Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumsgratis.net


  Gratis bellen met mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Sabine
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumsgratis.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Lieve Sabine, een poos geleden had Ik je aan de lijn en je deed een heel scala aan voorspellingen. Ik moest net daardoor ook even aan je denken. Je zei me dat ik nog een reis ging maken. Ik zei toen dat ik helemaal niet van plan was om op de korte termijn weg te gaan dus ik liet het langs me heen gaan. Gisteravond heb ik heel spontaan een lastminute stedentrip naar het buitenland geboekt. Daar was dus de reis. Heb je toch nog gelijk gekregen. ;) liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Sabine   Ervaring van Anoniem met medium Sabine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Lieve Sabine, bedankt dat jij er steeds voor mij bent. Jij bent tien sterren waard en meer. Een meerwaarde op de lijn. Zo to the point dat jij de beelden of kaarten ziet, je zit er telkens helemaal juist bovenop. Ongelooflijk hoe jij dat doet, lijkt wel alsof ik mijn eigen verhaal vertel. Telkens blaas jij mij van mijn sokken met jouw reading, ik sta telkens verbaasd. Ik raad iedereen aan jou te bellen en iedereen zal het zelfde beamen wat ik hier schrijf. Een topper in je vak, jij bent kei goed. Wat heb ik je gemist tijdens je verlof. Dikke knuf en veel liefs, Lydia.




Ervaring van Lydia met medium Sabine   Ervaring van Lydia met medium Sabine   Ervaring van Lydia geplaatst op 21 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Hey Sabine, ik wou je heel erg bedanken voor die fantastische reading. Ik bel je heel graag nog een keer. Heel veel liefs Nathalie.




Ervaring van Nathalie met medium Sabine   Ervaring van Nathalie met medium Sabine   Ervaring van Nathalie geplaatst op 6 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Ik weet echt niet hoe je het doet maar je voorspelling is 1 dag later uitgekomen. Je zei dat iemand gaat scheiden volgende dag ontmoet ik een vriendin die me verklaart dat ze gaat scheiden. Sabine, hoe doe jij dit?. I fucking love you.




Ervaring van Nuria met medium Sabine   Ervaring van Nuria met medium Sabine   Ervaring van Nuria geplaatst op 8 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Hey Sabine. Ik ben online vanuit New York. Kusjes nuriya .




Ervaring van Nuria met medium Sabine   Ervaring van Nuria met medium Sabine   Ervaring van Nuria geplaatst op 4 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Hay Sabine lieverd. Kom je vandaag online? Ik ben nog even wakker vanuit New York xxx .




Ervaring van Nuria met medium Sabine   Ervaring van Nuria met medium Sabine   Ervaring van Nuria geplaatst op 4 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Ongelooflijk lief en ongelooflijk goed. Letter voor letter komt alles uit. Dankjewel Sabin. Super blij met jou.:) X( Weegschaal verhaal) J.




Ervaring van Anoniem met medium Sabine   Ervaring van Anoniem met medium Sabine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Wauw sabine jij bent ongelofelijk goed. Zijn al een paar dingen uitgekomen die je voorspeld had dankjewel.




Ervaring van M met medium Sabine   Ervaring van M met medium Sabine   Ervaring van M geplaatst op 26 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Sabine vertelde mij dat ik parfum zou krijgen van iemand die het goed wou maken met mij , de volgende dag kreeg ik parfum .
Ik ben benieuwd naar al jou andere voorspellingen die je gedaan hebt .




Ervaring van L met medium Sabine   Ervaring van L met medium Sabine   Ervaring van L geplaatst op 25 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Zo goed, alles komt uit. Bedankt dat je er altijd bent. Love you xxx uit Belgie.




Ervaring van E met medium Sabine   Ervaring van E met medium Sabine   Ervaring van E geplaatst op 20 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Hi Sabine, je hebt weer gelijk. Mijn andere ex met wie ik nu een platonische vtendschappelijke relatie heb moet volgende week naar de mond hygieniste.hij heeft idd een zwak gebit. Ik sprak hem net. Indrukwekkend hoe goed jij de kaarten kunt lezen. Groet en tot gauw.




Ervaring van Rita met medium Sabine   Ervaring van Rita met medium Sabine   Ervaring van Rita geplaatst op 13 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Hoi Sabine. Bedankt voor je legging en uitleg. En natuurlijk ook je compliment. Ik wacht je voorspelling af. Eerdere voorspellingen zijn al uitgekomen. Nogmaals bedankt. Big hug.




Ervaring van Lin met medium Sabine   Ervaring van Lin met medium Sabine   Ervaring van Lin geplaatst op 12 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Hi Sabine,

Ik belde je een paar dagen geleden en je vroeg mij of ik een pakketje of iets had besteld. Ik wist op dat moment niet waarover je het had maar kreeg avonds in brievenbus, wat denk je. Idd, pakketje. Was vergeten dat ik online iets had "besteld" en glad vergeten. Goed gezien van je. Ook goed gesprek die ik net mijn zoon zou voeren is uitgekomen. Bij jou komt alles tot in de details uit. Echt een aanwinst. Bel je gauw weer. Gr Rita.




Ervaring van Rita met medium Sabine   Ervaring van Rita met medium Sabine   Ervaring van Rita geplaatst op 7 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  He Sabine, dank voor jou zuivere consult. Zuiver, krachtig en puur, je verteld hetgeen je door krijgt, snel en eerlijk. De antwoorden op mijn vragen, klopten in het nu. Echt persoonlijke omstandigheden die je niet kon weten, legde je zonder te vragen uit. Dank voor de mooie voorspelling, tot snel. Bo.




Ervaring van Bo met medium Sabine   Ervaring van Bo met medium Sabine   Ervaring van Bo geplaatst op 29 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Lieve Sabine, wat eist je rake dingen te zeggen wow. Je bent een fijne vrouw om naar te luisteren, neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Dank je wel lieverd.




Ervaring van Daphne met medium Sabine   Ervaring van Daphne met medium Sabine   Ervaring van Daphne geplaatst op 21 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Hoi Sabine, ik heb een heel fijn gesprek met je gehad. Je had 3 voorspellingen gedaan waarvan 2 meteen na ons gesprek al zijn uitgekomen. Kan niet wachten tot de andere voorspelling uitkomt wat betreft de liefde. Ik houd je op de hoogte.
Gr. Cindy.




Ervaring van Cindy met medium Sabine   Ervaring van Cindy met medium Sabine   Ervaring van Cindy geplaatst op 7 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Lieve Sabine, wat ben jij een pracht mens. Steeds weer kom ik met dezelfde vragen en steeds weer weet je me in mijn kracht te zetten en rust te geven. Bedankt voor de healing op afstand. Net wat ik nodig had. Duizendmaal dank. Liefs Val.




Ervaring van Val met medium Sabine   Ervaring van Val met medium Sabine   Ervaring van Val geplaatst op 4 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Sabine. Hoe doe je dit?? Haha. Letterlijk al je voorspellingen komen telkens stuk voor stuk uit. Ik sta versteld. Chapeau. X PS het weegschaal verhaal.




Ervaring van C. met medium Sabine   Ervaring van C. met medium Sabine   Ervaring van C. geplaatst op 8 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Wil je weer ff Spreken.




Ervaring van Nuriya met medium Sabine   Ervaring van Nuriya met medium Sabine   Ervaring van Nuriya geplaatst op 3 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Lieve Sabine, wat ben jij bijzonder. Ik belde je vorige week en je zei dat ik geld zou terugkrijgen . enkele dagen later kreeg ik een pak geld teruggestort dat teveel betaald was, wist ik niets van. Ik belde je opnieuw en je zei dat ik opnieuw een som zou terugkrijgen, dezelfde dag nog een som teruggekregen. Je vroeg of er een kindje ziek was maar dat alles terug goedkomt, 3 dagen later heb ik op spoed gezeten met mijn jongste dochter omwille van een virale infectie en een dag later is ze genezen. Je zei dat ik 1000 eu zou moeten betalen aan iemand, dit weekend brief gekregen met 1100 die ik moet betalen. Mijn mooiste voorspelling, dat de liefdesproblemen over zijn en die man nu eindelijk naar mij toe gaat komen ben ik ongeduldig aan het afwachten maar ik geloof er terug in. Bedankt voor je mooie en bijzondere gave. Ik bel je deze week opnieuw. Liefs V.




Ervaring van V met medium Sabine   Ervaring van V met medium Sabine   Ervaring van V geplaatst op 1 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Die instellingshoofd was zoals je zei KEI LIEF en begripvol. Ze zal het helemaal in orde brengen. I love you. Thank you so so much. Ik vlieg naar New York morgen yeah.




Ervaring van Nuriya met medium Sabine   Ervaring van Nuriya met medium Sabine   Ervaring van Nuriya geplaatst op 26 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Sabine is echt een aanrader en een schat van een vrouw. Noemt heel veel dingen op dus hou je pen en papier in de aanslag. Alles wat zij zegt komt ook echt uit. Voor mij 10 sterren waard. Liefs, C. PS het weegschaal verhaal.




Ervaring van C. met medium Sabine   Ervaring van C. met medium Sabine   Ervaring van C. geplaatst op 19 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Je voorspelling van de lek in het huis is uitgekomen. Ook de afspraak die niet door zal gaan is uitgekomen. Al jou voorspellingen komen binnen 1 week uit pff. Ik keer over 2 weken terug naar New York en hoop dat de voorspelling met Nick ook uitkomt.




Ervaring van Nunu met medium Sabine   Ervaring van Nunu met medium Sabine   Ervaring van Nunu geplaatst op 14 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Sabine. Ik weet niet hoe je het Doet maar al jou voorspellingen komen binnen 1 week uit. Pfff er is een lek in het huis. De afspraak met een vriendin is niet doorgegaan. Je zag dat een persoon mij zal contacteren die veel onderweg is, klopt. In het verleden zag je dat mijn crush in het ziekenhuis belandde, ook uitgekomen. Al een stuk of 6 dingen van de 15 zijn uitgekomen direct na jou telefoontje. Je bent echt GEWELDIG.




Ervaring van Nunu met medium Sabine   Ervaring van Nunu met medium Sabine   Ervaring van Nunu geplaatst op 10 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Lieve Sabine,wat fijn bellen met jou.Blij met je waarnemingen.Je bent een schat,dank je wel.Het vroege leeuwtje.




Ervaring van Leeuwtje met medium Sabine   Ervaring van Leeuwtje met medium Sabine   Ervaring van Leeuwtje geplaatst op 8 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  HEB Sabine net gesproken ben opgelucht. Heb meerdere op de lijn gesproken en komt eigenlijk met elkaar overeen. Maar nu is het rot gevoel weg. Ook zij zegt komt goed. Komen gesprekken. En hij komt terug. Ik hoop dat ik snel de uitkomst mag schrijven. En laten weten dat het uitgekomen is wat mij voorspeld is.

Dankjewel. X.




Ervaring van Jo met medium Sabine   Ervaring van Jo met medium Sabine   Ervaring van Jo geplaatst op 17 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Lieve Sabine,
Op 14/1 heb ik 's avonds de eer gehad om eindelijk een gesprek met je te kunnen hebben. Jeetje. wat ben jij bijzonder. Je bent werkelijk uniek in je gaven. Zuivere voorspellingen, dingen spontaan aanhalen die ik niet gezegd had en je onmogelijk zo kon weten, heel snel zag je het geheel wat er speelde en gaat komen. Ik kan niet anders dan je vertrouwen. Waanzinnig hoe snel ook je tot bij de kern komt, en hoe je alles heel lief en duidelijk kunt uitleggen. geen oppervlakkige voorspellingen, alles kon ik achteraf plaatsen. Wat een mooi cadeau dat ik met je mocht bellen. Ik ga je sowieso nog bellen. Veel liefs
.




Ervaring van Tweeling met medium Sabine   Ervaring van Tweeling met medium Sabine   Ervaring van Tweeling geplaatst op 15 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Hoi Sabine , even een berichtje om te laten weten dat ik heeel blij ben jou gevonden te hebben . 2 x gebeld en er zijn al een aantal dingen uitgekomen die je zeker niet had kunnen weten echt bizar. Ik hoop je snel weer te spreken x.




Ervaring van S met medium Sabine   Ervaring van S met medium Sabine   Ervaring van S geplaatst op 15 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Wowww. Gisteren gesproken en van alles op papier geschreven omdat ze duizenden dingen voorspeld had. Vandaag is er 1 voorspelling uitgekomen. Ze zag een man in het ziekenhuis liggen. Dit ging over een man in her ziekenhuis. Vandaag ben ik wakkwr geworden en bericht gekregen dat de man waar ik verliefd op ben in het ziekenhuis ligt in New York. Dit is echt ongelooflijk.




Ervaring van Nunu met medium Sabine   Ervaring van Nunu met medium Sabine   Ervaring van Nunu geplaatst op 3 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  De meeste paragnosten op deze lijn leggen kaarten op de situatie zoals een relatie of financien. Dit doet Sabine ook, maar dan op een hele andere manier. Sabine kijkt wat er op je pad komt in de toekomst. Zo kan ze voorspellingen doen over relaties, werk, financien, familie, vrienden, etc.

Zij krijgt inzichten in de kaarten en verteld wat er komen gaat. Sabine voor het laatst 2 weken geleden gesproken en van de 20 dingen die zij voorspeld heeft zijn er al enkele uitgekomen.

Zeker een aanrader.

Ps. Nu met 5 sterren.




Ervaring van KW met medium Sabine   Ervaring van KW met medium Sabine   Ervaring van KW geplaatst op 20 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  De meeste paragnosten op deze lijn leggen kaarten op de situatie zoals een relatie of financien. Dit doet Sabine ook, maar dan op een hele andere manier. Sabine kijkt wat er op je pad komt in de toekomst. Zo kan ze voorspellingen doen over relaties, werk, financien, familie, vrienden, etc.

Zij krijgt inzichten in de kaarten en verteld wat er komen gaat. Sabine voor het laatst 2 weken geleden gesproken en van de 20 dingen die zij voorspeld heeft zijn er al enkele uitgekomen.

Zeker een aanrader.




Ervaring van KW met medium Sabine   Ervaring van KW met medium Sabine   Ervaring van KW geplaatst op 20 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Lieve Sabine, alles wat je hebt voorspelt is uitgekomen. Je bent eerlijk en oprecht en een hele grote steun voor me. Als ik het moeilijk had of even er geen vertrouwen meer in had. Jij bleef zeggen dat alles goed zou komen. Ik spreek je weer ik wilde even laten weten dat je echt topper bent. Ik raad iedereen aan om jou te bellen. Dikke kus en knuffels.




Ervaring van Anoniem met medium Sabine   Ervaring van Anoniem met medium Sabine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Lieve Sabine ik heb je vandaag meerdere keren gesproken en ik wou je laten weten dat al 1 van de voorspellingen is uitgekomen. Je zag dat het nog onderweg was en dat ik het zeker nog ging ontvangen en dat is ook gebeurd. Ik vertrouw op de rest van je voorspellingen en laat het je zeker weten. Dankjewel.




Ervaring van Anoniem met medium Sabine   Ervaring van Anoniem met medium Sabine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Lieve Sabine, gisterenavond hebben we heel lang elkaar gesproken. Ik gaf aan dat we met het gesprek alle kanten op gingen. Toen begon je over een dame met blond haar en iemand die ik lang niet had gesproken. Ik kon het echt niet plaatsen. Vandaag kreeg ik een appje van een oud school vriendin over hoe het allemaal ging. Je bent een topper want ik kan dat nu aan je bevestigen en weet nu wie het is waar je het over had. Ik hoop dat mijn grote liefde mij ook gaat benaderen. Je zei dat ik vertrouwen er in moet hebben. Dat ga ik zeker doen. Ik hou je op de hoogte. Onwijs bedankt voor je inzichten😘🙏🏼 Tot binnekort .




Ervaring van Angel met medium Sabine   Ervaring van Angel met medium Sabine   Ervaring van Angel geplaatst op 25 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Lieve schat, heb net een hele tijd met je aan de telefoon gezeten. Heerlijk om met je te praten. Je laat me altijd weer lachen en geef me rust dat alles goed komt. Je bent ongelofelijk goed in je vak. Als de voorspellingen uitkomen, laat ik het je meteen weten. Je gaat me zeker weer horen. Je bent voor mij een topper. Mijn steun en toeverlaat tot gauw dikke knuffel.




Ervaring van Music met medium Sabine   Ervaring van Music met medium Sabine   Ervaring van Music geplaatst op 19 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumsgratis.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumsgratis.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumsgratis.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Mediumsgratis.net. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden