Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumsgratis.net


  Gratis bellen met mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Romyna
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumsgratis.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Romnya is er de laatste weken om mij echt even door een moeilijke periode heen te helpen. Bedankt dat je altijd zo snel reageert via de mail. Je bent een topper.

Liefs, S.




Ervaring van S. met medium Romyna   Ervaring van S. met medium Romyna   Ervaring van S. geplaatst op 10 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Ik ben erg over Romyna te spreken. Heel duidelijk in haar antwoorden en snel (via email). Ontzettend bedankt.

Karin xx.




Ervaring van Karin met medium Romyna   Ervaring van Karin met medium Romyna   Ervaring van Karin geplaatst op 7 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Lieve Romyna, wil weer bevestigen dat je wederom gelijk had. Je zag contact vanuit F voor ieder moment liggen en jawel hij heeft mij vanavond geappt. Hij is toch nog wel ingegaan op mijn laatste bericht. Kortom, het gaat idd steeds meer en meer de goede kant op, zoals jij blijft zeggen. Je bent een enorme steun, een supergoed en lief medium/persoon. Tot snel weer. Liefs, F en F.




Ervaring van FF met medium Romyna   Ervaring van FF met medium Romyna   Ervaring van FF geplaatst op 27 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Lieve Romyna, ik wil je bedanken voor alle steun, perfecte voorspellingen, je onvoorwaardelijke geduld en vriendelijkheid. Jij bent gewoon de beste. Wil je hele fijne feestdagen wensen en al het goeds voor 2021. Hopelijk tot snel.




Ervaring van Miranda met medium Romyna   Ervaring van Miranda met medium Romyna   Ervaring van Miranda geplaatst op 25 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Omdat ik Romyna nooit te pakken krijg via de telefoon, heb ik gister voor het eerst een mailconsult ontvangen. Ten eerste bedankt voor de snelle reactie Romyna. Ten tweede, wow alles wat je zegt klopt gewoon en ik kijk uit naar februari. Ik ben zeer benieuwd of het contact dan komt, maar aan je recensie te lezen heb ik er het volle vertrouwen in. Ik heb er zin in om het nieuwe jaar goed te beginnen. Hopelijk kan ik je een keer via de telefoon spreken, want je zegt erg rake dingen. Waarom heb ik je niet eerder ontdekt hahaha. BEDANKT Romyna voor je mooie inzichten.




Ervaring van L. met medium Romyna   Ervaring van L. met medium Romyna   Ervaring van L. geplaatst op 24 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Lieve Romyna,
Weer een aantal voorspellingen van jou zijn uitgekomen.
Dank je wel nogmaals.




Ervaring van M met medium Romyna   Ervaring van M met medium Romyna   Ervaring van M geplaatst op 24 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Romyna had alweer gelijk in haar voorspelling. Ze ziet de dingen heel goed en brengt alles duidelijk over. Zelfs wanneer ik denk dat iets niet kan uitkomen, bleek het toch de waarheid te zijn. Romyna is echt een aanrader.




Ervaring van Kim met medium Romyna   Ervaring van Kim met medium Romyna   Ervaring van Kim geplaatst op 6 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Lieve Romyna, eindelijk is hier het goede nieuws, F heeft gisteren contact met mij opgenomen, en is ook gisteravond al langs geweest bij mij. Dit zag jij ook heel duidelijk, dus wederom heb je gelijk. Ik ben echt ontzettend blij. Nogmaals hartelijk dank voor alles. Ik ga je gauw weer even bellen. Liefs, FF .




Ervaring van FF met medium Romyna   Ervaring van FF met medium Romyna   Ervaring van FF geplaatst op 3 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Vanavond een email consult van Romyna ontvangen, fijne en duidelijke uitleg. Romyna zit altijd er bovenop wat betreft tijd en het omschrijven van een persoon. Ze is een prachtig mens en ik kan haar nog zo vaak bellen met dezelfde vraag en blijf me altijd helpen hierin. Super vrouw.




Ervaring van L met medium Romyna   Ervaring van L met medium Romyna   Ervaring van L geplaatst op 22 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Zeer waardevol consult, absoluut aanrader. Veel dank Romyna, je hebt me echt goed geholpen.




Ervaring van Anoniem met medium Romyna   Ervaring van Anoniem met medium Romyna   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Lieve Romyna,

Je voorspelling op werk is exact uitgekomen zoals je zei. Heel straf.
Ik kijk uit naar je andere voorspellingen.
Dank je dat je er steeds op zo een lieve en geduldige manier bent en je steeds heel zuiver doorgeeft wat je ziet.

Liefs .




Ervaring van e. met medium Romyna   Ervaring van e. met medium Romyna   Ervaring van e. geplaatst op 9 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Wat een mooie reading zeg.
Je ziet ontzettend scherp.
Bedankt.
Liefs,B.




Ervaring van Brenda met medium Romyna   Ervaring van Brenda met medium Romyna   Ervaring van Brenda geplaatst op 21 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Hartelijk dank voor jou mail-consult. Zoals steeds heel gedetailleerd en goed advies.




Ervaring van Kristl met medium Romyna   Ervaring van Kristl met medium Romyna   Ervaring van Kristl geplaatst op 15 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Voor mij is Romyna 1 van de beste op de lijn. Ik heb zowat dagelijks contact met haar en ik kan alleen maar en weer zeggen dat zij zo ontzettend raak zit met haar inzichten en voorspellingen. Ze sleept me door een heel lastig proces wat nu echt wel de positieve kant op gaat. Ik ben blij dat ik Romyna heb leren kennen op de lijn. Naast haar goede werk is ze eerlijk oprecht en een enorme steun. Hartelijk dank voor alles Romyna. Ik raad iedereen aan om jou te contacteren. Tot snel weer. Liefs, FF.




Ervaring van FF met medium Romyna   Ervaring van FF met medium Romyna   Ervaring van FF geplaatst op 22 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Lieve Romyna, al geruime tijd bel ik jou en weet je me altijd gerust te stellen. Afgelopen week zei ik dat ik buikpijn had en jij zei dat er niks met mijn buik is maar dat het onrust is omdat er nog geen echte doorbraak is geweest voor wat betreft de relatie. Ik zou de doorbraak binnen enkele dagen krijgen en wel het weekend. Je had gelijk hij heeft me gevraagd zijn vriendin weer te worden. Dankbaar voor elke keer dat ik jou mag spreken want je bent altijd in gesprek. Bel Romyna want zij is echt een topper.




Ervaring van E met medium Romyna   Ervaring van E met medium Romyna   Ervaring van E geplaatst op 24 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Bedankt Romyna. Je had weer gelijk, jij zag het contact heel dichtbij liggen en vandaag een berichtje ontvangen. Nu hopen dat de rest ook zal kloppen, maar ik mag niet meer twijfelen aan jou. Jij zit zo vaak zo goed met jouw voorspellingen en inzichten. Tot snel weer. Liefs, F en F .




Ervaring van FF met medium Romyna   Ervaring van FF met medium Romyna   Ervaring van FF geplaatst op 19 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Heel positief en duidelijk en uitgebreid consult gehad via mail. Nu afwachten of de voorspellingen uitkomen . ik hou je op de hoogte.




Ervaring van Kris'l met medium Romyna   Ervaring van Kris'l met medium Romyna   Ervaring van Kris'l geplaatst op 19 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Bedankt voor de snelle reactie die altijd klopt en mij meer zelfvertrouwen geeft, je bent een fijne oprechte dame.




Ervaring van Jeski met medium Romyna   Ervaring van Jeski met medium Romyna   Ervaring van Jeski geplaatst op 11 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Hierbij laat ik wederom een welverdiende getuigenis achter voor Romyna. Zij weet hoe ontzettend moeilijk ik het gehad heb de afgelopen tijd en nog steeds heb ik het wel eens moeilijk. Maar met haar eeuwige geduld, begrip, adviezen en juiste inzichten sleept zij mij er iedere x doorheen. En haar voorspellingen komen dan ook uit, vroeg of laat. Voor mij is Romyna echt de beste, en ze is ook nog eens ontzettend lief. Hartelijk dank weer en tot heel snel. Liefs FF ;-) .




Ervaring van FF met medium Romyna   Ervaring van FF met medium Romyna   Ervaring van FF geplaatst op 10 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Romyna, mijn steun en toeverlaat. Zonder haar zou ik het niet geweten hebben de afgelopen dagen. WEER heb je gelijk en WEER zijn er voorspellingen van jou uitgekomen, terwijl ik de hoop echt begon op te geven. Je blijft hoe dan ook bij jouw bevindingen en inzichten. Je bent een KEI, in verachilkende opzichten. Mijn dank is dan ook enorm. Jij weet als geen ander hoe moeilijk ik het heb gehad de afgelopen dagen en vandaag kon ik je dan eindelijk dat goede nieuws brengen. Ik zal nooit meer twijfelen aan jou. Romyna is werkelijk een topper en echt de moeite waard om te contacteren. Tot heel snel weer. Liefs, FF.




Ervaring van FF met medium Romyna   Ervaring van FF met medium Romyna   Ervaring van FF geplaatst op 4 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Romyna is voor mij toch echt de beste op deze lijn. Het geduld en begrip dat zij heeft is ongelofelijk. Geen vraag is te gek en ook al moet ze zaken tig keer herhalen, ze doet het. Zonder haar zou ik niet door een lastig proces kunnen. Ik raad dan ook iedereen aan om eens met Romyna contact op te nemen. Ik hoop ook dat ik heel snel het goede nieuws mag vertellen. Ik blijf hopen en vertrouwen mede dankzij jou. Enorm bedankt en tot heel snel weer. Liefs, FF xx.




Ervaring van FF met medium Romyna   Ervaring van FF met medium Romyna   Ervaring van FF geplaatst op 1 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Romyna, bedankt voor je constante geduld. Ik heb je gisteren eindelijk kunnen spreken en je bent altijd zo geduldig en begripvol. Ik vind jou echt heel erg goed en eerlijk. Ik laat het je zeker weten als de ontmoeting plaats gaat vinden.
Groetjes, G.




Ervaring van G met medium Romyna   Ervaring van G met medium Romyna   Ervaring van G geplaatst op 29 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Romyna is de beste gewoon. Zij helpt ontzettend veel, zit gewoon bijna altijd goed met voorspellingen, maar ook omschrijven van personen/situaties is zij een kei in. Ook heb ik heel veel aan haar tips en adviezen die ze heeft. Het is een oprechte, lieve en eerlijke vrouw en zeker de moeite waard om te contacteren. Het fijne aan emailconsult is dat je alles terug kan lezen, wat ik ook doe.

Wederom hartelijk dank Romyna en tot heel snel weer. Liefs F en F




Ervaring van FF met medium Romyna   Ervaring van FF met medium Romyna   Ervaring van FF geplaatst op 19 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Hey Romyna, ik heb zopas een e-mail consult van jou ontvangen. Vanaf de eerste zin zat je er boenk op. Je hebt ook zaken vermeld over wat er speelde. Maar ik niet gezegd had, en toch haalde je het eruit. Ongelooflijk. To the point, je maakt het niet mooier of het is. Gewoon met jouw gave. Echt omver geblazen. Ik hou je zeker op de hoogte. Lieve mensen, de pedalen even kwijt. Bel Romyna of mail haar. Je zal versteld staan. Hartelijk dank nogmaals.




Ervaring van Sofie met medium Romyna   Ervaring van Sofie met medium Romyna   Ervaring van Sofie geplaatst op 14 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Wederom mijn grote dank Romyna. Ik geloof dat ik je af en toe gek maak, maar jij hebt zoveel geduld en begrip en dit waardeer ik enorm. Ook zat je met zoveel punten echt raak. Voor ik iets zei had je dit als antwoord. Wauw gewoon. Ik hoop maar vertrouw erop dat de andere dingen ook gaan uitkomen en dat dit proces waar hij en ik in zitten niet al te lang meer gaat duren.

Superlieve vrouw die weet wat ze doet/zegt.
Ik raad dan ook iedereen aan om Romyna te bellen of mailen. Tot snel. Veel liefs FF.




Ervaring van FF met medium Romyna   Ervaring van FF met medium Romyna   Ervaring van FF geplaatst op 12 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Romyna is een topper. Ik blijf het zeggen en zo ervaren. Als bellen niet lukt dan is ze er via emailconsult, waar ze echt wel snel op reageert. Romyna is voor mij echt een grote steun en heb veel aan de consulten met haar. Tot heel gauw weer. Liefs FF.




Ervaring van FF met medium Romyna   Ervaring van FF met medium Romyna   Ervaring van FF geplaatst op 10 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Lieve Romyna, je had weer gelijk. Iets na ons gesprek heeft F mij geappt, waar jij van overtuigd was. Jij bent een enorme steun voor mij, of ik je bel of via emailconsult. Voor mij ben en blijf jij 1 van de toppers en zowiezo mijn favoriet op deze lijn. Ik moet vertrouwen houden dat de rest ook goed zal verlopen, hier help jij mij bij. Hartelijk dank en tot heel snel weer. Liefs F xxx.




Ervaring van F met medium Romyna   Ervaring van F met medium Romyna   Ervaring van F geplaatst op 5 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Gisteren naar jou een mail verstuurd en vandaag antwoord ontvangen. Ondanks dat ik je eigenlijk geen info had gegeven en ik enkel aan jou vroeg achter een persoon en mij, gaf je een situatie weer die volledig klopt Ik ben er echt van ondersteboven wauw, Ik ga zeker nog verder contact met je houden, geeft me meteen een goed en vertrouwt gevoel.
Bedankt .




Ervaring van Nathalie met medium Romyna   Ervaring van Nathalie met medium Romyna   Ervaring van Nathalie geplaatst op 5 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Romyna is een hele lieve en geduldige dame om mee te spreken. Ze legt alles zo gedetailleerd en goed uit.
Ik hou je zeker op de hoogte hoe het met mijn trip naar Engeland gaat. Fingers crossed dat het doorgaat.

Nogmaals bedankt voor je tijd.




Ervaring van G met medium Romyna   Ervaring van G met medium Romyna   Ervaring van G geplaatst op 25 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Bedankt voor de feedback en open gesprek, je bent een enorme steun.




Ervaring van J. met medium Romyna   Ervaring van J. met medium Romyna   Ervaring van J. geplaatst op 24 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Romyna, je bent echt een van de beste op de lijn. Zojuist een heel lang gesprek met je gehad en je hebt me weer goed kunnen helpen. In het verleden zijn ook heel veel dingen uitgekomen en je omschrijft de situatie soms echt letterlijk. Uiteraard hoop ik dat je nu wederom gelijk hebt en dat het tussen mij en mijn vriend (wederom haha) goedkomt. Ook al voelt het voor mij hopeloos, maar je blijft positief naar de situatie kijken. Ook het laatste onderwerp heb jij durven benoemen, ook al was het geen leuk onderwerp. Het heeft me een stuk rust gegeven want ik had aan dat ik al zo lang in onzekerheid zit. Ik vertrouw op je en ben blij dat je zo geduldig met me bent. Veel liefs.




Ervaring van E met medium Romyna   Ervaring van E met medium Romyna   Ervaring van E geplaatst op 21 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Bedankt vr alles.

Evi.




Ervaring van Evi met medium Romyna   Ervaring van Evi met medium Romyna   Ervaring van Evi geplaatst op 9 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Voor mij ben en blijf je geweldig, je weet echt alles, ook nog van vroeger, geweldig
Krijg altijd rust van jou. Vertrouw je compleet

Fijn weekend

Your fan.




Ervaring van Your biggest fan met medium Romyna   Ervaring van Your biggest fan met medium Romyna   Ervaring van Your biggest fan geplaatst op 28 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Bedankt Romyna, voor mij ben je samen met Thaiis de beste op deze lijn. Je bent niet voor niets druk bezet altijd. Blij dat je nu ook aan mailconsult doet. We horen mekaar nog. Gr. Evi.




Ervaring van Evi met medium Romyna   Ervaring van Evi met medium Romyna   Ervaring van Evi geplaatst op 19 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Lieve Romyna ik had je beloofd dat ik het je ging laten weten als het uitkwam. Het grootste deel is al uitgekomen. Precies zoals je had voorspeld. Je bent top. Hopelijk kan ik je vlug nog eens bellen want je bent moeilijk te pakken te krijgen.




Ervaring van R met medium Romyna   Ervaring van R met medium Romyna   Ervaring van R geplaatst op 7 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumsgratis.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumsgratis.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumsgratis.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Mediumsgratis.net. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden