Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumsgratis.net


  Gratis bellen met mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Sara
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumsgratis.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  ONBESCHRIJFLIJK.. AMAI wat een ervaring. Gisteren (6/3) de eer gehad om een uitgebreid consult van je te mogen krijgen. Nooit eerder meegemaakt. Enkel bij het horen van een naam kon je ongelofelijk veel details meegeven, zowel over verleden, heden als toekomst. Dit MOET echt iedereen eens ervaren. Zoveel meer dan enkel voorspellingen, zoveel meer dan een omschrijving van het heden. Je hebt echt voelsprieten van goud. Unieke gave. Zoals je zei; je voelt heel veel aan wanneer de andere rustig en eerlijk is naar je. Ik zal deze ervaring nooit vergeten. Dank je wel om me terug hoop, rust en vooral vertrouwen te geven. Ik kan niet anders dan je geloven en vertrouwen. Wat een mooi cadeau.
Dank je wel voor alles. Hopelijk lukt het me ooit nog een keer om je te mogen spreken. En ik hou je hier ook wel op de hoogte.
Heel veel liefs.




Ervaring van e. met medium Sara   Ervaring van e. met medium Sara   Ervaring van e. geplaatst op 7 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Denk dat de tijd weer om was. Zal weer een beetje in de gaten houden waneer je er bent. Was fijn je gesproken te hebben.




Ervaring van Dave met medium Sara   Ervaring van Dave met medium Sara   Ervaring van Dave geplaatst op 21 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Ik wil je bedanken voor al je mooie maar ook zware voorspellingen. Ik vertrouw erop dat at the end alles goed zal zijn. Dankjewel en tot snel xxxx. The best.




Ervaring van L met medium Sara   Ervaring van L met medium Sara   Ervaring van L geplaatst op 2 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Dank je Sara voor het gesprek gisteren avond. Ik ben je dankbaar voor dit bijzonder consult. Jij bent heel lief.




Ervaring van Magda met medium Sara   Ervaring van Magda met medium Sara   Ervaring van Magda geplaatst op 2 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Ik was daarnet 3 minuten te laat. Je was al ingesprek.




Ervaring van S met medium Sara   Ervaring van S met medium Sara   Ervaring van S geplaatst op 17 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Beste Sara, ik heb je afgelopen week voor het eerst gebeld. Ik zal zeker je raad volgen wat roqya. Ik hou je op de hoogte als er ontwikkelingen zijn.

X s.




Ervaring van Slang met medium Sara   Ervaring van Slang met medium Sara   Ervaring van Slang geplaatst op 15 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  De aller beste van de lijn . Zij is ongelooflijk, al die details en zo zo zo veel info. Maar waarom ben je er de laatste tijd nooit? ik kan je maar nooit bereiken, wil een afspraak maken met de beste , ben radeloos. :-( niemand anders kan me bekoren . mieke.




Ervaring van mieke met medium Sara   Ervaring van mieke met medium Sara   Ervaring van mieke geplaatst op 4 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Hey Saar. Waarom ben je er niet meer. Had ook al een bel verzoek gedaan maar heb niks meer gehoord. Je komt toch nog wel terug zeker. Groetjes.




Ervaring van Dave met medium Sara   Ervaring van Dave met medium Sara   Ervaring van Dave geplaatst op 17 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  wat een lieve vrouw . ik hoop dat de voorspellingen uitkomen.




Ervaring van mariza met medium Sara   Ervaring van mariza met medium Sara   Ervaring van mariza geplaatst op 19 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Saar waarom ben je er zo weinig. Vorige keer werd weer de verbinding verbroken en heb ik je niet meer gezien. Nu zal ik je ook wel weer niet je pakken krijgen. Groetjes Dave.




Ervaring van Dave met medium Sara   Ervaring van Dave met medium Sara   Ervaring van Dave geplaatst op 18 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Sara ,
Mijn excuses voor mijn vele vragen die ik naar je toe gooide maar ik viel letterlijk van mijn stoel. Na 2 namen te zeggen wist u te zeggen dat ik in een ander land was wat u onmogelijk kon weten en dit heeft me echt verbaasd. ik hoop u toch nog een keertje te kunnen spreken want u bent zo moeilijk te pakken te krijgen.




Ervaring van Anoniem met medium Sara   Ervaring van Anoniem met medium Sara   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Sara is zo goed en aardig. Klopt zo wat ze zegt. Fantastisch.




Ervaring van Carolien met medium Sara   Ervaring van Carolien met medium Sara   Ervaring van Carolien geplaatst op 12 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Sara wanneer ben je er weer. Kan geen agenda vinden van je. Of ik zoek verkeerd kan ook. Wil je graag weer even spreken. Groetjes Dave.




Ervaring van Dave met medium Sara   Ervaring van Dave met medium Sara   Ervaring van Dave geplaatst op 6 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Sara, heeft al 4 of 5 voorspellingen gedaan die zijn uitgekomen. Zeer accuraat en heel betrouwbaar.
Zegt waar het op staat. Ookal is het minder goed nieuws, ook dat is uitgekomen. Verdient meer dan 5 sterren op deze site. Enige die ook met tijd vaak goed zit. Kortom aanrader.




Ervaring van N met medium Sara   Ervaring van N met medium Sara   Ervaring van N geplaatst op 3 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Dank je wel Sara voor het gesprek van 20-12.
Wat je me vertelde was ook zo, je kan heel goed invoelen.
Ik bel je zeker weer.




Ervaring van Anoniem met medium Sara   Ervaring van Anoniem met medium Sara   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Wauw vond je echt wel top Sara. Je gaf me heel wat inzicht in wat ik mag verwachten binnen een situatie. Ik ben voorbereid .




Ervaring van gesprek 12u30 met medium Sara   Ervaring van gesprek 12u30 met medium Sara   Ervaring van gesprek 12u30 geplaatst op 17 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Dit consult heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Volledig juiste invoeling zonder veel uitleg van mijzelf. Sara heeft een mooie gave.
Anais.




Ervaring van Anais met medium Sara   Ervaring van Anais met medium Sara   Ervaring van Anais geplaatst op 10 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  ik heb gisteren een geweldig gesprek gehad met sara. dit heeft me echt goed gedaan ik ga je zeker op de hoogte houden. en ga je nog regelmatig terug bellen. luc.




Ervaring van luc met medium Sara   Ervaring van luc met medium Sara   Ervaring van luc geplaatst op 21 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Wat een prachtmens en wat is ze goed. Mensen als jullie uidelijkheid en eerlijk wilen, bel Sara.

Groetjes B.




Ervaring van B. met medium Sara   Ervaring van B. met medium Sara   Ervaring van B. geplaatst op 26 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Lieve Sara, ik ben sterk onder de indruk. Je geeft alles ook snel door. Je hebt zaken gezegd waarvan ik zeg straf dat ze dit eruit heeft gehaald. Bedankt.




Ervaring van d met medium Sara   Ervaring van d met medium Sara   Ervaring van d geplaatst op 20 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Lieve Sara, heb jou vandaag voor het eerst aan de lijn gehad. Je bent een zuiver medium. Wat heb ik heerlijk met jou gebabbeld. Je bent een zuiver persoon, het leek wel of ik een vriendin aan de lijn had. Ik vond het jammer dat mijn credits op waren. Maar ik zal jou zeker weer bellen. Blijf doen wat je doet en ik zal zeker jouw tips opvolgen. Wat ben ik blij jou te hebben gesproken. Ik hoop jou gauw weer te spreken. Warme groetjes van dat meisje uit Rotterdam.

Mensen: Bellen naar Sara. **************** DE MOEITE WAARD.




Ervaring van Anoniem met medium Sara   Ervaring van Anoniem met medium Sara   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  lieve Sara, bedankt voor je readingen die altijd kloppen. Vriendelijk, empatisch en heel goed medium. Dat je nog veel mensen mag helpen Aanrader.groetjes N.




Ervaring van N met medium Sara   Ervaring van N met medium Sara   Ervaring van N geplaatst op 3 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Sara, wat ben jij goed. Jij legt steeds opnieuw de kaarten totdat je weet wat er echt speelt. Nu begrijp ik waarom deze man het voor zichzelf zo moeilijk maakt. En voor mijzelf weet ik dat ik erop moet vertrouwen dat uiteindelijk zijn hart bij mij ligt. Dank je wel. XXX S.




Ervaring van S. met medium Sara   Ervaring van S. met medium Sara   Ervaring van S. geplaatst op 4 september 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Dank je Sara,we zullen zien morgen .en rond mn verjaardag,laat je nog weten.

Gr R.




Ervaring van R met medium Sara   Ervaring van R met medium Sara   Ervaring van R geplaatst op 2 september 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Lieve Sara, altijd heel fijn om even met jou wat langer te praten. Jij kan per persoon altijd zo goed zien wat er speelt. Fijn dat het uiteindelijk voor mij positief gaat uitpakken; ik ga op de liefde vertrouwen.




Ervaring van S. met medium Sara   Ervaring van S. met medium Sara   Ervaring van S. geplaatst op 16 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Lieve Sara, ik heb je vandaag gesproken over mijn momenteel onbereikbare liefde. Alles wat je zag en voelde klopte. Ongelooflijk goed ben jij, een echte aanrader. Doe zo verder lieverd, zo eerlijk en zuiver. Ik wacht augustus af en ben benieuwd of de uitnodiging van hem zal komen. Ik laat het je weten. Knuffel, je weet wel wie xxx.




Ervaring van Je collega ;-) met medium Sara   Ervaring van Je collega ;-) met medium Sara   Ervaring van Je collega ;-) geplaatst op 27 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Je bent echt een toppertje Sara. ik ga overzee en hou je op de hoogte lieverd .

Big hugs.

R.




Ervaring van R met medium Sara   Ervaring van R met medium Sara   Ervaring van R geplaatst op 23 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Hoi sara wat ben jij super goed. Ben van plan je vaker te bellen. Jij kan heel goed inzien wat de situatie is en je denkt met mij mee super lief van je. Hoop dat je vanavond online bent dan kan ik je bellen.

Liefs het marokkaanse meisje wat jou belt.




Ervaring van Marokkaanse meisje met medium Sara   Ervaring van Marokkaanse meisje met medium Sara   Ervaring van Marokkaanse meisje geplaatst op 22 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Lieve Sara,
Ontzettend genoten van het fijne gesprek. Geen vraag is te gek voor en je bent zowel analytisch ingesteld als empatisch, dat een hele goede combinatie is voor het juiste (toekomstig) advies. Je kunt zowel op korte termijn, lange termijn als op specifieke gebeurtenissen kijken. Ik stelde een vraag over een specifieke liefde en je kon heel goed uiteenzetten wanneer er contact komt en wanneer de romance komt. De reden dat het nu een beetje vertraagd is, heb je zelfs ook aangevoeld en uitgelegd. Zonder dat ik het vroeg kon je mijn thema's (de liefde en mijn lieve vrienden) heel goed uitleggen. Je zei dat mijn liefste maatje (een lieve vriendin) me enorm gaat missen als ik de komende jaren in een ander land zal wonen. Het klopt helemaal en je hebt me echt verbluft met wat je allemaal doorkrijgt. Door wat je allemaal vertelt en doorkrijgt kan ik weer een beetje beter mijn verwachtingen "managen" en vooral mijn vertrek uitstellen ;-). Liefs M PS Ik bel je als de romantiek op z'n hoogtepunt is in mij leven.




Ervaring van Romantisch persoontje met reisdrang met medium Sara   Ervaring van Romantisch persoontje met reisdrang met medium Sara   Ervaring van Romantisch persoontje met reisdrang geplaatst op 14 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Dag Sara, een mooi consult gehad. Je hebt ook een prima geheugen. Je bent helder en positief. Dank je wel.
Liefs, J.




Ervaring van J met medium Sara   Ervaring van J met medium Sara   Ervaring van J geplaatst op 13 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Dag Sara,
Mijn beltegoed was op dus kon ik het gesprek niet correct afronden. Je hebt goed gezien op het gebied van liefde, de man die gefrustreerd is en mij leuk vindt en daarnaast heb ik maandag het gesprek. dus zal ik je bellen als ik het contract heb. Je hebt het goed gezien. Bel je zodra ik de baan heb. Groet M.




Ervaring van M met medium Sara   Ervaring van M met medium Sara   Ervaring van M geplaatst op 13 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Sara,

Ik heb Sara vandaag gebeld ( rond 20u), ik had heel wat vragen over een jongen, het werk en studie en WAW WAW WAW wat ben je goed. Lieve mensen wil je de waarheid weten? Sara is echt dan maar ECHT een aanrader. Alles wat ze ziet en zegt klopt ook met de situatie, ze wist meer dan ik haha. Je bent ook aangenaam, super lief en eerlijk. Ik hoor jou nog. Doe zo verder :).

Uw vaste beller xxx.




Ervaring van Antw_ met medium Sara   Ervaring van Antw_ met medium Sara   Ervaring van Antw_ geplaatst op 12 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  jij bent voor mij een echt top medium. je hebt 3 voorspellingen gedaan en zijn allemaal uitgekomen . van je trouwe beller .

als ik het niet meer zie zitten hoop dat de voorspelling terug uitkomen maar ik zie er met goede moed naar uit .

van ro.




Ervaring van rosita met medium Sara   Ervaring van rosita met medium Sara   Ervaring van rosita geplaatst op 11 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumsgratis.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumsgratis.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumsgratis.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Mediumsgratis.net. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden