Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumsgratis.net


  Gratis bellen met mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Olga
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumsgratis.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga blijft mij iedere keer verbazen ik kan echt met haar lachen. Hou jouw op de hoogte. A.




Ervaring van Angela met medium Olga   Ervaring van Angela met medium Olga   Ervaring van Angela geplaatst op 10 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  lieve olga, jij bent geweldig, alles wat je zegt is de nagel op de kop, zo recht toe zo recht aan, zo eerlijk en betrouwbaar. Bedankt voor het fijn gesprek lieverd, tot de volgende keer liefs carine.




Ervaring van carine met medium Olga   Ervaring van carine met medium Olga   Ervaring van carine geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Bedankt voor het fijne gesprek. Ik bel je zeker nog terug om het vervolg van je voorspelling te vertellen. Je bent een zachte, aangename dame. Ik raad jou zeker aan.




Ervaring van Liesbeth met medium Olga   Ervaring van Liesbeth met medium Olga   Ervaring van Liesbeth geplaatst op 7 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Fantastisch consult gehad.meteen rake antwoorden je bent super goed heb je al vaker gebeld.altijd is het uitgekomen . Groetjes Jose .




Ervaring van Jos met medium Olga   Ervaring van Jos met medium Olga   Ervaring van Jos geplaatst op 26 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga je bent oprecht puur en zuiver. Je bent echt super. Je had alles goed voel me zo op goed. Dank je wel .




Ervaring van Nel met medium Olga   Ervaring van Nel met medium Olga   Ervaring van Nel geplaatst op 25 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Dank je wel lieve Olga voor wat je gezegd heb is uit gekomen. Je bent super.Ik bel je snel weer.




Ervaring van Ann met medium Olga   Ervaring van Ann met medium Olga   Ervaring van Ann geplaatst op 25 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga,

Nog altijd even lief behulpzaam en eerlijk. Met veel liefde kracht en wijsheid help je iedereen bedankt voor alles wat je doet het is altijd fijn met je te spreken liefs NY je bent en blijft de beste.




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 13 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga,

Ik wil je bedanken voor je eerlijkheid,
dat het overeenkomt met wat je doet en zegt,
het is een grote kwaliteit, om puur te zijn en oprecht.
Er is niemand die het zo zuiver en helder ziet, vertelt en mee dingen mee geeft dan jij, al zoveel goeie jaren samen gesproken en nog zoveel dagen minuten praten we verder.
Dikke kus xxNY.




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 2 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Voor mij is Olga haar gewicht in goud waard. Gezellig babbel en tegelijk alle info die je verder helpt.




Ervaring van Lies met medium Olga   Ervaring van Lies met medium Olga   Ervaring van Lies geplaatst op 27 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Heel goed medium je zat al bij 2 voorspellingen goed nu hopen dat de andere 2 ook nog uitkomen dank u, ik voel mij al stukken beter gr.




Ervaring van Sonia met medium Olga   Ervaring van Sonia met medium Olga   Ervaring van Sonia geplaatst op 24 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga jij bent de enige die mij zo goed aan voelt ongelofelijk. Alles wat je zeg komt uit. Je bent mijn steun en toe verlaat. Groetjes Peter.




Ervaring van Peter met medium Olga   Ervaring van Peter met medium Olga   Ervaring van Peter geplaatst op 18 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga je bent echt super .




Ervaring van Frank met medium Olga   Ervaring van Frank met medium Olga   Ervaring van Frank geplaatst op 17 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga,

Altijd fijn om je elke dag weer te spreken, al zo lang al die jaren maanden weken dagen wat kunnen we lachen met elkaar en serieuze gesprekken voeren, je bent een grote steun, jou gave is zo goed en sterk ik kan niemand anders wensen dan jij.
Je gevoel is haarfijn en goed, mensen iedereen Olga bellen want die wijst je de weg op je levenspad ze helpt je in de positieve zin. Bedankt Olgaaaa voor alles.




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 16 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga, ik spreek je al meer dan 4 jaar. Ik kan alles bij jou kwijt. Je hebt me steeds de juiste richting gewezen. Het deed me weer enorm deugd met jou te praten. Dankzij jouw voorspellingen, jouw gevoelen en adviezen ben ik geraakt waar ik nu ben. Wou jou via deze weg nogmaals bedanken. Soms wou ik jou niet geloven en gaf jou geen gelijk maar zag achteraf dat je weldegelijk gelijk had. Je verdient al het mooie heb heel veel respect voor jou. Je herkent me wel :).




Ervaring van Olga met medium Olga   Ervaring van Olga met medium Olga   Ervaring van Olga geplaatst op 7 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Dag Olga, bedankt voor het leuke gesprek. mvg Cindy.




Ervaring van Cindy met medium Olga   Ervaring van Cindy met medium Olga   Ervaring van Cindy geplaatst op 7 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga, we spreken elkaar al jaren. Toen het slecht ging tijdens mijn vorige relatie had je de puntjes al op de i. Je zei dat ik daarna een man tegen zou komen die wel bij mij zou passen en je had gelijk. Het duurde wel even en het was het wachten waard, want nu heb ik niet meer de cake van de taart maar het kersje van de taart. Die man werd mijn man en alle voorspellingen die je deed kwamen uit. Dankjewel dat je er altijd voor mij bent en helder bent in je uitspraken, maar bovenal dat je alle zorgen doet verdwijnen. Veel liefs, Gaby.




Ervaring van Gaby met medium Olga   Ervaring van Gaby met medium Olga   Ervaring van Gaby geplaatst op 4 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Lieve Olga,

Me praat maatje ik mis je..Er is nog niets veranderd dan weet jij wat ik bedoel, ongelooflijk. En toch moet het goed komen zoals jij altijd aangeeft. Ik denk vaak aan onze gesprekken en jou woorden vooral bij ons laatste gesprek, het komt goed vertelde je me dan.
Toch is het heel heel moeilijk en niet te begrijpen waarom dit zolang duurt. In ieder geval ben ik blij met jou,kan niet wachten tot wij elkaar weer spreken alle leuke verhalen maar vooral je goede advies raad, wijsheid, kracht, energie, je voelt alles haarfijn aan, stelt mensen gerust je bent nog steeds de allerbeste. Liefs tot snel NY.




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 20 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Bedankt voor je fijne advies, het gaat beter zoals je gezegd hebt. Bedankt om deze hoop te geven.
Je bent de beste en positiefste, altijd vriendelijk. :-) Het ga je goed.




Ervaring van Dunya met medium Olga   Ervaring van Dunya met medium Olga   Ervaring van Dunya geplaatst op 29 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga. Eindelijk na al die tijd zijn we: laten we zeggen een klein stapje vooruit gegaan. Maar ja nu de rest nog. Wat zijn de gesprekken tussen ons altijd fijn oprecht gezellig en wat kunnen we lachen samen. Duizend maal dank voor je luisterend oor Olga is nog steeds de beste.




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 19 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga jij hebt altijd een luistert oor en je geeft mij handvatten om situaties te doorbreken. Je bent de leidraad door mijn leven heen. Ik ben je heel dankbaar. Gr karin.




Ervaring van Karin met medium Olga   Ervaring van Karin met medium Olga   Ervaring van Karin geplaatst op 1 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Hallo Olga, heb je diverse keren gebeld. Je gaf me steeds het zelfde antwoord. Dat E. contact zou opnemen. Deze voorspelling is al uitgekomen ondanks ik er niet meer in geloofde. Nu nog wachten dat de rest uit komt. Je hoort nog van mij. Denk wel dat je weet wie ik ben.




Ervaring van John met medium Olga   Ervaring van John met medium Olga   Ervaring van John geplaatst op 30 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Bedankt Olga voor jou inspirerende consult. Jij weet iedere keer feilloos te vertellen waar mijn problemen liggen en mij hier mee te helpen. Bedankt en tot binnenkort.




Ervaring van Ed met medium Olga   Ervaring van Ed met medium Olga   Ervaring van Ed geplaatst op 28 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga, ik bel jou nu al geruime tijd en wat voel ik me elke keer opgelucht en beter als ik jou aan de lijn heb gehad. door jou hou ik steeds vol en blijf geloven dat het goedkomt. ik ben heel blij dat ik je gebeld heb .




Ervaring van Kirsten met medium Olga   Ervaring van Kirsten met medium Olga   Ervaring van Kirsten geplaatst op 20 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga, je hebt me zo veel kracht gegeven wanneer ik er geen meer had. Tot nu toe is alles wat je vertelde waar ongelofelijk. Je bent top. Dank je wel, Anneke.




Ervaring van Anneke met medium Olga   Ervaring van Anneke met medium Olga   Ervaring van Anneke geplaatst op 7 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga is en blijft de beste, ken je echt al heel erg lang en daar ben ik echt blij mee. Als tegen zit beur jij mij altijd op en kunnen ook een partij lachen en heel vaak heb je ook gelijk. En ga je nog jaren lastig vallen :). Dag topper tot gauw.




Ervaring van Mel met medium Olga   Ervaring van Mel met medium Olga   Ervaring van Mel geplaatst op 1 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga, je bent de beste, je blijft de beste. Je bent er altijd voor iedereen, je weet en voelt alles haarfijn aan. Dus lieve mensen die dit lezen allemaal Olga bellen want beter dan zij bestaat niet.




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 20 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Wauw, zonder 1 woord van mij, wist ze mij te vertellen over wie het ging en welke blokkade op onze weg zit. TOP.




Ervaring van Mieke met medium Olga   Ervaring van Mieke met medium Olga   Ervaring van Mieke geplaatst op 18 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga, bedankt voor je oprechtheid en diep inzicht in de situatie.
Nadia.




Ervaring van Nadia met medium Olga   Ervaring van Nadia met medium Olga   Ervaring van Nadia geplaatst op 6 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Je bent een topper.




Ervaring van Jessica met medium Olga   Ervaring van Jessica met medium Olga   Ervaring van Jessica geplaatst op 30 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Hai Olga, ik heb gereageerd zoals beloofd. En inderdaad, klopt.
Topper. Bedankt, M.




Ervaring van M met medium Olga   Ervaring van M met medium Olga   Ervaring van M geplaatst op 13 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Hoi lieve Olga, je net weer aan de telefoon gehad, weer een voorspelling die uitkwam. je bent een lieve vrouw. dank je wel. Je weet wel wie.




Ervaring van d met medium Olga   Ervaring van d met medium Olga   Ervaring van d geplaatst op 25 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Ik ben zo blij dat ik jou heb. door deze moeilijke dagen. maar veel lachen doen we al zeker, dank u xxc.




Ervaring van R met medium Olga   Ervaring van R met medium Olga   Ervaring van R geplaatst op 17 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga vrouwtje Je bent de beste. Voor mij een dikke 11. Ik zou een ieder jou aanbevelen, Je bent echt uniek. Daar is geen euro of minuut aan verspild. Bedankt weer voor alle wijsheid en inzichten je bent een engel. Liefs Tanja.




Ervaring van Tanja met medium Olga   Ervaring van Tanja met medium Olga   Ervaring van Tanja geplaatst op 31 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga is een fantastisch medium. Iedere keer blijkt alles te kloppen wat zij heeft voorspeld. Tot in de detail. Iedere keer blijkt alles uit te komen. Tevens is ze ook erg nuchtere en een erg professionele gesprekspartner.




Ervaring van Floor met medium Olga   Ervaring van Floor met medium Olga   Ervaring van Floor geplaatst op 26 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve olga je bent topper super goed.Je had het helemaal goed. Ga je zeker weer bellen. Liefs Cindy .




Ervaring van Olga met medium Olga   Ervaring van Olga met medium Olga   Ervaring van Olga geplaatst op 25 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumsgratis.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumsgratis.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumsgratis.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Mediumsgratis.net. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden