superlieff, dank u wel daarvoor. Ik ga zeker eind juli contact met u opnemen en raad mensen zeker aan om u te bellen. U bent goud waard Yoshua en bovenal u bent super eerlijk, praat niemand naar de mond en heel goed met invoelen. Nogmaals mijn dank is groot.

Een hele fijne avond en tot bellens weer.

Groet,

R.




Ervaring van Reshma met medium Yoshua   Ervaring van Reshma met medium Yoshua   Ervaring van Reshma geplaatst op 23 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Tancy
  Ervaring met medium Tancy
  Tancy, je bent gewoon echt geweldig je hebt in alles gelijk. Bel je zeker weer snel op. Dikke knuffel Anja.




Ervaring van Anja met medium Tancy   Ervaring van Anja met medium Tancy   Ervaring van Anja geplaatst op 23 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Hartstikke bedankt lieverd, kon eerst niet begrijpen waarom je tussendoor lachte. Maar doordat je m'n schoonmoeder z'n simpelheid had uitgelegd, ging ik nog met je mee lachen haha. Je bent super goed, hartelijk dank en laat je snel weten wat betreft 't contact en bericht en ga me idd meer op m'n gevoel richten. Juist wat ik vertelde je ook in je kaarten terugzag, eng gewoon haha. A big hug to you, R.




Ervaring van R met medium Exena   Ervaring van R met medium Exena   Ervaring van R geplaatst op 23 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Ik las vandaag terug wat Anke me ooit voorspeld heeft. Alles is uiteindelijk inderdaad precies zo gegaan op gebied van werk en relatie.




Ervaring van Noor met medium Anke   Ervaring van Noor met medium Anke   Ervaring van Noor geplaatst op 23 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  Bedankt Jos, kort maar duidelijk. Afwachten op een goeie afloop.




Ervaring van Arlette met medium Jos   Ervaring van Arlette met medium Jos   Ervaring van Arlette geplaatst op 23 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met medium Qikyra
  Ervaring met medium Qikyra
  Lieve Qikyra. Wat ben ik onder de indruk van Uw reading geweest. De dingen die U binnen kreeg via mijn oma. Whauww, en zuiver ook nog. Ik hoop dat het allemaal uitkomt wat ze ziet. Zoals ik al zei, U gaat veel dieper in het zien. Ik laat zeker weten als er positief bericht is.




Ervaring van A met medium Qikyra   Ervaring van A met medium Qikyra   Ervaring van A geplaatst op 23 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  Bedankt, je inzichten zijn goud waard en ik heb er al heel veel aan gehad. Ik zou MB aanraden aan iedereen die de waarheid zoekt.




Ervaring van lyndy met medium MB Rhais   Ervaring van lyndy met medium MB Rhais   Ervaring van lyndy geplaatst op 23 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Hou Yoshua, zonder iets te vertellen wist je meteen te vertellen over mn verleden. Waar de dingen vandaan kwamen. Kreeg vele inzichten van jou. Ook wat me bezig hield en naar de toekomst toe. Hoop dat je voorspelling snel mag uitkomen wat de toekomst betreft. Je bent kei-goed. Een echte topper op de lijn. Sonja.




Ervaring van Sonja met medium Yoshua   Ervaring van Sonja met medium Yoshua   Ervaring van Sonja geplaatst op 22 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Hoi, belde je net. Betreft mijn relatie, je zij precies zoals het was, en wat er gaat gebeuren, zonder erom heen te draaien. Krachtig en direct, heel blij mee thankx. Bo.




Ervaring van Bo met medium Lilith   Ervaring van Bo met medium Lilith   Ervaring van Bo geplaatst op 22 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Bertt
  Ervaring met medium Bertt
  Ook voel en ben ik veel rustiger nadat ik je gesproken heb. Fijn om met je te praten. Gr Rita.




Ervaring van Rita met medium Bertt   Ervaring van Rita met medium Bertt   Ervaring van Rita geplaatst op 22 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bertt  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  WAHAAAAUUW. Sprakeloos.




Ervaring van Patricia met medium Yoshua   Ervaring van Patricia met medium Yoshua   Ervaring van Patricia geplaatst op 22 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Melli
  Ervaring met medium Melli
  Na een tijdje weer tweemaal met u gesproken. Ben zo blij met u op de lijn. Ik neem zeker uw inzichten mee, u bent zo fijn persoon om mee te praten. Dank u wel Melli. Liefs R (moeilijke naam, u weet wel wie).




Ervaring van R met medium Melli   Ervaring van R met medium Melli   Ervaring van R geplaatst op 22 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Melli  


Ervaringen van bezoekers met medium Jennifer
  Ervaring met medium Jennifer
  Dankjewel lieve Jennifer voor het mooie consult. Alles kon ik plaatsen.




Ervaring van Monica met medium Jennifer   Ervaring van Monica met medium Jennifer   Ervaring van Monica geplaatst op 22 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met medium Kathleen
  Ervaring met medium Kathleen
  Kathleen dank voor jouw adviezen en inzichten. Ik hoop echt dat je gelijk hebt dat er verandering komt na de vakantieperiode. Je kan je niet voorstellen hoe goed je me geholpen hebt. Blij dat ik jou aan de lijn had je bent heel zuiver en komt recht tot de kern van het probleem. Ik hou je op de hoogte zowel op liefdesvlak en werkvlak. Tot gauw x. Eenzaam ziel.




Ervaring van Eenzaam ziel met medium Kathleen   Ervaring van Eenzaam ziel met medium Kathleen   Ervaring van Eenzaam ziel geplaatst op 21 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kathleen  


Ervaringen van bezoekers met medium Lyndi
  Ervaring met medium Lyndi
  Een super lieve vrouw, ziet dingen precies zoals ze zijn en voorspelt heel helder de toekomst stap voor stap. Een topper op de lijn, een van de beste.
Groetjes R.




Ervaring van R met medium Lyndi   Ervaring van R met medium Lyndi   Ervaring van R geplaatst op 21 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lyndi  


Ervaringen van bezoekers met medium Cecilia
  Ervaring met medium Cecilia
  Wouw , ben onder de indruk , dik 5 sterren waard . Merci voor de mooie voorspelling .




Ervaring van S.A met medium Cecilia   Ervaring van S.A met medium Cecilia   Ervaring van S.A geplaatst op 21 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cecilia  


Ervaringen van bezoekers met medium Jeannet
  Ervaring met medium Jeannet
  Ze wist zonder informatie zoveel te vertellen. wat een topper. sorry dat ik weg viel.

Grt C.




Ervaring van C met medium Jeannet   Ervaring van C met medium Jeannet   Ervaring van C geplaatst op 21 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne-Fleur
  Ervaring met medium Anne-Fleur
  Lieve Anne-Fleur, Ik belde je vandaag voor de 1e keer over 2 kwesties. Ik zal hier niet op ingaan, want dat is prive, maar jij wist mijn vraagstukken op zeer heldere en gedetailleerde wijze te beantwoorden. Bovendien heb je een prettige en vriendelijke stem. Jij behoort absoluut tot de beste mediums van deze lijn.

Liefs van een fan.




Ervaring van C. met medium Anne-Fleur   Ervaring van C. met medium Anne-Fleur   Ervaring van C. geplaatst op 21 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met medium Gurtel
  Ervaring met medium Gurtel
  Lieve Gurtel, dank voor de mooie uitleg en het fijne invoelen. Je bent een schat en hebt me rust gegeven in deze penibele situatie. Liefs Vlindertje X.




Ervaring van Vlindertje met medium Gurtel   Ervaring van Vlindertje met medium Gurtel   Ervaring van Vlindertje geplaatst op 21 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gurtel  


Ervaringen van bezoekers met medium Esterella
  Ervaring met medium Esterella
  Esterella, ik koos je door je naam, ik had nog nooit gebeld naar een nr zoals deze, maar wat ben ik blij dat ik dat deed. Nooit heeft iemand mij zo verstelt laten staan als jij. Wow prachtig Dank je.
Tot horens.
Marion.




Ervaring van Marion met medium Esterella   Ervaring van Marion met medium Esterella   Ervaring van Marion geplaatst op 21 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met medium Yasmin
  Ervaring met medium Yasmin
  Top. Wat een mooie reading. Bedankt.




Ervaring van E met medium Yasmin   Ervaring van E met medium Yasmin   Ervaring van E geplaatst op 21 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met medium Esterella
  Ervaring met medium Esterella
  Bedankt Esterella voor je eerlijkheid.
Je voelde het allemaal zo perfect aan.
Ik bel je snel weer.




Ervaring van Fien met medium Esterella   Ervaring van Fien met medium Esterella   Ervaring van Fien geplaatst op 20 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Zo goed, alles komt uit. Bedankt dat je er altijd bent. Love you xxx uit Belgie.




Ervaring van E met medium Sabine   Ervaring van E met medium Sabine   Ervaring van E geplaatst op 20 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Kathleen
  Ervaring met medium Kathleen
  Wauw. Na lang gewacht haar te spreken te krijgen maar het was het wachten waard. Deze dame is niks voor niks zo druk bezet. Heel veel duidelijkheid gekregen waar ik zo naarstig op zoek naar was. Geen halleluja-verhaal maar gewoon hoe het zal gaan en wat ik ook herken. Ze gaf ook aan dat ik niet hoef te wachten maar wanneer ik een belverzoek indien zij hieraan voldoet. Fijn om te weten.




Ervaring van R met medium Kathleen   Ervaring van R met medium Kathleen   Ervaring van R geplaatst op 20 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kathleen  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Lieve Thaiis, telkens ik je bel voel ik me weer beter. Ook alles wat je zegt klopt als een bus. Bedankt hiervoor en ik hoop je snel weer te horen. Xxx Shana.




Ervaring van Shana met medium Thaiis   Ervaring van Shana met medium Thaiis   Ervaring van Shana geplaatst op 20 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga, ik bel jou nu al geruime tijd en wat voel ik me elke keer opgelucht en beter als ik jou aan de lijn heb gehad. door jou hou ik steeds vol en blijf geloven dat het goedkomt. ik ben heel blij dat ik je gebeld heb .




Ervaring van Kirsten met medium Olga   Ervaring van Kirsten met medium Olga   Ervaring van Kirsten geplaatst op 20 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne-Fleur
  Ervaring met medium Anne-Fleur
  Ik heb vanmorgen een gesprek gehad met Anne -Fleur.
Over mijn zoontje. Wat kan zij goed invoelen.
Hoe ze mijn zoontje heeft beschreven is om kippenvel van te krijgen.
Ik ben zo blij dat je heb gesproken. Ik heb vele inzichten gekregen hoe ik met de situatie kan omgaan.
Alle sterretjes ben je waard.

Soetje.




Ervaring van soetje met medium Anne-Fleur   Ervaring van soetje met medium Anne-Fleur   Ervaring van soetje geplaatst op 20 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne-Fleur
  Ervaring met medium Anne-Fleur
  Weeral een verhelderend gesprek gehad met veel en juiste inzichten en wat n zachte en lieve stem. Ik heb weer hoop en energie om verder te gaan. Ik ga proberen om niet zomaar te blijven wachten. Weeral bedankt, dikke knff en tot wederhoren X.

.




Ervaring van A & G met medium Anne-Fleur   Ervaring van A & G met medium Anne-Fleur   Ervaring van A & G geplaatst op 20 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met medium Kiki
  Ervaring met medium Kiki
  Zo lief. Zo puur. Zo eerlijk. Dank je wel voor alles. Liefs xx.




Ervaring van Anoniem met medium Kiki   Ervaring van Anoniem met medium Kiki   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumsgratis.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumsgratis.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumsgratis.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Mediumsgratis.net. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden