Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumsgratis.net


  Gratis bellen met mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Yoshua
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumsgratis.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Ik wens het mediums.nl team, collega's en de trouwe bellers ondanks een triest jaar toch een zalig kerstfeest toe en een gezond, gelukkig liefdevolle 2021.
p,s let op elkaar en steun elkaar.
warme groet.




Ervaring van Yoshua met medium Yoshua   Ervaring van Yoshua met medium Yoshua   Ervaring van Yoshua geplaatst op 23 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Dank je wel voor al de gesprekken. 9 van de 10 keer heb je gelijk gehad in alles wat je hebt voorspeld. Heel knap. Je weet met humor een lichtje in de duisternis te brengen en dat is voor mij heel waardevol geweest. Top.




Ervaring van Ikke met medium Yoshua   Ervaring van Ikke met medium Yoshua   Ervaring van Ikke geplaatst op 23 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Yoshua ongelooflijk jij hebt mij in de ziel geraakt. Nog nooit meegemaakt. Anouck.




Ervaring van Anouck met medium Yoshua   Ervaring van Anouck met medium Yoshua   Ervaring van Anouck geplaatst op 21 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Yoshua heeft echt een gave. Hij is 1 van de meeste gedetailleerde mediums die ik ooit gesproken heb. Hij kan ver zien en verteld precies zoals het is. Topper.




Ervaring van Modelletje met medium Yoshua   Ervaring van Modelletje met medium Yoshua   Ervaring van Modelletje geplaatst op 20 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Heel treffend waardoor ik weer verder kon.
.




Ervaring van V met medium Yoshua   Ervaring van V met medium Yoshua   Ervaring van V geplaatst op 2 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Je hebt het zo goed gezien. Het verlies klopt maar op een manier die ik totaal niet voor mogelijk had gehouden. Je zei het: sluw als een vos etc. Liefs D en dank. Want ik geloofde het echt niet.




Ervaring van Maria met medium Yoshua   Ervaring van Maria met medium Yoshua   Ervaring van Maria geplaatst op 3 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Je hebt het goed gezien Yoshua. De eerste stappen die jij zag zijn al gezet. Het verlies wat jij zag, klopt. Op een manier die ik niet had gedacht. Liefs D.




Ervaring van Maria met medium Yoshua   Ervaring van Maria met medium Yoshua   Ervaring van Maria geplaatst op 3 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Yoshua,
Ik wil je heel erg bedanken voor alle inzicht, advies, open en eerlijkheid vanuit je hart.
Alles klopt, alles komt uit.
Je bent een engel op aarde.
Heel veel liefs T.




Ervaring van T. met medium Yoshua   Ervaring van T. met medium Yoshua   Ervaring van T. geplaatst op 27 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Je voelde het weer feilloos aan. De stress het verdriet de pijn. Ik hoef niets te zeggen en je weet precies hoe je mij weer rustig krijgt. Heel erg bedankt voor de meditatie. Ik voelde het vanaf mijn kruin tot aan mijn tenen. Ik voelde zoals je mij begeleide en ook de bedoeling was de negativiteit werkelijk uit mij stromen. En ook de ontmoeting met mijn overleden vader waardoor ik hoofdstukken kon afsluiten. Wat een mooie bijzondere ervaring heb je mij laten beleven precies wat ik nodig had. Je liet mij echt tot rust komen. Ik ga deze techniek zeer zeker vaker toepassen. Heel erg bedankt voor je hulp en energie. Tot de volgende keer .




Ervaring van Mona met medium Yoshua   Ervaring van Mona met medium Yoshua   Ervaring van Mona geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Dank je wel Yoshua. Heb jou zojuist weer gesproken en voelde me hierna een stuk rustiger. Ik hoop maar vertrouw erop dat F snel weer mijn kant op komt. Ik hou je op de hoogte. Yoshua is een ontzettend fijne en aardige man om mee te praten. Liefs, F .




Ervaring van F met medium Yoshua   Ervaring van F met medium Yoshua   Ervaring van F geplaatst op 9 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Wat een topper ben je toch.
Tijdens het bellen zeggen dat de persoon, waar ik over bel, me mist en op dat moment een appje krijgen van die persoon met, ik mis je. Vervolgens een week later bellen en het moment dat je zegt je hoort hem nog wel belde hij. Het was bizar en grappig. Het is sowieso altijd fijn om met je te kletsen en je zit altijd goed met je inzichten en antwoorden. Dank voor alles, lieve Yoshua. Tot snel weer.




Ervaring van NN met medium Yoshua   Ervaring van NN met medium Yoshua   Ervaring van NN geplaatst op 7 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Een heerlijke nuchtere man. Hij weet waar die over praat, aanrader.




Ervaring van QueenQ met medium Yoshua   Ervaring van QueenQ met medium Yoshua   Ervaring van QueenQ geplaatst op 6 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Was fijn je weer gesproken te hebben. Alles wat je voorspelde is uitgekomen. Je hebt dingen gezegd en gezien die niemand anders nog wist. Je bent betrouwbaar en eerlijk. Je bent een aanrader. Dank je wel voor jouw mooie energie. Ik kom zeker weer bij je terug.




Ervaring van Mona met medium Yoshua   Ervaring van Mona met medium Yoshua   Ervaring van Mona geplaatst op 26 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Zeer eerlijke en oprechte man. Wist dingen die niemand kon weten. Wat hij zei gebeurde ook. Mooie inzichten en betrouwbaar. Ik ga zeker doen wat je zei. Dank je wel. Ik kom zeker bij je terug.




Ervaring van Caroline met medium Yoshua   Ervaring van Caroline met medium Yoshua   Ervaring van Caroline geplaatst op 30 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Rustige man die Straight to the Point is en inzichten gaf. Wist dingen te zeggen die niemand kon weten. Heeft mij de ogen geopend. Eerlijk en betrouwbaar. ik ga zeker wat doen met de inzichten. Dank je wel. Ik kom zeker terug.




Ervaring van Mona met medium Yoshua   Ervaring van Mona met medium Yoshua   Ervaring van Mona geplaatst op 27 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Dank je wel. Iemand die mijn situatie begrijpt en mij raad geeft hoe het tij te doen keren. Dit geeft mij heel wat moed en hoop om door te zetten.




Ervaring van kathleen met medium Yoshua   Ervaring van kathleen met medium Yoshua   Ervaring van kathleen geplaatst op 27 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Fijn gesprek met erkenning voor mijn gevoel en precies de adviezen voor de nabije toekomst waarnaar ik op zoek was.
tweede keer dat ik belde en zeker een aanrader.




Ervaring van R. met medium Yoshua   Ervaring van R. met medium Yoshua   Ervaring van R. geplaatst op 22 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Yoshua, het gaat toch goedkomen, op de een of andere manier is er nog iemand, een man, bij betrokken en die schopt herrie. De rest gaat gewoon zoals gepland en ik moet ook mijn verstand blijven gebruiken.




Ervaring van Maria met medium Yoshua   Ervaring van Maria met medium Yoshua   Ervaring van Maria geplaatst op 7 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Hartelijk dank voor je bevestigingen lieve Joshua.

Hou je op de hoogte.

Was een hele mooie reading en vooral wat je vertelde over de ontwikkelingen, supermooi.
Als ik zeg duiven dan weet je denk ik wel wie ik ben, prachtig.

Bedankt nogmaals.

Een super happy vrouw.




Ervaring van Happy girl met medium Yoshua   Ervaring van Happy girl met medium Yoshua   Ervaring van Happy girl geplaatst op 5 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Een eerlijke en zuivere persoonlijkheid, stelt je op je gemak en geeft eerlijk en betrouwbaar advies. Goede en duidelijke inzichten. Bedankt voor uw tijd en mooie zuivere energie. Ik kom zeker bij u terug. dank u voor uw raad. Ik kan er zeker wat mee en kan het zeker plaatsen.




Ervaring van Mona met medium Yoshua   Ervaring van Mona met medium Yoshua   Ervaring van Mona geplaatst op 3 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Dank je wel, kort maar krachtig en goed.
Maria of (D).




Ervaring van Maria met medium Yoshua   Ervaring van Maria met medium Yoshua   Ervaring van Maria geplaatst op 2 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Yoshua, in 1 minuut, zoveel dank want nu snap ik het gewoon. Je krijgt een dikke knuffel van me.




Ervaring van Maria met medium Yoshua   Ervaring van Maria met medium Yoshua   Ervaring van Maria geplaatst op 31 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Dankjewel.
Een vraag, een simpel antwoord, klaar.
Geen rond de pot draaien, of veel te lange gesprekken waar je uiteindelijk niet voor komt.
Gewoon een antwoord op je vraag.
En daar ben ik je heel erg dankbaar voor.
Ik wacht geduldig af, maar aan al de positieve reacties te zien op jouw, heb ik er volledig vertrouwen in.
Dankje.




Ervaring van J. met medium Yoshua   Ervaring van J. met medium Yoshua   Ervaring van J. geplaatst op 31 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Hallo,

Op de eerste vraag recht op de bal, de tweede moet ik nog plaatsten.
Bedankt voor je Reading.




Ervaring van R met medium Yoshua   Ervaring van R met medium Yoshua   Ervaring van R geplaatst op 3 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Ik vind het een heel rustige persoon die me zei dat ik me terug moest herpakken en was duidelijk en wist waarover hij sprak. Blij dat ik gebeld had.




Ervaring van Sarah met medium Yoshua   Ervaring van Sarah met medium Yoshua   Ervaring van Sarah geplaatst op 26 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Wat is het weer fijn je gesproken te hebben.
Eerlijk, oprecht, geen sprookjes, maar gewoon hoe het is.
Je hebt het iedere keer bij het juiste eind en ben weer rustig nadat ik je gesproken heb. Dank.
Ik laat je weten hoe het verloopt met mijn contract en of die ene persoon op tijd zal zijn. Of misschien toch te laat is.
Tot de volgende keer.




Ervaring van N met medium Yoshua   Ervaring van N met medium Yoshua   Ervaring van N geplaatst op 14 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Zo blij dat je terug bent liefs.




Ervaring van anoniem met medium Yoshua   Ervaring van anoniem met medium Yoshua   Ervaring van anoniem geplaatst op 18 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Vandaag weer ns met Yoshua gebeld.
Hij wist wonderbaarlijk veel te vertellen over degene waarover ik belde en over onze 'relatie'. Fijn gesprek was het Yoshua. Thanks nogmaals.
Ik belde je over de andere R. met de foto's, denk dat je het dan wel weet. Tot gauw.




Ervaring van R met medium Yoshua   Ervaring van R met medium Yoshua   Ervaring van R geplaatst op 25 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Beste Yoshua,
Gisteren sprak ik u over de liefde. Ik vroeg u om een voorspelling te doen op korte termijn. U vertelde mij dat ik nog iets tegoed had, een bedrag waar ik toch blij van zou zijn. Ik kon dat helemaal niet plaatsen. Nou wat staat er vanmorgen op mijn rekening; een extra bonus van mijn werk. Okay nu heb ik weer hoop over de grote liefde dat komt aankomende zomer. Ik spreek u zeker nog wel eens.




Ervaring van Bewijs met medium Yoshua   Ervaring van Bewijs met medium Yoshua   Ervaring van Bewijs geplaatst op 18 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Een super medium zeker een aanrader om te bellen. Bel regelmatig en alles komt uit. Hij is snel en houdt je niet langer aan de lijn dan nodig. En ook een fijn luisterend oor. Al met al ik ben altijd blij als ik je heb gesproken. Geeft mij weer hoop en rust. Ga zo door liefs Miranda je bent een topper.




Ervaring van miranda met medium Yoshua   Ervaring van miranda met medium Yoshua   Ervaring van miranda geplaatst op 10 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Vraag me niet hoe maar hij had gelijk. Oorlog met mijn vriend en toch zei hij, ik zie hem op kerstavond mee bij je familie. Ik belde hem de ochtend van kerstavond 6 u voor ik daar moest zijn, nog steeds stilte en toch zei hij ik zie hem erbij ook al is het kort dag. En jawel, de dingen zijn zodanig gedraaid dat hij erbij was. Zoals Yoshua zijn er maar weinig een topper. Dankjewel.




Ervaring van it met medium Yoshua   Ervaring van it met medium Yoshua   Ervaring van it geplaatst op 26 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Je hebt helemaal gelijk gekregen. Je zag een nieuwe baan rond de jaarwisseling. Het was al begin december en was erg benieuwd. Maar uit onverwachte hoek was daar opeens een nieuwe baan en ga in januari starten.
Dank, Yoshua. Ik wens je hele fijne dagen en spreek je in het nieuwe jaar weer.
N.




Ervaring van N met medium Yoshua   Ervaring van N met medium Yoshua   Ervaring van N geplaatst op 23 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  ik wil via deze weg yoshua bedanken voor zijn gedud en oprechtheid met me, ook al leek geen betwisting mogelijk om mijn deel van de verkoop van mijn huis te verkrijgen, moest ik naar de rechtbank om het te verkrijgen precies zoals hij had voorspeld. mogen ook de andere voorspellingen uitkomen maar daar heb ik het volste vertrouwen in 100% dankjewel yoshua je bent een steun.




Ervaring van it met medium Yoshua   Ervaring van it met medium Yoshua   Ervaring van it geplaatst op 22 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Ik ben enorm blij verrast. Ik ben benieuwd of u gelijk zult krijgen. Ik laat het u zeker weten.

Onwijs bedankt.




Ervaring van D met medium Yoshua   Ervaring van D met medium Yoshua   Ervaring van D geplaatst op 11 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Yoshua paar keer gesproken, zeer helder voelend en snelle antwoorden, verschillende voorspellingen al uitgekomen. Top Medium .




Ervaring van Anoniem met medium Yoshua   Ervaring van Anoniem met medium Yoshua   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumsgratis.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumsgratis.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumsgratis.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Mediumsgratis.net. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden