Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumsgratis.net


  Gratis bellen met mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen over gratis mediums uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumsgratis.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Patrick
  Ervaring met medium Patrick
  Heb net een reading gehad van Patrick en ik heb zoveel inzichten gekregen waar ik vast mee zat. Deze man is echt heel wijs en ben heel blij dat ik hem gebeld heb. Een toppertje bij op deze lijn x R.




Ervaring van rita met medium Patrick   Ervaring van rita met medium Patrick   Ervaring van rita geplaatst op 14 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Patrick  


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  Lieve Karine je bent echt een Topper, jou voorspellingen komen altijd uit. Je voorspelling over mijn studie is precies gegaan hoe jij het voorspelde, ook mijn onverwachte reis naar het buitenland en een aangename ontmoeting met iemand uit mijn verleden. Hartelijk dank voor jou mooie voorstellingen.
Dikke knuffel van Ingrid.




Ervaring van Ingrid met medium Karine   Ervaring van Ingrid met medium Karine   Ervaring van Ingrid geplaatst op 14 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met medium Mierke
  Ervaring met medium Mierke
  Eerlijk direct consult zonder oordeel. Vraag was op relationeel vlak maar je gaf ook zelf aan dat er verandering op werkvlak was en hoe de situatie zal evolueren. Dankjewel.




Ervaring van E.L. met medium Mierke   Ervaring van E.L. met medium Mierke   Ervaring van E.L. geplaatst op 13 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met medium Morgane
  Ervaring met medium Morgane
  Ik heb Morgane op 8 nov gesproken ze zei toen dat er nieuw contact zou komen. Het nieuwe contact is zondag geweest en het voelde goed. Wij zijn er nog niet maar het begin is er wel. Ik hou je op de hoogte lieve Morgane. Je bent lief geduldig en zacht qua persoonlijkheid.




Ervaring van Shan met medium Morgane   Ervaring van Shan met medium Morgane   Ervaring van Shan geplaatst op 13 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met medium Seonah
  Ervaring met medium Seonah
  Beste Seonah, aan het begin van ons gesprek zat ik maar door te ratelen waardoor jij minder op kon pikken. Wel vertelde je mij dat er veel veranderingen op mij pad zal komen en dat zag er positief uit. Ik ben erg benieuwd mocht ik erachter komen wat er voor mij zo mooi geschreven stond dan neem ik zeker nog eens contact met je op. Grts Carmen.




Ervaring van Carmen met medium Seonah   Ervaring van Carmen met medium Seonah   Ervaring van Carmen geplaatst op 13 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Seonah  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Nina, je hebt 2 voorspellingen gedaan. Je zei dingen die je niet kon weten en die klopte volledig. 1 van uw voorspellingen kwam de dag nadien uit, straffe madam.




Ervaring van A.S met medium Nina   Ervaring van A.S met medium Nina   Ervaring van A.S geplaatst op 13 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Wow, wat mooi hoe ze kan zien. En mooie adviezen .




Ervaring van S met medium Mari Elena   Ervaring van S met medium Mari Elena   Ervaring van S geplaatst op 12 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Dag Anouk,
Ik heb je al vaak gesproken en wat je ook maar zegt je hebt het steeds bij het goede eind. Voor mezelf weet ik dat ik op één vlak geduld moet hebben, en heb dat ook. Want ik weet als je zegt dat het komt zal het ook komen. De vraag is wanneer maar dat kan jammer genoeg niemand niet zeggen want hier boven bestaat geen tijd.Nogmaals bedankt om naar me te luisteren.
Groetjes Mieke.




Ervaring van christel met medium Anouk   Ervaring van christel met medium Anouk   Ervaring van christel geplaatst op 12 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Beste Beau, wat een mooi gesprek was dat. Dank je wel. En ik ga zekers doen wat je me zei. Nogmaals dank en tot over een tijdje. Vrolijke lieve groet, Alice.




Ervaring van Alice met medium Beau   Ervaring van Alice met medium Beau   Ervaring van Alice geplaatst op 12 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  Karin , ik belde jou ivm met mijn liefdesleven. je zei dat de man in kwestie me tegen de avond ging contacteren . Je bent er helemaal op. Bedankt hiervoor. Groetjes evi .




Ervaring van Evi met medium Karine   Ervaring van Evi met medium Karine   Ervaring van Evi geplaatst op 12 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Donna is een sterke medium. Ze zegt hoe het is. Ze is erg sterk op liefdesvoorspellingen . Ze zegt hoe het is . Hard of zacht, ze draait niet rond de pot. Donna kan hard uit de hoek komen wanneer ze dingen niet meer goed ziet komen maar ze heeft altijd gelijk,daarom is ze gekend als de recht uitte medium . Mijn favoriet .




Ervaring van Gina met medium Donna   Ervaring van Gina met medium Donna   Ervaring van Gina geplaatst op 12 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Lieve Gazali
Bedankt voor je luisterend oor .
jou advies komt altijd goed uit
ben zeer correct over wat je voorspeld hoop je nog vaak te spreken en hoop wat je zegt dat het gebeurd .
Liefs Anja .




Ervaring van Anja met medium Gazali   Ervaring van Anja met medium Gazali   Ervaring van Anja geplaatst op 12 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Seonah
  Ervaring met medium Seonah
  Seonah jij verwonderde mi,zo krachtig jouw uitspraken.
Je bent echt top, wat je laatst vertelde en voorspelde is uitgekomen
Phil is terug, goed gepraat en we gaan nu even aankijken wat het worden zal.
Ben er wel wat bang voor,wil niet meer falen in deze relatie.
Thanks liefie.




Ervaring van Anouk met medium Seonah   Ervaring van Anouk met medium Seonah   Ervaring van Anouk geplaatst op 12 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Seonah  


Ervaringen van bezoekers met medium Shanti
  Ervaring met medium Shanti
  Dank je wel Shanti, om me meer duidelijkheid te geven over bepaalde situaties. Het was een aangenaam gesprek.

P.




Ervaring van P met medium Shanti   Ervaring van P met medium Shanti   Ervaring van P geplaatst op 12 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shanti  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Beste Donna. Wanneer ben je er weer? Kom ajb snel weer op de lijn. Wil jou heel graag spreken. Liefs B.




Ervaring van B. met medium Donna   Ervaring van B. met medium Donna   Ervaring van B. geplaatst op 12 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Tessa
  Ervaring met medium Tessa
  Tessa,

Je bent nieuw op de lijn en zo dacht ik ik bel deze eventjes op. wat heb je me fijn aangenaam verrast. dankjewel Tessa ik ga je vaker bellen.

Veel bellers wens ik je toe.

Liefs Annemie.




Ervaring van Annemie met medium Tessa   Ervaring van Annemie met medium Tessa   Ervaring van Annemie geplaatst op 12 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Dank je wel voor het fijne gesorek. Je bent duidelijk met je antwoorden en ik vind je echt een lieverd. Ga je zeker nog eens bellen.xx.




Ervaring van Sonja met medium Nina   Ervaring van Sonja met medium Nina   Ervaring van Sonja geplaatst op 11 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne-Fleur
  Ervaring met medium Anne-Fleur
  Anne-fleur is echt een aanraadster. Volledig correct in haar aanvoelen. To the point. Ga zeker nog terugbellen.




Ervaring van xxx met medium Anne-Fleur   Ervaring van xxx met medium Anne-Fleur   Ervaring van xxx geplaatst op 11 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne-Fleur
  Ervaring met medium Anne-Fleur
  U kon gelijk mijn verhaal beschrijven zonder dat ik een woord zei. U voelt erg sterk mensen aan en kan heel goed invoelen. U verhaal is ook erg duidelijk. Ik heb u zojuist gesproken dus moet het allemaal even laten bezinken nu. Dank u wel lieverd. Liefs Az.




Ervaring van Az met medium Anne-Fleur   Ervaring van Az met medium Anne-Fleur   Ervaring van Az geplaatst op 11 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Graag even dit, ik belde jou, en was een beetje overstuur. Je bent een lieve man waartegen je alles mag vertellen. Zou je als buurman willen. Fredje.




Ervaring van Alfred met medium Dirk   Ervaring van Alfred met medium Dirk   Ervaring van Alfred geplaatst op 11 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  Bedankt, was een heel aangenaam gesprek. Voel me beter. Groetjes Evi.




Ervaring van Evi met medium MB Rhais   Ervaring van Evi met medium MB Rhais   Ervaring van Evi geplaatst op 11 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium Hana
  Ervaring met medium Hana
  Hana is een echte aanwinst op de lijn. Kan haar echt aanraden.




Ervaring van R met medium Hana   Ervaring van R met medium Hana   Ervaring van R geplaatst op 10 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Hana  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Beste Gunter, u had gelijk wat mijn beste vriendin en situatie betreft. Bedankt voor uw tijd waardeer het enorm.




Ervaring van S met medium Gunter   Ervaring van S met medium Gunter   Ervaring van S geplaatst op 10 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Bedankt dat je er altijd bent wanneer ik je nodig heb. Je bent een topper.




Ervaring van K met medium Olga   Ervaring van K met medium Olga   Ervaring van K geplaatst op 10 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk, het heeft eventjes geduurd (hierboven kennen ze echt geen tijd en ik heb geen geduld), maar je had weeral gelijk. Wat je lange tijd zei op werkvlak en liefde is uitgekomen. Super gewoon. Maar dit wilt niet zeggen dat ik je nu niet meer ga bellen ;-) tot snel toppertje. x.




Ervaring van Em met medium Anouk   Ervaring van Em met medium Anouk   Ervaring van Em geplaatst op 10 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Tancy
  Ervaring met medium Tancy
  Heel fijn antwoord hier kan ik rust in vinden.




Ervaring van saskia met medium Tancy   Ervaring van saskia met medium Tancy   Ervaring van saskia geplaatst op 9 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Hoi Vitta, deze ochtend gesproken met jou, geweldig hoe je de dingen kunt zien en hoe het is op dit moment. Moet alles nog eventjes laten bezinken. Hoe hij is en hoe hij zich gedraagt. Hoop dat het allemaal zo vlug mogelijk mag uitkomen. Nou super van je. Je bent ongelofelijk.




Ervaring van ikke met medium Vitta   Ervaring van ikke met medium Vitta   Ervaring van ikke geplaatst op 9 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Violette
  Ervaring met medium Violette
  Jij zat er weer boenk op wat mijn ex betreft. Jij bent heel goed. Xxx Anouck.




Ervaring van Anouck met medium Violette   Ervaring van Anouck met medium Violette   Ervaring van Anouck geplaatst op 9 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met medium Leandra
  Ervaring met medium Leandra
  Leandra, is een echte topper. Hartstikke bedankt dat je mij gerust hebt gesteld. Ik hoop dat je voorspellingen uitkomen ivm hem. Jammer dat ik geen belminuten meer over had. Tot heel gauw want ik bel je sowieso terug. Kusjesssss.




Ervaring van Nunu met medium Leandra   Ervaring van Nunu met medium Leandra   Ervaring van Nunu geplaatst op 8 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Leandra
  Ervaring met medium Leandra
  Een fantatastiche vrouw met veel begrip .
het was zeker de moeite waard.




Ervaring van Greet met medium Leandra   Ervaring van Greet met medium Leandra   Ervaring van Greet geplaatst op 8 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga,

Dankjewel voor je mooie reading, je hebt met heel goed geholpen en ook direct gerustgesteld.

Ik ga je zeker vaker bellen en wens je veel bellers toe.




Ervaring van Ann met medium Olga   Ervaring van Ann met medium Olga   Ervaring van Ann geplaatst op 8 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Sorry Monique belminuten waren op.
Dit was de eerste keer dat ik Monique heb gesproken. Hele lieve, spontane, sociale krachtige vrouw. Ben blij dat ik u aan de lijn had.
Ik wens u alle gezondheid, kracht, positiviteit en liefde. Een topper in haar vak.




Ervaring van Siomara met medium Monique   Ervaring van Siomara met medium Monique   Ervaring van Siomara geplaatst op 8 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Zeer intens energetisch medium. dadelijk tot de kern en erg standvastig wat vertrouwen en rust brengt.
Dank voor de steun en tot snel wanneer nieuws.




Ervaring van Patricia met medium Meine   Ervaring van Patricia met medium Meine   Ervaring van Patricia geplaatst op 7 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Norah
  Ervaring met medium Norah
  5 sterren ben jij. Di avond gesproken en heb je laten weten dat het is uitgekomen wat je mij een paar maanden geleden hebt voorspeld over de liefde. Zelfs qua tijd zat je goed. dankjewel. Groetjes anoniempje.




Ervaring van anoniem met medium Norah   Ervaring van anoniem met medium Norah   Ervaring van anoniem geplaatst op 7 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met medium Kaatje
  Ervaring met medium Kaatje
  Bedankt kaatje .super ben zeer tevreden.




Ervaring van wendy met medium Kaatje   Ervaring van wendy met medium Kaatje   Ervaring van wendy geplaatst op 7 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumsgratis.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumsgratis.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumsgratis.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Mediumsgratis.net. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden