Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumsgratis.net


  Gratis bellen met mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen over gratis mediums uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumsgratis.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Nina.
Ik heb u een aantal weken geleden tot nu toe een paar keer gebeld. U bleef bij uw punt. en ja hoor. Ik heb u afgelopen vrijdag met leuk nieuws gebeld om te vertellen dat alles wat u zei klopt.
Soms krijgen mediums, kaartleggers enz informatie door dat niet helemaal aanslaat op wat je voelt of krijg je informatie waar je niks aan hebt en toevoegt aan de situatie. Soms nemen zij ook energieen van vorige gesprekken mee in jou uitleg waardoor het allemaal verwarrend word. Mensen bellen ter bevestiging of begeleiding. Ik ben super dankbaar dat u deze begeleiding ook bied zonder een storm op een orkaan te laten lijken en daarna vervolgens te zeggen dat alles wel goed komt.

U bent mooi.

.




Ervaring van - met medium Nina   Ervaring van - met medium Nina   Ervaring van - geplaatst op 23 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Marie wat ben jij een ongelooflijk medium..het gaat hier niet om de goeie voorspellingen maar omdat je me ook de waarschuwingen gaf waar ik mijn twijfels had.je komt direct to de point.legt alles super goed uit.wat een aanwinst ben jij voor deze lijn ik geef je alle sterren aan de hemel ..tot binnenkort dan weet ik je alles te vertellen .dankjewel voor je super reading.




Ervaring van maria met medium Marie   Ervaring van maria met medium Marie   Ervaring van maria geplaatst op 23 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  Dankjewel voor uw rust en mooie verwoording van uw legging. Ik heb ervaren dat wat u vertelde ook tot werkelijkheid is gekomen. Ik vind het mooi om dit mee te maken. Uit onzekerheid sla je soms onnodig deuren dicht en gedraag je je anders dan je werkelijk bent. Ik ben blij met uw positieve support zodat ik lekker mezelf heb kunnen blijven en heb kunnen ontvangen wat ik wil.
(XX) .




Ervaring van - met medium Salina   Ervaring van - met medium Salina   Ervaring van - geplaatst op 23 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  Super bedankt voor je lieve en vooral warme consult.
Je hebt me enorm geholpen.
Liefs Joke.




Ervaring van Joke met medium Anne   Ervaring van Joke met medium Anne   Ervaring van Joke geplaatst op 23 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  Super medium. Ze voorspelde dingen waarvan twee ervan de dag zelf nog gebeurden. Een zeer lieve vrouw die echt heel de weg met je meegaat.
Top .
Bedankt Karin.




Ervaring van riat met medium Karine   Ervaring van riat met medium Karine   Ervaring van riat geplaatst op 23 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met medium Bredy
  Ervaring met medium Bredy
  Sorry Bredy m'n belkrediet was op. Bedankt voor het fijne consult wat helemaal klopte. Je bent zacht en lief en ziet de dingen diep. Ik ga hem z'n tijd gunnen om zichzelf te genezen en blijf hoopvol wachten. Tot weder horen en een gemeend knffel als dank.
Een verdrietige beller die nu toch weer hoopvol blijft.
A.




Ervaring van A. met medium Bredy   Ervaring van A. met medium Bredy   Ervaring van A. geplaatst op 23 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bredy  


Ervaringen van bezoekers met medium Shania
  Ervaring met medium Shania
  Hallo Shania ,
Ik heb je gisteren nog gesproken en je hebt gelijk gehad . Ik heb gisterenavond nog een berichtje van haar gekregen en we hebben elkaar nadien ook nog gesproken . Ik bel je gauw weer . Bedankt .
Marcus .




Ervaring van Marcus met medium Shania   Ervaring van Marcus met medium Shania   Ervaring van Marcus geplaatst op 23 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Bedankt weer Romyna. Elke keer zeg je hetzelfde. Ik vroeg nog waarom de voorspellingen in de liefde lang duren,maar je hebt ALTIJD gelijk gehad. Die stomme tijd alleen he.;)
Wat betreft nieuw werk heb je ook weer gelijk gehad.

Thanks Romyna, tot snel weer.
X R.




Ervaring van R. met medium Romyna   Ervaring van R. met medium Romyna   Ervaring van R. geplaatst op 23 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Johan
  Ervaring met medium Johan
  Ik sprak johan voor de tweede maal en ziet de dingen nog altijd zoals de vorige keer dat ik hem sprak , ik wacht het bericht af en als het zover is dan stuur ik je terug een bericht om je het te laten weten het goede nieuws. Het is een zeer lieve aangename man je krijgt een goed gevoel bij johan echt een aanrader, hij zegt de dingen hoe ze werkelijk zijn .
groetjes.




Ervaring van inge met medium Johan   Ervaring van inge met medium Johan   Ervaring van inge geplaatst op 23 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Lieve Yuorah, Wat een fijne zuiver consult heb ik gekregen. Dank voor al je inzichten. Veel dank en we spreken elkaar weer. Gr Berlinda.




Ervaring van Berlinda met medium Yuorah   Ervaring van Berlinda met medium Yuorah   Ervaring van Berlinda geplaatst op 23 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Dank je wel voor alles. Dank voor je vertrouwen en steun. Ik ga je advies opvolgen en laat je het nog even weten. Liefs, Danielle.




Ervaring van Danielle met medium Gunter   Ervaring van Danielle met medium Gunter   Ervaring van Danielle geplaatst op 23 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  dank je Anne dat je me wou helpen. je bent super goed. je bent een topper. Jeanet.




Ervaring van Jeanet met medium Anne   Ervaring van Jeanet met medium Anne   Ervaring van Jeanet geplaatst op 23 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Hey Olga,

Fijn je gesproken te hebben. Mijn gesprekken met Olga motiveren me altijd om door te gaan.




Ervaring van Dinetha met medium Olga   Ervaring van Dinetha met medium Olga   Ervaring van Dinetha geplaatst op 23 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Lieve Nina,
Ik had je aan de lijn gehad. Je voorspelde dingen die uitkwamen. Liefs en een knuffel.




Ervaring van Jannie met medium Nina   Ervaring van Jannie met medium Nina   Ervaring van Jannie geplaatst op 23 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Morgane
  Ervaring met medium Morgane
  lieve Morgane, van mij krijgt u 5 sterren, zeker weten .
Vandaag ben ik de gelukkigste vrouw van de wereld .
Ik ben terug samen met mijn geliefde .
fijn weekend Morgaantje . x.




Ervaring van lichtje met medium Morgane   Ervaring van lichtje met medium Morgane   Ervaring van lichtje geplaatst op 23 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Beste Gunter, afgelopen weken heb ik jou regelmatig gesproken, je zei steeds het zelfde ,in dagen en uren zou jou voorspelling uitkomen .en ja het gebeurde zoals jij had voorspeldt. Jij verdient alle sterren uit de hemel, Ik zie weer uit naar de volgende voorspellingen en getuigenissen dat ik tzt weer zal plaatsen. EEN TOPPER HELDERZIEND/ PARAGNOST. GRACIAS MI A MORE
Joy.




Ervaring van Joy met medium Gunter   Ervaring van Joy met medium Gunter   Ervaring van Joy geplaatst op 23 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Marie, her klopt helemaal wat jij voorspeld hebt een paar weken geleden. Bovendien is het een lieve vrouw om mee te praten. Dank je wel. Je bent een een topper.




Ervaring van Anoniem met medium Marie   Ervaring van Anoniem met medium Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Freyaa
  Ervaring met medium Freyaa
  Gisteravond net u gepraat over B. Echt enorm bedankt.u bent zo goed en zo duidelijk. Heb hier geen woorden voor. Er staan te weinig geruigenissen voor wat u kunt. Ik ben degene die u steeds met een andere telefoon belde gisteren laat. Echt bedankt voor alles. Niet te geloven hoe goed.




Ervaring van A met medium Freyaa   Ervaring van A met medium Freyaa   Ervaring van A geplaatst op 22 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Freyaa  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Beste Diddy.
Heb je net gesproken. Je draait er niet omheen. Geweldige lieve vrouw. Laat je weten als het uitkomt.
Gr.




Ervaring van Sita met medium Sissy   Ervaring van Sita met medium Sissy   Ervaring van Sita geplaatst op 22 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  De allerliefste en beste medium. Steeds spijker op de kop, voorspellingen tot de kleinste details. Ongelooflijk wat hij kan. Geen woorden voor, super super goed. Dankjewel lieve Gunter. karolien xxx.




Ervaring van karolien met medium Gunter   Ervaring van karolien met medium Gunter   Ervaring van karolien geplaatst op 22 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Shania
  Ervaring met medium Shania
  Dank u wel Shania .
Je bent een fijne rustige en erg goede coach . Jou messcherpe inzichten en heldere adviezen hebben mij veel rust en ruimte gebracht . Met vertrouwen zie ik de toekomst tegemoet .
Groet , Bert .




Ervaring van Bert met medium Shania   Ervaring van Bert met medium Shania   Ervaring van Bert geplaatst op 22 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met medium Julie
  Ervaring met medium Julie
  Ik sprak met Julie, ze zei dat ik ga veranderen van job ik wil veranderen van werk dit kon zij niet weten, dat het bericht snel gaat komen rond de zomer, ik hou je zeker op de hoogte en dat mijn dochter haar best doet op school , dat ze naar het tweede jaar mag gaan..groetjes tot later.




Ervaring van Inge met medium Julie   Ervaring van Inge met medium Julie   Ervaring van Inge geplaatst op 22 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Julie  


Ervaringen van bezoekers met medium Morgane
  Ervaring met medium Morgane
  Bedankt om mijn e-mails zo vlug te beantwoordden , ik ben echt heel erg blij met jou.
Ook aan de telefoon bent u lief en geduldig, je voorspellingen komen ook uit .
Bedankt .




Ervaring van een trouwe fan met medium Morgane   Ervaring van een trouwe fan met medium Morgane   Ervaring van een trouwe fan geplaatst op 22 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met medium Johan
  Ervaring met medium Johan
  zeer mooi en inhoudsvol gesprek, zonder informatie wist hij de perfect wat er gaande was. Ik heb er het volste vertrouwen in dat de voorspellingen die hij deed , naar de toekomst toe, ook correct zullen zijn. Zeker een aanrader .




Ervaring van rita met medium Johan   Ervaring van rita met medium Johan   Ervaring van rita geplaatst op 22 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met medium Shania
  Ervaring met medium Shania
  Ik wilde mijn verhaal kwijt . Ik belde al meer dan 3 - 4 keer met Shania . Ze geeft mij een goed gevoel maar ze is ook een goed en oprecht medium . Ze is eerlijk en ze zei me aan de telefoon ik wil je geen hoop geven dat wil ik je niet geven . Maar om een lang verhaal kort te maken Shania dank je wel . Dankzij jou hulp is hij terug . Wat ben ik blij dat ik jou op deze lijn gevonden heb ik zal u zeker vaker bellen . Groetjes , Denise .




Ervaring van Denise met medium Shania   Ervaring van Denise met medium Shania   Ervaring van Denise geplaatst op 22 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met medium Belle
  Ervaring met medium Belle
  Belle, een hele grote dankjewel voor het mooie contact met mijn overleden broer. Zo treffend en zo mooi, het grootste cadeau wat iemand me had kunnen geven. En verder ook goede inzichten gegeven in een moeilijk dilemma. K wens je veel geluk en kan iedereen zo?n waardevol gesprek met jou aanraden. Het heeft me heel goed gedaan. Je zal mij zeker nog een keer horen. Liefs Astrid.




Ervaring van Astrid met medium Belle   Ervaring van Astrid met medium Belle   Ervaring van Astrid geplaatst op 21 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Belle  


Ervaringen van bezoekers met medium Ashraya
  Ervaring met medium Ashraya
  Lieve Ashraya, jij bent de enige die juist voorspelt heeft wanneer ik zwanger zou raken. zo blij met je. Je bent warm en lief maar ook zuiver en sterk in je gaven. Je bent een topper.




Ervaring van P. met medium Ashraya   Ervaring van P. met medium Ashraya   Ervaring van P. geplaatst op 21 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Lieve joke. Het is soms niet te geloven, maar wat jij zegt zo gaat het ook gebeuren. En ik vind het heerlijk om met je te praten. Lieve schat. Ga zo door. Heel veel liefs x.




Ervaring van Anoniem met medium Joke   Ervaring van Anoniem met medium Joke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Xandra
  Ervaring met medium Xandra
  Heel mooi persoon. heel groot inlevingsvermogen en helderziendheid.




Ervaring van S met medium Xandra   Ervaring van S met medium Xandra   Ervaring van S geplaatst op 21 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Leandra
  Ervaring met medium Leandra
  Fijn om je weer te spreken. je voelt alles goed aan voel me weer gerust gesteld. bedankt bel je snel weer terug.




Ervaring van Wendy met medium Leandra   Ervaring van Wendy met medium Leandra   Ervaring van Wendy geplaatst op 21 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Lieve romyna
Hoop dat alles goed met jou gaat.
Je hebt weer gelijk gehad ( zoals altijd) wat je paar dagen geleden hebt voorspeld is uitgekomen.
Wil je dat via deze weg even laten weten, want ik kom er moeilijk doorheen met de telefoon.
Ik ben jou heel erg dankbaar voor alles.
Dikke knuffel van mij
Miranda.




Ervaring van Miranda met medium Romyna   Ervaring van Miranda met medium Romyna   Ervaring van Miranda geplaatst op 21 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Shania
  Ervaring met medium Shania
  Lieve Shania ,
Wat bij de getuigenissen staat over jou klopt .
Wat ben jij goed .
Ik heb je gisteren een groot compliment over gemaakt en ik meende ieder woord .
Dank je voor de helderziendheid
Alles klopte wat je zei .
Ik voel een stukje rust .
Heel veel liefs en tot snel .
Conny .




Ervaring van Conny met medium Shania   Ervaring van Conny met medium Shania   Ervaring van Conny geplaatst op 21 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met medium Pearl
  Ervaring met medium Pearl
  Excuses dat mijn telefoon plots uitviel en de lijn verbrak. Ik vond het fijn te horen en was wat ook een ander medium al had aangeven. Nog even volhouden, dat contact dat ligt er. Daarna ziet het er ook positief uit. Dank je wel. Ik hoop zo dat jullie gelijk krijgen.




Ervaring van N met medium Pearl   Ervaring van N met medium Pearl   Ervaring van N geplaatst op 21 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Pearl  


Ervaringen van bezoekers met medium Bo
  Ervaring met medium Bo
  lieve bo jij ben een hele goede medium en kaartlegster. elke keer als ik jou bel komt het uit. ik wil jou hier voor bedanken en hoop dat al het moois wat je voor mij door krijg snel naar mij toe komt. een hele grote fan ,.




Ervaring van loes met medium Bo   Ervaring van loes met medium Bo   Ervaring van loes geplaatst op 20 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  Amber ik spreek je nu al gedurende een jaar en ik wil nu toch even een getuigenis schrijven , je steunt me nu al een geruime tijd , door mijn UPS en downs , rustig kalm leg je me alles uit , wat er komt en waar ik moet opletten , en dan ben ik er weer , vol moed en kracht , zo gaan we samen verder en ik voel het samen komen we er . Een woord dank je amber.




Ervaring van Xxx met medium Amber   Ervaring van Xxx met medium Amber   Ervaring van Xxx geplaatst op 20 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumsgratis.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumsgratis.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumsgratis.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Mediumsgratis.net. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden