Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumsgratis.net


  Gratis bellen met mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium SherlockOryn
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumsgratis.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Lieve mensen: bellen deze heer. Zo accuraat zonder ook maar een vraag te stellen.
Sherlockoryn: enorm bedankt je hebt me zoveel duidelijkheid gegeven. Dank dank dank.




Ervaring van D. met medium SherlockOryn   Ervaring van D. met medium SherlockOryn   Ervaring van D. geplaatst op 26 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  2 dagen geleden Sherlock voor de 1e keer gesproken.
Zonder zelf ook maar iets gezegd te hebben begon hij zijn verhaal meteen over het onderwerp waar ik over belde: de liefde. Hele goede omschrijving van de persoon en situatie, daardoor vertrouwen dat zijn positieve voorspelling uit gaat komen.
Tevens gesproken over familiekwesties en ook hiermee zat hij precies goed. Ook hierbij heb ik zelf amper iets hoeven zeggen.
Sherlock, dank je wel voor het prettige gesprek. Ontzettend knap hoe snel je mijn energie op pakte.
En als je laatste voorspelling uit mag komen nodig ik je uit op de Bahama's ;)

.




Ervaring van A met medium SherlockOryn   Ervaring van A met medium SherlockOryn   Ervaring van A geplaatst op 18 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Hoi mooi mens .
Heb je net even gesproken voor mij ben je een hele fijne man en een bijzonder medium om mee te praten .
Dank. Dank voor jou mooie gesprekken .




Ervaring van Anoniem met medium SherlockOryn   Ervaring van Anoniem met medium SherlockOryn   Ervaring van Anoniem geplaatst op 6 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Je bent een prachtig mens, Sherlock. Het voelt zo weinig wat ik terugdoe met een getuigenis, maar ik bid naar het Universum toe dat jij alles krijgt wat jouw hart jou begeert. Je bent het meer dan waard. Zo ongelofelijk bedankt. Voor de tijd die je voor me hebt genomen en vooral voor dat stukje heling dat ik van jou heb mogen ontvangen.




Ervaring van Nil met medium SherlockOryn   Ervaring van Nil met medium SherlockOryn   Ervaring van Nil geplaatst op 24 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Hoi Sherlock,


Ik ben nog steeds onder de indruk van gisteren. Jij wist echt veel dingen zonder dat ik iets had gezegd en waar je mee begon klopte helemaal.

Sherlock ik hoop je snel nog eens te spreken en ik laat alles nog maar goed bezinken.




Ervaring van Monique met medium SherlockOryn   Ervaring van Monique met medium SherlockOryn   Ervaring van Monique geplaatst op 11 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Eindelijk is het mij gelukt om jou te kunnen bellen gisteren avond.
En ik kan maar1 ding hier over zeggen
JIJ Sherlock bent heel bijzonder en zo duidelijk.
ik viel van de ene in de andere verbazing hoe precies jij dingen kon vertellen, waar ik niet over gesproken had Zo van uit het niets vertel jij het
kan maar 1 ding zeggen ik heb vannacht heerlijk geslapen sinds lange tijd
heb het universum bedankt dat ik jou mocht spreken .
ik hoop je nog een x te kunnen spreken.
en te kunnen vertellen Sherlock je had gelijk.




Ervaring van marion met medium SherlockOryn   Ervaring van marion met medium SherlockOryn   Ervaring van marion geplaatst op 8 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Wat een fantastische man, zonder dat ik iets zei wist hij al veel te vertellen. Hij heeft mij enorm veel informatie gegeven en ik kijk er enorm naar uit van zijn voorspellingen. Hij wist gelijk dat er conflict in mijzelf was met mijn dochter en een man. Ook daar gaf hij voorspelling over. Je bent fantastisch, mijn redder. Duizend maal dank.




Ervaring van Sfinx met medium SherlockOryn   Ervaring van Sfinx met medium SherlockOryn   Ervaring van Sfinx geplaatst op 30 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  SherlockOryn, na ons lange gesprek gisterenavond vroeg je of ik een getuigenis wilde schrijven. Als je zoveel te horen hebt gekregen hetgeen ook nog klopt waar begin je dan.
De persoonsbeschrijving van mijn (letterlijk en figuurlijk) grote liefde en het innerlijke gevecht waar hij in zit klopt helemaal. Je vertelde dat er binnen 2 mnd een definitieve breuk komt met zijn ex en waarschijnlijk ook zijn dochter (beide narcisten). IK hoop dat de positieve voorspelling uitkomt. Je begon spontaan over mijn oudste kleindochter die al 16 jaar geen contact meer mag hebben met haar vader en vertelde dat ze binnen 4 weken bij haar vader voor de deur staat. Dan denk je,hoe is dit mogelijk, ik heb dit niet eens aangekaart. Spontaan kreeg je contact met mijn vader en je wist te vertellen dat hij een potlood achter zijn oor had. (was timmerman/scheepsbeschieter en meubelmaker) Ik ben na een nacht "slapen" nog steeds verbijsterd van alles wat ik gehoord heb van je. Ik laat nu alles bezinken en wacht op alles wat je mij hebt voorspeld. Met een gewoon dankjewel doe ik je te kort, heb hier geen woorden voor. Wij spreken elkaar zeker weer.




Ervaring van Ineke met medium SherlockOryn   Ervaring van Ineke met medium SherlockOryn   Ervaring van Ineke geplaatst op 25 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Ik kan met geen woorden beschrijven wat Sherlock voor mij heeft betekend tot nu toe, maar ga toch een poging wagen. In de eerste plaats is hij ijzersterk, ijzergoed. Hoe hij zelfs details van mijn huis wist op te noemen, getuigt van een duidelijke gave. Hoe hij mij in korte tijd heeft gerustgesteld en mij terug heeft gezet in mijn kracht, dat is gewoon meesterlijk. Dit alles in combinatie met zijn vlotte babbel, hij verdoet je tijd absoluut niet en is ook zeer empatisch. Sherlock doet echt zijn best om jou zo waarheidsgetrouw mogelijk de voorspellingen te doen, hij komt echt niet met zomaar praatjes. Want daar heeft hij zelf ook niets aan. Daardoor vertrouw ik er nog veel meer op gewoon. Al vanaf ons eerste gesprek hadden we een duidelijke klik en ik vind het des te bijzonder dat ik je heb mogen ontmoeten. Ik weet wie ik voortaan zal bellen alleen. Gevoelsmatig, rationeel en eigenlijk op alle vlakken klopt het zo enorm dat ik er nog steeds versteld van sta. Ik wil je bedanken uit het diepste van mijn hart, meer dan een getuigenis heb ik je helaas niet te bieden, maar weet ook dat het jou daarom helemaal niet gaat. Ik hoop je nog lang in mijn leven te hebben, beste Sherlock. Het ga je goed.




Ervaring van N met medium SherlockOryn   Ervaring van N met medium SherlockOryn   Ervaring van N geplaatst op 12 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Hallo sherlock ,
We hebben gebeld en had je direct aan de lijn geen toeval.
Je hebt me zo gerust gesteld met je voorspellingen en hopelijk moet ik nu niet zolang wachten.
En humor kan er ook tussen dus al bij al top.
Eigenlijk sterren te kort.




Ervaring van Rita met medium SherlockOryn   Ervaring van Rita met medium SherlockOryn   Ervaring van Rita geplaatst op 12 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Ik kan met geen woorden beschrijven wat Sherlock voor mij heeft betekend tot nu toe, maar ga toch een poging wagen. In de eerste plaats is hij ijzersterk, ijzergoed. Hoe hij zelfs details van mijn huis wist op te noemen, getuigt van een duidelijke gave. Hoe hij mij in korte tijd heeft gerustgesteld en mij terug heeft gezet in mijn kracht, dat is gewoon meesterlijk. Dit alles in combinatie met zijn vlotte babbel, hij verdoet je tijd absoluut niet en is ook zeer empatisch. Sherlock doet echt zijn best om jou zo waarheidsgetrouw mogelijk de voorspellingen te doen, hij komt echt niet met zomaar praatjes. Want daar heeft hij zelf ook niets aan. Daardoor vertrouw ik er nog veel meer op gewoon. Al vanaf ons eerste gesprek hadden we een duidelijke klik en ik vind het des te bijzonder dat ik je heb mogen ontmoeten. Ik weet wie ik voortaan zal bellen alleen. Gevoelsmatig, rationeel en eigenlijk op alle vlakken klopt het zo enorm dat ik er nog steeds versteld van sta. Ik wil je bedanken uit het diepste van mijn hart, meer dan een getuigenis heb ik je helaas niet te bieden, maar weet ook dat het jou daarom helemaal niet gaat. Ik hoop je nog lang in mijn leven te hebben, beste Sherlock. Het ga je goed.




Ervaring van N met medium SherlockOryn   Ervaring van N met medium SherlockOryn   Ervaring van N geplaatst op 12 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Ik kan met geen woorden beschrijven wat Sherlock voor mij heeft betekend tot nu toe, maar ga toch een poging wagen. In de eerste plaats is hij ijzersterk, ijzergoed. Hoe hij zelfs details van mijn huis wist op te noemen, getuigt van een duidelijke gave. Hoe hij mij in korte tijd heeft gerustgesteld en mij terug heeft gezet in mijn kracht, dat is gewoon meesterlijk. Ik hoop je nog lang in mijn leven te hebben, beste Sherlock. Het ga je goed.




Ervaring van N met medium SherlockOryn   Ervaring van N met medium SherlockOryn   Ervaring van N geplaatst op 10 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Ik kan met geen woorden beschrijven wat Sherlock voor mij heeft betekend tot nu toe, maar ga toch een poging wagen. In de eerste plaats is hij ijzersterk, ijzergoed. Hoe hij zelfs details van mijn huis wist op te noemen, getuigt van een duidelijke gave. Hoe hij mij in korte tijd heeft gerustgesteld en mij terug heeft gezet in mijn kracht, dat is gewoon meesterlijk. Dit alles in combinatie met zijn vlotte babbel, hij verdoet je tijd absoluut niet en is ook zeer empathisch. Sherlock doet echt zijn best om jou zo waarheidsgetrouw mogelijk de voorspellingen te doen, hij komt echt niet met zomaar praatjes. Want daar heeft hij zelf ook niets aan. Daardoor vertrouw ik er nog veel meer op gewoon. Al vanaf ons eerste gesprek hadden we een duidelijke klik en ik vind het des te bijzonder dat ik je heb mogen ontmoeten. Ik weet wie ik voortaan zal bellen alleen. Gevoelsmatig, rationeel en eigenlijk op alle vlakken klopt het zo enorm dat ik er nog steeds versteld van sta. Ik wil je bedanken uit het diepste van mijn hart, meer dan een getuigenis heb ik je helaas niet te bieden, maar weet ook dat het jou daarom helemaal niet gaat. Ik hoop je nog lang in mijn leven te hebben, beste Sherlock. Het ga je goed.




Ervaring van N met medium SherlockOryn   Ervaring van N met medium SherlockOryn   Ervaring van N geplaatst op 10 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Dank je wel Sherlock voor je directe antwoorden.
Volgend jaar bel ik je zeker op als mijn buikje aan het groeien is en dank je wel voor de kaars.

Groetjes van die dame die het gedrag niet verdiende die ze ontving en open staat voor wat ik wel verdien ik ben uniek en geen speelbal.




Ervaring van Anoniem met medium SherlockOryn   Ervaring van Anoniem met medium SherlockOryn   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Sherlock, fantastisch. Ik stond versteld van jouw inzichten, alles voelde je zo ontzettend goed aan. Werk, relaties, familie, alles zonder 1 woord te zeggen, ik ken niemand die dit zo goed kan als jij. De winnaar van het 6e zintuig and beyond is gevonden.




Ervaring van Lie met medium SherlockOryn   Ervaring van Lie met medium SherlockOryn   Ervaring van Lie geplaatst op 24 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Dit consult was geweldig. Heel veel inzichten en veel bijzondere en ook zeer ware dingen gehoord. Een man met het hart op de juiste plek,.een hart voor mensen. Niet gek dat zo iemand dan zo'n Goddelijke gave heeft gekregen. Blij dat ik met hem heb gesproken en bel zeker terug om verslag uit te brengen.

Lieve groet,

Sannie.




Ervaring van Sannie met medium SherlockOryn   Ervaring van Sannie met medium SherlockOryn   Ervaring van Sannie geplaatst op 16 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Lieve Sherlock, jou zonet gesproken. Je hebt ook zo een fijne stem, humor, spontaan en oprecht.
Dankje wel nogmaals je bent een TOPPER.

Lieve groet Daphne .




Ervaring van Daphne met medium SherlockOryn   Ervaring van Daphne met medium SherlockOryn   Ervaring van Daphne geplaatst op 15 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Ja hoor. Je felicitatie was inderdaad op z'n plaats. Je had weer volkomen gelijk. Top. Op naar eind april begin mei .




Ervaring van Ikke met medium SherlockOryn   Ervaring van Ikke met medium SherlockOryn   Ervaring van Ikke geplaatst op 15 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Ik vind 't een lieve man. Hij heeft een groot inlevingsvermogen. Hij geeft je weer zelfvertrouwen. En dat je 't leven weer 'n beetje van de zonnige kant gaat zien. Hij geeft je rust. En de bevestiging dat ik mij geen zorgen hoeft te maken. Fijne gemoedelijke man om mee te praten. Anoniem.




Ervaring van Anonuem met medium SherlockOryn   Ervaring van Anonuem met medium SherlockOryn   Ervaring van Anonuem geplaatst op 9 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Wow. Jij bent goed. Je zag iemand bij me. Je beschreef diegene zo goed. Ook was je spot on met de tijds indicatie. Bizar goed.




Ervaring van I. met medium SherlockOryn   Ervaring van I. met medium SherlockOryn   Ervaring van I. geplaatst op 8 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Ik heb zojuist lang met je gepraat Sherlock en je hebt mij heel veel inzichten gegeven. Ik wil je daarvoor heel erg bedanken. Ik vertrouw op wat je hebt gezegd gezien en voorspeld hebt.
Alles wat je zei bevestigd mijn gevoel.
Vind je super goed maar dat zei ik de vorige keer ook al. Een echte aanrader.
Bedankt nogmaals
Tot Bellens
X.




Ervaring van Anoniem met medium SherlockOryn   Ervaring van Anoniem met medium SherlockOryn   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  lieve Sherlock, zonet gesproken en helaas de tijd was om.
grrrr haha.
Wat een goed en fijn gesprek heb ik met u gehad.
Ik hoop dat alles uit komt en dat hij idd vandaag of morgen voor me neus staat.
wordt vervolgd..
Heel erg bedankt voor u tijd en lieve woorden. liefs Daphne xx.




Ervaring van Daphne met medium SherlockOryn   Ervaring van Daphne met medium SherlockOryn   Ervaring van Daphne geplaatst op 3 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Hele mooi Reading, super.
Heel veel informatie in korte tijd. Persoonsbeschrijvingen, situatie beschrijvingen precies zoals die zijn. Ook goed kunnen invoelen van situaties of personen die nu spelen in je leven zonder dat je daarvoor belde of erover hebt gesproken. Heel erg bedankt voor deze prachtige Reading.




Ervaring van Sharon met medium SherlockOryn   Ervaring van Sharon met medium SherlockOryn   Ervaring van Sharon geplaatst op 3 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Wauwww Sherlock. Ik sta versteld van jou.
Tot in detail klopt het allemaal wat je ziet en voelt.
Je bent echt heel goed. Wat een mooie gave heb jij en wat ongelofelijk mooi dat jij hiermee andere mensen kan helpen, bevestiging en inzichten kan geven.
Heel erg bedankt voor je mooie reading.
Ik laat jou weten of jouw voorspellingen uitgekomen zijn. Maar daar heb ik alle vertrouwen in.
Tot Bellens tot gauw.
Groetjes.




Ervaring van Mooie Aura met medium SherlockOryn   Ervaring van Mooie Aura met medium SherlockOryn   Ervaring van Mooie Aura geplaatst op 2 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Gisteren had ik je weer na een tijdje gesproken omdat je een tijdje geleden had gezien dat er iemand ingeluisd ging worden.en hoe hard het ook was.helaas was het waar. Gelijk aan het begin (de eerste minuut) van het gesprek moest ik zo huilen omdat je dingen zei die je niet kon weten zonder ook maar iets te hebben gezegd tegen je wat er speelde. Je bleef maar doorgaan met vertellen wat je zag zonder uberhaupt naar je kaarten of pendel te kijken en ik was in pure shock. Its a very tough cookie maar het is wat het is voor nu. Je zag ook mijn tante mijn opa en ik weet nu dat ik niet alleen ben in deze moeilijke situatie. Je hebt mij tools gegeven om weer even vooruit te kunnen. Sherlock.Ik kan je alleen maar vanuit het diepste van mijn hart bedanken voor het gesprek gisteren. Wat zat jij raak met de dingen die je hebt gezegd en gezien. Je hoort mij snel weer. Liefs, personal scanner.




Ervaring van personal scanner met medium SherlockOryn   Ervaring van personal scanner met medium SherlockOryn   Ervaring van personal scanner geplaatst op 12 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Lieve Sherlock jij bent een medium met een aangeboren gave en een Reading in een woord WOW hoe je de dingen eruit haalt zonder informatie vooraf te weten en rake dingen kan vertellen in persoonsbeschrijving leeftijd en letters van namen kan doorgeven
Heel erg bedankt om de vele bevestigingen en de prachtige Reading die je ons mocht doorgeven
Het is de eerste keer maar Niet de laatste keer dat ik jouw zal raadplegen
Je bent een echte Aanrader en een aanwinst

Hartelijk dank.




Ervaring van Naoual met medium SherlockOryn   Ervaring van Naoual met medium SherlockOryn   Ervaring van Naoual geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Hallokes,
Als ik niet mis ben hebben we al een keer of vier contact gehad. Het gaat van verbluft naar verblufter. De laatste keer heb je me heel wat mooie en oprechte dingen gezegd op heel wat vlakken. Maar als ik je dan vroeg wanneer kwam er in de minuut na je antwoord een bericht binnen. En ik had zoiets hoe kan het toch allemaal. Je bent een toppertje we zullen elkaar nog spreken, ik hou van duidelijkheid en die bezorg je me keer op keer.

Groetjes
Chris.




Ervaring van Chris met medium SherlockOryn   Ervaring van Chris met medium SherlockOryn   Ervaring van Chris geplaatst op 3 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Beste Sherlock,

Er zijn er maar weinig waar ik onder de indruk van ben maar de gave zoals jij die hebt is zeldzaam. Hoe gedetailleerd jij kan voorspellen en situaties ziet is niet normaal kloppend. Je rook geld het kon 2000 euro zijn. Een week later kreeg ik uit het niets 2000 euro. Sommige voorspellingen zijn in kleine details wel wat anders gelopen maar uiteindelijk gaat het om het grotere plaatje. Ik weet zeker dat je dat ook goed hebt gezien. Dank je wel voor je waardevolle gesprekken, geen vraag is je te gek.




Ervaring van Isha met medium SherlockOryn   Ervaring van Isha met medium SherlockOryn   Ervaring van Isha geplaatst op 15 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Beste Sherlock, ik heb het niet zo met getuigenissen schrijven, maar deze keer doe ik het toch. Toen ik je laat op de avond belde had je quasi geen informatie nodig om tot de kern van de zaak te komen. Je kreeg ook spontaan contact met overleden familieleden van mij. Ook tijdens ons tweede gesprek was je loepzuiver, zonder oordeel, voor jou bestaan er geen taboes. Integer, met respect en een vleugje humor, dat is hoe jij met mensen werkt. Je hebt mijn gevoel bevestigd, en de situatie in het juiste positiever perspectief geplaatst. Die man zie ik inderdaad echt als een geschenk in mijn leven en ik wens mij dat al je voorspellingen mogen uitkomen.
Hopelijk tot binnenkort.
En dank je wel voor jou.

De vrouw die heel graag naar zee wil verhuizen.




Ervaring van Sophie met medium SherlockOryn   Ervaring van Sophie met medium SherlockOryn   Ervaring van Sophie geplaatst op 27 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Ik heb je net gesproken zonder voor informatie je kon me zo veel vertellen echt wow.
Je bent echt waardevol.
Daysi.




Ervaring van Deisy met medium SherlockOryn   Ervaring van Deisy met medium SherlockOryn   Ervaring van Deisy geplaatst op 22 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Wat een hartverwarmend
Zo dankbaar ben ik voor alles wat je mij hebt mogen vertellen.
.




Ervaring van Nicole met medium SherlockOryn   Ervaring van Nicole met medium SherlockOryn   Ervaring van Nicole geplaatst op 30 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Dank je wel voor je uitgebreide reading. Ik hoefde niets te zeggen en je wist al aan te geven waar ik over belde. Je hebt me alles uitgelegd. Echt ongelooflijk. Ik hoop dat je voorspellingen uitkomen, maar daar heb ik alle vertrouwen in. Liefs van As..




Ervaring van As...... met medium SherlockOryn   Ervaring van As...... met medium SherlockOryn   Ervaring van As...... geplaatst op 24 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Beste, Scherlock

U bevestigd het gene ik al wist van die man N
En voor de rest heb u ook wel gelijk.
Bedankt.




Ervaring van Rita met medium SherlockOryn   Ervaring van Rita met medium SherlockOryn   Ervaring van Rita geplaatst op 18 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Ik wou je nog bedanken voor je antwoorden. En wat je zegt van het verleden klopt inderdaad over niet praten en jaloers zijn. Je hebt me terug in mijn kracht gezet dankjewel.
Een klein hartje dat groot geworden is, vol vertrouwen ga ik de toekomst in.




Ervaring van tamara met medium SherlockOryn   Ervaring van tamara met medium SherlockOryn   Ervaring van tamara geplaatst op 9 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Wauw wauw wauw gewoon. Ik sta echt perplex van wat u mij te vertellen had. Dingen die u absoluut niet had kunnen weten. Tijdens gesprek heb ik letterlijk kippenvel gekregen om iets wat u zei. Ik ben echt te spreken over uw gaven. Alles maar dan ook letterlijk alles was gewoon raak. Geen vijf sterren maar tien voor u. U hoort mij zeker weten. Een hele lieve groet, VV (wees).




Ervaring van anoniem met medium SherlockOryn   Ervaring van anoniem met medium SherlockOryn   Ervaring van anoniem geplaatst op 8 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumsgratis.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumsgratis.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumsgratis.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Mediumsgratis.net. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden