Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumsgratis.net


  Gratis bellen met mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Sabrina.P
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumsgratis.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Sabrina.P
  Ervaring met medium Sabrina.P
  Beste Sabrina.P, ik schrijf namelijk zelden een recensie maar jij verdient het. Heb je twee keer gebeld voor hetzelfde onderwerp. Beide keren zeer tevreden. En in het verleden had ik je ook een keer gebeld en achteraf bleek dat alles was je zei ook echt klopte. Top ga zo door zodat je meer mensen kan bereiken met je gave.




Ervaring van Nelly met medium Sabrina.P   Ervaring van Nelly met medium Sabrina.P   Ervaring van Nelly geplaatst op 22 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina.P  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabrina.P
  Ervaring met medium Sabrina.P
  Lieve Sabrina, bedankt voor je altijd fijne advies. Je voelt erg goed mensen aan. Je bent een topper.




Ervaring van Yvonne met medium Sabrina.P   Ervaring van Yvonne met medium Sabrina.P   Ervaring van Yvonne geplaatst op 3 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina.P  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabrina.P
  Ervaring met medium Sabrina.P
  Hoi, bedankt voor het leuke gesprek en het compliment. Je hebt me wel aan het denken gezet om meer te gaan doen met mijn gave. Veel liefs en tot gauw.
Karolien.




Ervaring van karolien met medium Sabrina.P   Ervaring van karolien met medium Sabrina.P   Ervaring van karolien geplaatst op 8 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina.P  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabrina.P
  Ervaring met medium Sabrina.P
  Sabrina.P
Wat U mij vertelt daar sta ik van te kijken. Niet te geloven hoe zuiver. Ik heb U een paar keer gesproken. Of het nou een grote steen of een kiezel is geweest wat hem terug brengt naar hem zelf ga ik samen met U mee maken. Jeugd herinneringen die opborrelen bij hem daar moet hij zelf achter komen wat mee te doen. Ik ga U zeer zeker nog spreken.

Dank dat U altijd geduldig en rustig bent al stel ik een vraag 2 keer. X.




Ervaring van A met medium Sabrina.P   Ervaring van A met medium Sabrina.P   Ervaring van A geplaatst op 19 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina.P  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabrina.P
  Ervaring met medium Sabrina.P
  Heb Sabrina nu een aantal keren gesproken. Wat een lieve vrouw is zij. Ze noemt veel dingen die ik zeker kan plaatsen. En op de een of andere manier krijg ik een innerlijke rust als ik haar gesproken heb. Ook zij heeft veel mooie voorspellingen gedaan. Ik hoop dat deze zullen uitkomen. Ze is in ieder geval zeker de moeite waard om even te bellen. Dank je wel Sabrina en tot een volgende keer. Liefs F ( van J.) Heb je vandaag 2 x gesproken. ;-) .




Ervaring van F met medium Sabrina.P   Ervaring van F met medium Sabrina.P   Ervaring van F geplaatst op 2 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina.P  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabrina.P
  Ervaring met medium Sabrina.P
  Na wat heftige gebeurtenissen in mijn leven kreeg ik er ook lichamelijk last van.
Dit overviel me omdat ik juist heel veel me achter me had gelaten en er eigenlijk alleen maar positieve dingen op mijn pad komen en zijn.
Sabine wist dit allemaal zo goed in kaart te brengen waar dit vandaan kwam en waarom.
Kreeg bevestigingen en handvaten.
Heb er heel veel aangehad.
Ze zat gelijk goed in de eerste zin al die ze uitsprak.

Super fijn.
Ik ga werken aan mijn herstel en je gegeven raad opvolgen.

Heel erg bedankt.




Ervaring van Helen met medium Sabrina.P   Ervaring van Helen met medium Sabrina.P   Ervaring van Helen geplaatst op 2 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina.P  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabrina.P
  Ervaring met medium Sabrina.P
  Sabrina P. Is echt een topper.




Ervaring van Yvonne met medium Sabrina.P   Ervaring van Yvonne met medium Sabrina.P   Ervaring van Yvonne geplaatst op 24 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina.P  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabrina.P
  Ervaring met medium Sabrina.P
  Lieve sabrina, wauw ik heb je net aan te telefoon gehad. Wat jij allemaal weet te vertellen, was echt onder de indruk. Ik zal je zeker nog eens bellen. Veel liefs. L.




Ervaring van Anoniem met medium Sabrina.P   Ervaring van Anoniem met medium Sabrina.P   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina.P  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabrina.P
  Ervaring met medium Sabrina.P
  Echt een TOPPER . Mooie uitleg, super.




Ervaring van M met medium Sabrina.P   Ervaring van M met medium Sabrina.P   Ervaring van M geplaatst op 22 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina.P  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumsgratis.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumsgratis.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumsgratis.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Mediumsgratis.net. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden