Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumsgratis.net


  Gratis bellen met mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Nina
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumsgratis.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Lieve Nina
Dankje wel voor je mooie reading. Ook wil ik je bedanken voor de inzichten hierin en je geruststellende woorden. Ik wil je aangeven dat een voorspelling uitgekomen is. Ik ben benieuwd naar de rest.

Lieve groetjes
Vergin




Ervaring van Vergin met medium Nina   Ervaring van Vergin met medium Nina   Ervaring van Vergin geplaatst op 19 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Nina is super lief, daarbij kan ze nauwkeurig een reading geven.. ik ga snel weer bellen! Groetjes van de vrouw uit Enschede




Ervaring van Amanda met medium Nina   Ervaring van Amanda met medium Nina   Ervaring van Amanda geplaatst op 15 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Ik belde met Nina voor een nogal ingewikkelde vraag. Ze was heel duidelijk en ik hoop dat je mooie voorspellingen mogen uit komen. Liefs, Zoe.




Ervaring van Zoe met medium Nina   Ervaring van Zoe met medium Nina   Ervaring van Zoe geplaatst op 9 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Echt een lieverd is Nina. Ze stelt mij gerust en de voorspellingen kloppen.
Nina, je bent een aanrader . Liefs Jeniffer.




Ervaring van Jeniffer met medium Nina   Ervaring van Jeniffer met medium Nina   Ervaring van Jeniffer geplaatst op 8 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Ha Nina, de enige die me rustig heeft gekregen nadat ik zo boos en geirriteerd was. je weet wel. Thanxx Saar.





Ervaring van Saar met medium Nina   Ervaring van Saar met medium Nina   Ervaring van Saar geplaatst op 6 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Ik heb een heel fijn gesprek mogen ervaren dat niet al te lang duurde. Nina kon mij kundig te woord staan waar ik haar zeer dankbaar voor mag zijn. Dank je Nina. Warme groetjes Lena.




Ervaring van Lena met medium Nina   Ervaring van Lena met medium Nina   Ervaring van Lena geplaatst op 6 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Ongelofelijk goed. Lieve Nina, ik bel je af en toe en ik bel je zeker terug. Grtjes. Een fan.




Ervaring van Michael met medium Nina   Ervaring van Michael met medium Nina   Ervaring van Michael geplaatst op 6 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Hoi Nina.. Na ons laatste gesprek voelde ik me al wat rustiger. Ik heb er vertrouwen in dat alles goed zal komen. Je bent een top medium .




Ervaring van Xandra met medium Nina   Ervaring van Xandra met medium Nina   Ervaring van Xandra geplaatst op 2 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Ha Nina, de enige die me vandaag rustig heeft gekregen nadat ik zo boos en geirriteerd was... je weet wel. Thanxx




Ervaring van Anoniem met medium Nina   Ervaring van Anoniem met medium Nina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Nina, hartelijk dank voor uw zeer duidelijk inzicht en uw duidelijk uitleg. U heeft mij weer een stuk rust gegeven voor de toekomst. ik zal u snel terug bellen. liefs D




Ervaring van Doortje met medium Nina   Ervaring van Doortje met medium Nina   Ervaring van Doortje geplaatst op 21 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Geweldig goed medium die zegt waar het op staat. Nina is een steun voor mij. dank hiervoor .




Ervaring van Desiree met medium Nina   Ervaring van Desiree met medium Nina   Ervaring van Desiree geplaatst op 20 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Er mag met recht gezegd worden dat helderziende Nina super goed is. bedankt voor advies.




Ervaring van Gemma met medium Nina   Ervaring van Gemma met medium Nina   Ervaring van Gemma geplaatst op 26 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Dank u wel lieve nina voor ons gesprek , je ziet de dingen glashelder. nogmaals dank.
M




Ervaring van Danielle met medium Nina   Ervaring van Danielle met medium Nina   Ervaring van Danielle geplaatst op 16 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Lieve Nina, je helpt me zoveel. ik ben helemaal tevreden.




Ervaring van Magriet met medium Nina   Ervaring van Magriet met medium Nina   Ervaring van Magriet geplaatst op 13 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Een heel fijn gesprek. Heb nina aangeraden gekregen van mijn moeder. Nina kan je echt dingen vertellen wat de echte waarheid is. Dankuwel nina




Ervaring van Dean met medium Nina   Ervaring van Dean met medium Nina   Ervaring van Dean geplaatst op 11 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Bedankt Nina, je bent zo specifiek in wat je ziet en doorkrijgt dat het bijna eng is. Je zegt niet altijd wat men wilt horen maar de waarheid en dat geeft een stukje rust.
Een van de beste op deze lijn. xx N




Ervaring van Noa met medium Nina   Ervaring van Noa met medium Nina   Ervaring van Noa geplaatst op 23 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Nina is echt zo top. Ze weet echt alles zo precies. Draait er niet omheen maar kan een situatie echt precies uitleggen en verheldering geven. Nina dank je wel voor alles!




Ervaring van D. met medium Nina   Ervaring van D. met medium Nina   Ervaring van D. geplaatst op 16 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Bedankt Nina, je bent een topper. Echt geweldig hoe ik ons gesprek heb mogen ervaren, zo eerlijk en rustig ben je. Het was heel verhelderend. Bel je zeker nog een keer op. Liefs Natasja




Ervaring van Natasja met medium Nina   Ervaring van Natasja met medium Nina   Ervaring van Natasja geplaatst op 13 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Iedere keer stel jij me opnieuw gerust. Iedere keer heb je ook gelijk over een uitkomst van een situatie.
Dankjewel lieve Nina x




Ervaring van Vicky  met medium Nina   Ervaring van Vicky  met medium Nina   Ervaring van Vicky geplaatst op 18 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Leuke madam om mee te babbelen. Brengt mij goed nieuws. Altijd leuk natuurlijk. Hoop dat ze gelijk heeft. Lieve lieve Nina bedankt we bellen snel weer je bent geweldig. x Marjolein




Ervaring van Marjolein met medium Nina   Ervaring van Marjolein met medium Nina   Ervaring van Marjolein geplaatst op 18 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Dankjewel Nina.

Wat een consult, daar ben ik je heel erg dankbaar voor.
Je bent een echte aanrader en staat bij mij als favoriet.




Ervaring van Janette met medium Nina   Ervaring van Janette met medium Nina   Ervaring van Janette geplaatst op 11 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Het was de nagel op de kop wat ben je eerlijk en sterk dank u wel groetjes. Veel dank voor het beknopte consult. Ik denk dat u precies het juiste zag.




Ervaring van Priscillia met medium Nina   Ervaring van Priscillia met medium Nina   Ervaring van Priscillia geplaatst op 11 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  lieve Nina, Als ik met woorden moet beschrijven hoe fantastisch jij bent, kom ik woorden tekort. Je weet dingen die niemand van me weet. Tot gauw, liefs Astrid.




Ervaring van Astrid met medium Nina   Ervaring van Astrid met medium Nina   Ervaring van Astrid geplaatst op 23 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Je bent echt een goed medium en je begrijpt mij. alles klopte tot in het kleinste detail. Wat ben jij goed. Tot snel .




Ervaring van Camille met medium Nina   Ervaring van Camille met medium Nina   Ervaring van Camille geplaatst op 10 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Dankjewel voor je extra bevestiging en dat je zo rustig blijf. ik laat je het weten hoe het af loopt dat we een relatie krijgen .

Ellina.




Ervaring van E met medium Nina   Ervaring van E met medium Nina   Ervaring van E geplaatst op 26 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Bedankt voor je consult.
ik hoop dat je voorspellingen uitkomen. Ik wil jou bedanken voor het inspirerende consult. Lieve groet Paulina.




Ervaring van Paulina met medium Nina   Ervaring van Paulina met medium Nina   Ervaring van Paulina geplaatst op 25 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Bedankt voor het fijne gesprek en je heldere uitleg Nina. Ik heb er vertrouwen in dat het goed gaat komen.
Bedankt dat je altijd voor mij klaarstaat en voor je wijze gesprekken.
Liefs, Diana.




Ervaring van Diana met medium Nina   Ervaring van Diana met medium Nina   Ervaring van Diana geplaatst op 22 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Hi Nina, ik sprak je vandaag over een heleboel verschillende zaken. Heel erg bedankt voor je luisterend oor en ik ben ook zo blij dat ik eindelijk rustig vaarwater heb. Wat ik nog 't allerliefts vond dat jij ook zo blij. Thanks for being there.




Ervaring van Anoniem met medium Nina   Ervaring van Anoniem met medium Nina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Hoi Nina,
Ik belde je van de week omdat ik plots 2 weken niets van mijn vlam had gehoord. Ik was in de veronderstelling dat ik aan het einde van de maand pas weer wat zou horen. Jij zei nee hoor dat wordt morgen. En inderdaad, vrijdagochtend kreeg ik een berichtje, en inderdaad hij is niet boos. Nu ben ik benieuwd naar wat er in de zomer te gebeuren staat, ik hoop zo dat je dan ook gelijk mag hebben. Grtjs.




Ervaring van Anoniem met medium Nina   Ervaring van Anoniem met medium Nina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Ik heb je vandaag gesproken en wou je even bedanken voor de steun en de advies die je me gaf. Met heel weinig informatie kon je de situatie heel goed inlezen. Ik kijk uit naar je voorspellingen die zonder twijfel zullen uitkomen.




Ervaring van L. met medium Nina   Ervaring van L. met medium Nina   Ervaring van L. geplaatst op 9 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Mijn steun en toeverlaat voor al jaren. Je ziet alles zo goed en geeft goede adviezen. Ik verwacht dat alles deze keer ook weer zo gaat als je zei en het eerste deel klopte al ook al wilde ik het niet geloven dat er een andere man zou komen.
Een positief, lief en meedenkend persoon. Zeker bellen.




Ervaring van Reshma met medium Nina   Ervaring van Reshma met medium Nina   Ervaring van Reshma geplaatst op 18 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Ik hoop dat uw voorspellingen weer uitkomen.
Dank voor het goede gesprek Nina en de steun dat je mij geeft. je bent heel goed.




Ervaring van Cor met medium Nina   Ervaring van Cor met medium Nina   Ervaring van Cor geplaatst op 17 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  ik vind Nina geweldig. Met het schrijven van een getuigenis wil ik je bedanken. U bent helder en duidelijk, daarbij geheel betrouwbaar en vol toewijding.




Ervaring van Catharina met medium Nina   Ervaring van Catharina met medium Nina   Ervaring van Catharina geplaatst op 22 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Super lieve vrouw en haar voorspellingen komen echt uit.
Dankjewel lieve nina .




Ervaring van M met medium Nina   Ervaring van M met medium Nina   Ervaring van M geplaatst op 11 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Hoi Nina,
Ik vind u echt een top van een helderziende, eerlijk en vol goede inzichten.
Fijn ook om te horen dat mijn eigen intuïtie me niet in de steek laat. Ik zal jou zeker terugbellen. Met groet,Donald.




Ervaring van Donald met medium Nina   Ervaring van Donald met medium Nina   Ervaring van Donald geplaatst op 31 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumsgratis.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumsgratis.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumsgratis.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Mediumsgratis.net. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden