Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumsgratis.net


  Gratis bellen met mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Odette
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumsgratis.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Lieve Odette,
Ik wil je heel hartelijke danken voor je reading.
Je hebt me erg gerustgesteld, dees had ik echt nodig. Je bent een oprecht medium die zegt waar het op staat. Eerlijk en zuiver medium. Je kan ontzettend goed de situatie beschrijven met enkel en alleen een naam. Je zat er bonk op. Je ziet veel en weet veel. Geeft veel richtlijnen mee waar we zeker iets mee kunnen doen. Petje af. Waw.
Dank je wel. Je hebt een loep zuivere gave.
Groetjes
Fanny.




Ervaring van Fanny met medium Odette   Ervaring van Fanny met medium Odette   Ervaring van Fanny geplaatst op 3 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Beste Odette,


Ik kom de juiste woorden te kort om u te bedanken voor de mooie reading, welgemeend en zo lief.

Snel en veel info, voel me net op een of in een roze wolk.

Dank aan u.




Ervaring van Marijke met medium Odette   Ervaring van Marijke met medium Odette   Ervaring van Marijke geplaatst op 15 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Lieve lieve Odette, de allerbeste op de LIJN.
Voorspellingen komen uit.
Staat je keurig te woord is ongelooflijk in haar waarnemingen vind het super van haar dat ze je ook de minder leuke dingen op een wijze manier overbrengt.
Ik heb liever de waarheid dan dat ik op iets zit te wachten wat totaal niet gaat komen.
Dus mensen kan je tegen de waarheid en wil je verder en gelukkig in je leven zijn.
twijfel niet en bel Odette en je zal het met mijn eens zijn.

Odette je bent voor mij echt de Beste medium en dat mag gezegd worden.
5 sterren daar doe ik niet aan voor mij ben je veel meer waard.

Heel veel liefs van N. (stier).




Ervaring van N. Stier met medium Odette   Ervaring van N. Stier met medium Odette   Ervaring van N. Stier geplaatst op 6 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Een heel snel en duidelijk consult. Ik had één enkele vraag waarop ze heel veel antwoorden gaf zonder dat ik er iets bij moest vertellen. Ze heeft een voorspelling gedaan en als dit uitkomt laat ik het weten. Bedankt voor de snelle, accurate legging, topklasse.




Ervaring van Sarah met medium Odette   Ervaring van Sarah met medium Odette   Ervaring van Sarah geplaatst op 24 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Odette is altijd bezet omdat ze keigoed is, to the point en het stroomt eruit. Ik vond dat ze meer referenties verdiende, vandaar dit bericht. Dank je wel voor de tips, ik ga ze opschrijven en tot achter een aantal maanden.




Ervaring van K met medium Odette   Ervaring van K met medium Odette   Ervaring van K geplaatst op 7 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Lieve Odette, exact zoals u had voorspeld is het gesprek vanmorgen met mijn adviseur gegaan. Hij gaf inderdaad aan dat hij door een bepaalde situatie aan mij heeft gedacht na ons vorige gesprek. Precies zoals u had aangegeven. Heel veel dank voor alle fijne gesprekken die we tot nu toe hebben gevoerd. Ik gok zo dat er nog vele zullen volgen ;-) Liefs E.




Ervaring van E met medium Odette   Ervaring van E met medium Odette   Ervaring van E geplaatst op 4 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Verbinding viel zojuist, heb lig mijn antwoorden gekregen die ik nog wilde horen. Ik wil je in iedere geval hartelijk danken voor je on point reading en voor je ondersteuning vd afgelopen tijd. Ik spreek je namelijk met regelmaat en het geeft mij een goed gevoel dat je gedetailleerde readings uitkomen. Nogmaals bedankt en tot de volgende x Liefs F.




Ervaring van FF met medium Odette   Ervaring van FF met medium Odette   Ervaring van FF geplaatst op 29 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Lieve Odette, ik heb u een paar keer gesproken over de kinderen. Er is al 2x een voorspelling uitgekomen. U BENT SUPER.
Heel lief en geduldig en prefect in het omschrijven wat u ziet.
U bent ook continu in gesprek maar personen mogen wel guller worden om een getuigenis voor u te plaatsen.
Want als u niet goed was dan zou u niet constant in gesrek zijn.
Nou lieverd ik geef je geen 5 sterren maar je verdient ontelbare sterren.
De beste en de eerlijkste.
Tot gauw xxxx.




Ervaring van De kids met medium Odette   Ervaring van De kids met medium Odette   Ervaring van De kids geplaatst op 26 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Lieve Odette,

Iedere keer ik te veel afdwaal van mezelf krijg ik door jouw legging en advies mezelf weer op het juiste pad.
Je bevestigt wat ik vanbinnen al weet en voel.
Ik wil je hiervoor heel hartelijk bedanken.
Dankjewel .

.




Ervaring van Vicky met medium Odette   Ervaring van Vicky met medium Odette   Ervaring van Vicky geplaatst op 1 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Lieve Odet, dankzij jou weet ik wat er bij de ander speelt. Je bent zo zuiver en helder in je uitleg. Maar bovenal een bijzonder prettig mens. Liefs E.




Ervaring van E met medium Odette   Ervaring van E met medium Odette   Ervaring van E geplaatst op 29 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  lieve odette heel veel beterschap liefs mandy xxx.




Ervaring van m met medium Odette   Ervaring van m met medium Odette   Ervaring van m geplaatst op 20 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Hey Odette

Heel veel beterschap,liefde en sterkte gewenst

Liefs Evelien.




Ervaring van Evelien met medium Odette   Ervaring van Evelien met medium Odette   Ervaring van Evelien geplaatst op 20 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Sterkte & beterschap toegewenst .




Ervaring van Gaby met medium Odette   Ervaring van Gaby met medium Odette   Ervaring van Gaby geplaatst op 19 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Odette ik wil je langs deze weg sterkte en veel beterschap wensen,lieve groet Jolanda.




Ervaring van Jolanda met medium Odette   Ervaring van Jolanda met medium Odette   Ervaring van Jolanda geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Beste bellers, ik ben totaal onverwacht eventjes in het ziekenhuis opgenomen. Hierdoor heb ik de afgelopen dagen geen afspraken kunnen nakomem, maken en gesprekken kunnen houden. Ik verwacht dat ik in de loop van deze week weer aanwezig kan zijn. Bedankt voor alle gespreksaanvragen en graag tot horens.

Warme groet, Odette
.




Ervaring van Odette met medium Odette   Ervaring van Odette met medium Odette   Ervaring van Odette geplaatst op 17 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Lieve Odette, afgelopen dinsdag belde ik jou o.a. over een afspraak die ik vandaag had en er enorm gespannen over was. Ik wil je bij deze laten weten dat de afspraak precies is gelopen zoals je hebt voorspeld en ik alles uiteindelijk reuze mee vond vallen. Dank voor je advies, correcte voorspelling en bemoedigende woorden.




Ervaring van D. met medium Odette   Ervaring van D. met medium Odette   Ervaring van D. geplaatst op 16 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Lieve Odette,
Zo dankbaar dat ik je weer heb mogen spreken. De lijn werd plots verbroken maar dat hindert niet ik weet weer voldoende. Vergat je nog te melden dat je vorige voorspelling wbt werk volledig is uitgekomen. Bless you Monica.




Ervaring van Monica met medium Odette   Ervaring van Monica met medium Odette   Ervaring van Monica geplaatst op 10 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Lieve Odette, het is me gelukt om je te pakken te krijgen, en ik wou ook alleen maar jou aan de lijn omdat alles wat je me toen had gezegd ook is uitgekomen. Daarom heb ik opnieuw vertrouwen in wat je nu allemaal hebt gezegd. Je bent een topper. Lief, eerlijk, en je vertelt niet gewoon een verhaaltje. Een zuiver en puur medium. Liefs xxx.




Ervaring van Melissa met medium Odette   Ervaring van Melissa met medium Odette   Ervaring van Melissa geplaatst op 31 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Lieve Odette voor mij bent u de beste op de lijn 5sterren zijn nog te weinig. Echt geweldig hoe u alleen met een naam zo gedetailleerd alles kan vertellen. Ook vind ik het fijn om met u te praten, u bent een schat. Ik laat het u weten hoe het verder verloopt bedankt liefs Mandy.




Ervaring van mandy met medium Odette   Ervaring van mandy met medium Odette   Ervaring van mandy geplaatst op 11 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Dank je wel. Ik vond het weer een heel fijn gesprek. Bedankt voor de tips. Dit ga Ik zeker oppakken. .




Ervaring van E met medium Odette   Ervaring van E met medium Odette   Ervaring van E geplaatst op 10 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Lieve Odette, ik gaf namen. En jij gaf het hele verhaal tot in detail aan. Wat er nu speelt, hoe er gehandeld is. Heb al het vertrouwen in jou omschrijving van de toekomst. Ben nog steeds zeer onder de indruk van je.




Ervaring van C met medium Odette   Ervaring van C met medium Odette   Ervaring van C geplaatst op 3 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Hoi, ik had je net aan de lijn en je bent een topper. Bedankt.




Ervaring van karolien met medium Odette   Ervaring van karolien met medium Odette   Ervaring van karolien geplaatst op 30 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Odette, van de vele consulten ben jij de meest toonaangevende en hebt als enige werkelijke details voorspeld op een wijze, die ook nog eens helpt. Geweldig bedankt en allicht tot een volgend contact. Je bent echt goed.




Ervaring van Glenn met medium Odette   Ervaring van Glenn met medium Odette   Ervaring van Glenn geplaatst op 30 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Beste Odette, onze rechtszaak is precies verlopen zoals u het gedetailleerd uitgelegd had. Echt top. U bent een zeer goede ziener. X.




Ervaring van O. met medium Odette   Ervaring van O. met medium Odette   Ervaring van O. geplaatst op 6 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Bangelijke paragnoste. Ik bel haar graag. Super vriendelijk en snel to the point. Al heel wat uitgekomen wat ze voorspelde. Mijn vertrouwen heeft ze. Ik weet niet of iemand dit je al s gezegd heeft maar je hebt n heerlijke lach. Tot hoors.




Ervaring van Steenbokske met medium Odette   Ervaring van Steenbokske met medium Odette   Ervaring van Steenbokske geplaatst op 16 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Whouw, wat een reading. Dit was super bijzonder. Dank je wel engeltje.




Ervaring van karolien met medium Odette   Ervaring van karolien met medium Odette   Ervaring van karolien geplaatst op 31 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Beste Odette,
ik probeer al heel lang contact op te nemen , maar krijg nooit te maken. Is het mogelijk om afspraak te maken?
Ik hoor het graag.




Ervaring van Nana met medium Odette   Ervaring van Nana met medium Odette   Ervaring van Nana geplaatst op 11 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Lieve Odette,
Ploep.en weg was je ineens.
Wil nog even dank je wel zeggen voor het gesprek. Wederom weer heel gedetailleerd. En dingen die je echt niet kon weten. Super.
Ik bel gauw weer voor meer inzichten.




Ervaring van R. met medium Odette   Ervaring van R. met medium Odette   Ervaring van R. geplaatst op 25 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Odette je bent en komt voor mij over als een professional, overtuigend, nuchter en bovenal betrouwbaar. Je schetst snel en uiterst nauwkeurig de situatie, zonder na te laten welke gevoelens er spelen. Dank voor je fraaie uiteenzetting. Graag tot een volgend contact, je hebt me opnieuw bijzonder geholpen. Nogmaals dank.




Ervaring van Glenn met medium Odette   Ervaring van Glenn met medium Odette   Ervaring van Glenn geplaatst op 25 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Lieve Odette. Het was geweldig wat je zei over mogelijke projecten en mijn gedachten hieromtrent. Niemand weet hierover: zat louter in mijn hoofd. Jij wist het er alweer uit te halen. Jij wist te beschrijven wat ik zelfs nooit heb uitgesproken. Tjonge, zoals ik zei: ik bel al beter met jou dan met een boekhouder :). Enfin, je bent intussen ( is ook al 4 j. en nu schrik je waarschijnlijk zelf) een toeverlaat en vertrouwenspersoon voor mij. Je bent geweldig. Jij laat iemand lachen en huilen van ontroering. De perfecte combinatie. LU xx.




Ervaring van je weet wel wie met medium Odette   Ervaring van je weet wel wie met medium Odette   Ervaring van je weet wel wie geplaatst op 22 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Beste M.ke,

Heel hartelijk dank voor jouw mailtje dat je via Support naar mij hebt gestuurd.
Ik vind het zo sympathiek en attent.

Ik wens je heel veel succes met je studie.

Warme groet, Odette.




Ervaring van Odette met medium Odette   Ervaring van Odette met medium Odette   Ervaring van Odette geplaatst op 18 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Zojuist gesprek gehad met deze dame .beetje aangenaam persoon. Wat ze vertelde tja kan me helemaal niet plaatsen. Als het uitkomt odette zal ik je zeker laten weten.




Ervaring van Saba met medium Odette   Ervaring van Saba met medium Odette   Ervaring van Saba geplaatst op 10 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Odette jammer dat je zolang aan de telefoon consult geeft. dat je ni bereikbaar bent voor anderen. saba.




Ervaring van Saba met medium Odette   Ervaring van Saba met medium Odette   Ervaring van Saba geplaatst op 2 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Zeer gedetailleerd, altijd met hetzelfde geduld. Meelevend kijkend naar de gebeurtenissen. Mooi. Dankjewel.




Ervaring van Evelien met medium Odette   Ervaring van Evelien met medium Odette   Ervaring van Evelien geplaatst op 27 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Dankbaar dat het precies zo gegaan is zoals je verzekerde dat het zo zou gaan. Twee dagen na het consult is het exact gegaan zoals je zei. Dank je wel voor je bijzondere gave en het vertrouwen wat je me daardoor hebt kunnen geven na een hele lange tijd.




Ervaring van Anoniem met medium Odette   Ervaring van Anoniem met medium Odette   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumsgratis.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumsgratis.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumsgratis.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Mediumsgratis.net. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden