Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumsgratis.net


  Gratis bellen met mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Petra
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumsgratis.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Petra
  Ervaring met medium Petra
  Super bedankt, geweldige consulent, lief en super geduldig en kan heel goed invoelen.




Ervaring van S met medium Petra   Ervaring van S met medium Petra   Ervaring van S geplaatst op 12 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met medium Petra
  Ervaring met medium Petra
  Petra jij bent ongelofelijk goed.
Nog voor dat ik iets zij wist jij welke vraag ik jou ging stellen. Jij krijgt veel informatie door en geeft goede adviezen.
Nogmaals bedankt en tot bels.




Ervaring van Z V met medium Petra   Ervaring van Z V met medium Petra   Ervaring van Z V geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met medium Petra
  Ervaring met medium Petra
  U bent een topper, twee dingen zijn al uitgekomen. Nu afwachten op iets anders dat u heeft gezegd, dat zou voor mij heel mooi zijn als dat uit zou komen. Ik laat het u weten. Lieve groet.




Ervaring van Monica met medium Petra   Ervaring van Monica met medium Petra   Ervaring van Monica geplaatst op 23 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met medium Petra
  Ervaring met medium Petra
  Wow wat ben he goed en treffend. prachtig consult.

Grt C.




Ervaring van C met medium Petra   Ervaring van C met medium Petra   Ervaring van C geplaatst op 19 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met medium Petra
  Ervaring met medium Petra
  Lieve Petra,

Wat ben jij goed!!! zomaar uit het niets kon je precies beschrijven hoe ik me voelde en wat er speelde bij mij.
Verleden, heden, toekomst maakt voor jou niet uit.
Vele voorspellingen zijn reeds uitgekomen.
Jij bent TOP!! Een echte aanrader.
Bedankt voor je steun en engelengeduld xxxx




Ervaring van Heleen met medium Petra   Ervaring van Heleen met medium Petra   Ervaring van Heleen geplaatst op 6 juni 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met medium Petra
  Ervaring met medium Petra
  Hoi Petra,
Wat je me hebt verteld is allemaal uitgekomen. Zelf da gene dat het geluk uit onverwachte hoek kwam is ook uitgekomen. Dikke merci voor alles.
Grtz Jan




Ervaring van Jan met medium Petra   Ervaring van Jan met medium Petra   Ervaring van Jan geplaatst op 28 mei 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met medium Petra
  Ervaring met medium Petra
  Als ik jou en Annemie spreek, weet ik jullie zijn heel goed, ook al is het anders uitgelegd toch is dat steeds juist. Daarom wil ik jullie echt bedanken voor jullie wijze woorden ze zijn voor mijn TOP.




Ervaring van Frieda met medium Petra   Ervaring van Frieda met medium Petra   Ervaring van Frieda geplaatst op 16 mei 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met medium Petra
  Ervaring met medium Petra
  Dag Petra ik was gisteren helemaal over mijn toeren...jij hebt mij helemaal er terug doorgehaald!Jij hebt dingen gezegd waarvan ik alleen maar kan zeggen wooow jij bent gewoon goed! duizend keer dank u!!!




Ervaring van wen met medium Petra   Ervaring van wen met medium Petra   Ervaring van wen geplaatst op 15 mei 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met medium Petra
  Ervaring met medium Petra
  Jeetje wat is Petra goed!!! Voorspelde gelijk een belangrijke verandering die heel belangrijk is voor mij!
Ongelooflijk En wat gebeurt er gelijk de zelfde dag hoor ik dat er een verandering heeft plaats gevonden bij mijn artsen waardoor ik kans maak om mee te doen aan een trial!!!
groetjes nana




Ervaring van nana met medium Petra   Ervaring van nana met medium Petra   Ervaring van nana geplaatst op 14 mei 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met medium Petra
  Ervaring met medium Petra
  Dag Petr, zoals je voorspeld had heb ik werk en ook de tijd had je precies aangegeven, geweldig is dit nu nog wachten op de rest dat zal uitkomen heb er vertrouwen in.
grts




Ervaring van anoniem met medium Petra   Ervaring van anoniem met medium Petra   Ervaring van anoniem geplaatst op 29 april 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met medium Petra
  Ervaring met medium Petra
  hey petra, ik hoop dat je altijd op de lijn blijft want ik kan niet meer zonder u. jij bent de enige die ik vertrouw en die mij hoop geeft in het leven en waar alles uitkomt, door jou voel ik mijn sterk en kan ik het leven aan, je hebt mij al zoveel geholpen door al u voorspellingen. Vele groetjes van de pers die aan uzelf doet denken xxx




Ervaring van L met medium Petra   Ervaring van L met medium Petra   Ervaring van L geplaatst op 28 april 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met medium Petra
  Ervaring met medium Petra
  Lieve Petra,
Dank je wel voor jouw bemoedigende en geruststellende woorden. Ik vind je een kanjer. Altijd lief, geduldig en zuiver beantwoord jij mijn vragen. Jouw helderziende waarnemingen zijn loepzuiver, soms eng gewoon . Hihihi.Super!
Een warme groet van A.




Ervaring van Anoniem met medium Petra   Ervaring van Anoniem met medium Petra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 april 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met medium Petra
  Ervaring met medium Petra
  Petra, je bent super en voor mij de beste van deze site. Je waarnemingen zijn helder,goed en rechtuit.
Ik raad je bij iedereen aan, en wat mij betreft...ik hoop dat ik je tegen de zomer kan zeggen dat eindelijk mijn wens in vervulling is gegaan...maar ja geduld dus.




Ervaring van Veronique met medium Petra   Ervaring van Veronique met medium Petra   Ervaring van Veronique geplaatst op 17 april 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met medium Petra
  Ervaring met medium Petra
  hey petra,alles wat je gisteren vertelde was uitgekomen,dus echt alles.ik heb het meeste vertrouwen in u want dat heb je voor de zoveelste keren laten blijken uit u voorspellingen.je bent buiten gewoon super voor mij!! gr.L xx




Ervaring van L met medium Petra   Ervaring van L met medium Petra   Ervaring van L geplaatst op 2 april 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met medium Petra
  Ervaring met medium Petra
  Lieve Petra,

Ik vind je een zeer aangename dame om mee te praten. Zo geduldig, lief en met emphatisch vermogen beantwoordde je mijn vragen.
En jij vertelde mij dingen die je onmogelijk kunt weten.....en wat ik nog het meeste waardeer is jouw eerlijkheid. Jij vertelt wat je ziet en niet wat men wilt horen en dat noem ik nou een zuiver en integer paragnost!
Dank je wel, lieve schat.

Warme groetjes van een tevreden dame.




Ervaring van Anoniem met medium Petra   Ervaring van Anoniem met medium Petra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 april 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met medium Petra
  Ervaring met medium Petra
  Petra, niet normaal dit! Zonder iets te zeggen wist je zelfs in welke gemeente hij woont! Ik wist niet wat ik hoorde. Ik houd je zeker op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.




Ervaring van anoniem met medium Petra   Ervaring van anoniem met medium Petra   Ervaring van anoniem geplaatst op 1 april 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met medium Petra
  Ervaring met medium Petra
  Petra
Aan enkele had ik het gevraag ivm mijn zoon, Jij gaf totaal iets anders aan, ik keek er raar van op!! Maar ja hoor vandaag vertelde mijn zoon dat wat jij voorspelde.
Petra je bent super!!
Liefs




Ervaring van Annemie met medium Petra   Ervaring van Annemie met medium Petra   Ervaring van Annemie geplaatst op 31 maart 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met medium Petra
  Ervaring met medium Petra
  Hoi Petra,
Ik heb je 5 maart gesproken. Je bent super eerlijk.
Je gaf aan 20 maart. Ik ga je zeker bellen.
Je ziet dingen heel snel en verteld zoals het is en niet anders.
Dank je wel groetjes miranda




Ervaring van Miranda met medium Petra   Ervaring van Miranda met medium Petra   Ervaring van Miranda geplaatst op 6 maart 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met medium Petra
  Ervaring met medium Petra
  dankje wel Petra voor de positieve energy die je mij doorstuurde het was een heel aangenaam gesprek het ziet er allemaal toch goed uit ondanks mijn twijfels ! wat je net zei wordt een uitdaging voor mij ! we horen elkaar terug in mei.
lieve grts




Ervaring van anoniem met medium Petra   Ervaring van anoniem met medium Petra   Ervaring van anoniem geplaatst op 1 maart 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met medium Petra
  Ervaring met medium Petra
  Niet alleen een toekomstvoorsplling, maar ook - en vooral - goede raad voor dit moment. Wat mij het meeste deugd deed, was om te horen, dat ik weer een heel geliefd persoon ga worden. Ik was dat vroeger ook, en dat kon jij niet weten. Ik verlang daar zo fel naar om dat terug te zijn. Kan mij geen mooier cadeau voorstellen.. Bedankt voor het consult x




Ervaring van Lies met medium Petra   Ervaring van Lies met medium Petra   Ervaring van Lies geplaatst op 24 februari 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met medium Petra
  Ervaring met medium Petra
  heb je al enkele malen raad gevraagd ook al de kaarten gelegd voor mij, en al wat je zei is al uit gekomen meer nog voel me super in jou nabijheid je bent duidelijk en je draait niet rond de pot je bent eerlijk en zoals ik je al persoonlijk heb gezegd je een krachtige super dame je bent een goed en mooi medium




Ervaring van Hilda met medium Petra   Ervaring van Hilda met medium Petra   Ervaring van Hilda geplaatst op 13 februari 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met medium Petra
  Ervaring met medium Petra
  Lieve Petra,wat een topper ben je, rap en accuraat vertel jij het verhaal. Dank je wel.




Ervaring van Jacq met medium Petra   Ervaring van Jacq met medium Petra   Ervaring van Jacq geplaatst op 9 februari 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met medium Petra
  Ervaring met medium Petra
  heel goed medium duidelijk in wat ze ziet en ook beide keren precies hetzelfde. geduldige en lieve vrouw. ga haar zeker weer eens bellen!




Ervaring van dominque met medium Petra   Ervaring van dominque met medium Petra   Ervaring van dominque geplaatst op 2 februari 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met medium Petra
  Ervaring met medium Petra
  Bedankt voor de steun van de afgelopen tijd. Dankzij jou heb ik meer inzichten gekregen, wat je zei klopte, en zoals je voorspeld hebt heb ik nog heel wat moois te verwachten! De eerste fase van voorspelling was helemaal juist, op nu naar de 2de fase! Eerlijk en correct. Bedankt!

Liefs xxx




Ervaring van Julia met medium Petra   Ervaring van Julia met medium Petra   Ervaring van Julia geplaatst op 17 januari 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met medium Petra
  Ervaring met medium Petra
  liefste petra, jij bent top. alles wat je hebt gezegd is helemaal waar. ik hou je zeker op de hoogte wat de toekomst betreft, over het verleden en heden zat je helemaal juist. ik twijfel dus ook niet aan de toekomst.
bedankt




Ervaring van jessy met medium Petra   Ervaring van jessy met medium Petra   Ervaring van jessy geplaatst op 16 januari 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met medium Petra
  Ervaring met medium Petra
  Je bent een schat van een mens, alles wat je zegt klopt!




Ervaring van li met medium Petra   Ervaring van li met medium Petra   Ervaring van li geplaatst op 14 januari 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met medium Petra
  Ervaring met medium Petra
  Lieve Petra,
heb je tijdje geleden gesproken, ik had er al zoveel gebeld maar jij zat meteen helemaal juist zonder dat ik zelf nog maar 1 woord had gezegd.
Jij bent zo zuiver, zo eerlijk daarbij kan ik je nu ook zeggen voorspelling is uitgekomen.
Bedankt lieve Petra voor jouw eerlijkheid en je steun, jij bent een engel op aarde met een hele mooie gave die je juist gebruikt.

Liefs Ikke




Ervaring van anoniem met medium Petra   Ervaring van anoniem met medium Petra   Ervaring van anoniem geplaatst op 22 december 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met medium Petra
  Ervaring met medium Petra
  Petra,

Je bent duidelijk en zegt zoals het is, al wil je misschien dingen anders horen.
Je bent super goed......

Miranda




Ervaring van miranda met medium Petra   Ervaring van miranda met medium Petra   Ervaring van miranda geplaatst op 20 november 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met medium Petra
  Ervaring met medium Petra
  Petra, gelijk de nagel op de kop. Zuiver en eerlijk. Hopelijk komt toekomstvoorspelling uit.




Ervaring van l met medium Petra   Ervaring van l met medium Petra   Ervaring van l geplaatst op 27 oktober 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met medium Petra
  Ervaring met medium Petra
  Proficiat volgens mij een krachtige en machtige madam.Merci en tot heel binnenkort




Ervaring van linda met medium Petra   Ervaring van linda met medium Petra   Ervaring van linda geplaatst op 26 oktober 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumsgratis.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumsgratis.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumsgratis.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Mediumsgratis.net. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden