Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumsgratis.net


  Gratis bellen met mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Karlien
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumsgratis.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Lieve en eerlijke vrouw, een echte aanrader.




Ervaring van B met medium Karlien   Ervaring van B met medium Karlien   Ervaring van B geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Dank je. Was fijn jou klare kijk zonder te vervagen, duidelijk te voorspellen. Bea.




Ervaring van Bea met medium Karlien   Ervaring van Bea met medium Karlien   Ervaring van Bea geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Wat een super fijn gesprek met veel heldere inzichten.
Heel erg bedankt.




Ervaring van Melanie met medium Karlien   Ervaring van Melanie met medium Karlien   Ervaring van Melanie geplaatst op 9 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Karlien is geweldig. Ik heb haar vaak gebeld in de afgelopen maanden over de nare situatie waarin ik ben beland. Zij blijft heel rustig, zuiver en bij de kern. Dank.




Ervaring van M. met medium Karlien   Ervaring van M. met medium Karlien   Ervaring van M. geplaatst op 29 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Whauw mooi gesprek, heel bijzonder ben jij.
Dank voor het gesprek.
Groeten,
Frank
.




Ervaring van Frank met medium Karlien   Ervaring van Frank met medium Karlien   Ervaring van Frank geplaatst op 12 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Lieve Karlien,
we hebben d'r straks gesproken met elkaar. Je bent altijd even vriendelijk en correct. Mijn wachten zal zeker beloond worden dat geloof ik ook. Als het een meisje wordt dan laat ik het weten lieverd.

Dank je wel.




Ervaring van loesie met medium Karlien   Ervaring van loesie met medium Karlien   Ervaring van loesie geplaatst op 8 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Wat ben jij goed en gedetailleerd met wat je uit de kaarten haalt en aanvoelt,daarnaast ben je ook een lieverd.
Er mag best vaker een referentie over jou geschreven worden, je bent het meer als waard. liefs.




Ervaring van Je collega met medium Karlien   Ervaring van Je collega met medium Karlien   Ervaring van Je collega geplaatst op 2 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Wat een mooi consult. Ik heb geen woorden. Lieve Karlien ik heb jou vroeger nog eens gebeld. Wat je toen zei was niet leuk maar wel waar. Nu ook weer met mama mijn liefste engel. Je bent een mooi persoon. En hoop dat het iets wordt met o. Kers op de taart na zoveel jaar. Volg je raad op. Heel veel lief van me. Je voelt alles heel goed aan. Lieve zoen Catherine .




Ervaring van Catherine met medium Karlien   Ervaring van Catherine met medium Karlien   Ervaring van Catherine geplaatst op 27 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Wat ben jij een fantastisch krachtige damemet een groot hart. Dankjewel om mij en mijn zoon zo te beschermen. Je hebt mijn eeuwige dankbaarheid.




Ervaring van Cathy met medium Karlien   Ervaring van Cathy met medium Karlien   Ervaring van Cathy geplaatst op 21 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Heel fijn gesprek gehad, goede en duidelijke adviezen en een luisterend oor.




Ervaring van M met medium Karlien   Ervaring van M met medium Karlien   Ervaring van M geplaatst op 18 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Hai karlien. Weer bedankt. Als ik je wist te vinden zou ik elke dag de oren van je hoofd praten. Goed dus dat ik het niet weet. Ik vind het echt prettig met jou te praten. Tot een volgende keer. Groetjes M.




Ervaring van Maarten met medium Karlien   Ervaring van Maarten met medium Karlien   Ervaring van Maarten geplaatst op 12 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Karlien de beste wensen voor 2019 gaat beter met m'n zoon en met ons samen. Gelukkig. Jij geeft mij wel de rust en neemt mijn angst weg dank hiervoor klasse groetjes.




Ervaring van Marijke met medium Karlien   Ervaring van Marijke met medium Karlien   Ervaring van Marijke geplaatst op 1 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Ongelofelijk goed .




Ervaring van Anouck met medium Karlien   Ervaring van Anouck met medium Karlien   Ervaring van Anouck geplaatst op 21 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Dank je.

Door je woorden ga ik nog niet opgeven en erin blijven geloven dat het goedkomt.




Ervaring van M en M met medium Karlien   Ervaring van M en M met medium Karlien   Ervaring van M en M geplaatst op 25 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Bedankt Karlien, voor de steun en de nodige tips.




Ervaring van Nicky met medium Karlien   Ervaring van Nicky met medium Karlien   Ervaring van Nicky geplaatst op 21 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Hallo dag Karlien. mooie voorspelling. Wil vertellen dat ik je goede raad opgevolgd heb. bedankt voor alles. je hoort zeker weer van mij xxx. Veel warmte in deze koudere dagen. Noa.




Ervaring van Noa met medium Karlien   Ervaring van Noa met medium Karlien   Ervaring van Noa geplaatst op 29 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Mijn steun en toeverlaat in goede en slechte tijden. Voor mij inmiddels een lieve goede vriendin een tweede moeder. altijd weet ze mij te kalmeren en eerlijk en oprecht. Heel veel liefs van mij.




Ervaring van T met medium Karlien   Ervaring van T met medium Karlien   Ervaring van T geplaatst op 9 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Lieve Karlien, ik heb je een paar keer gesproken over mijn situatie. En iedere keer heb je mij het vertrouwen gegeven dat het goed komt. De 'Tijd' is geduldig het loopt niet weg, alleen als mens wil je/ik dat het snel gaat. Maar als ik goed bericht heb laat ik het je zeker weten. Je bent een super Karlien.




Ervaring van Anoniem met medium Karlien   Ervaring van Anoniem met medium Karlien   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Super lief en duidelijke helderziende.
Dank je wel Karlien. Heel,heel goede waarnemingen en consult. veel dank , Dineke.




Ervaring van Dineke met medium Karlien   Ervaring van Dineke met medium Karlien   Ervaring van Dineke geplaatst op 10 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Dank voor de rust die je mij hebt gegeven. Je liefdevolle en directe antwoorden hebben mij op een rustgevende manier geraakt. Nogmaals dank.




Ervaring van Sabina met medium Karlien   Ervaring van Sabina met medium Karlien   Ervaring van Sabina geplaatst op 5 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Lieve Karlien
De dingen die je me vertelde klopten. Ik wil je enorm bedanken . jij bent echt goed . xxx.




Ervaring van Norah met medium Karlien   Ervaring van Norah met medium Karlien   Ervaring van Norah geplaatst op 28 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Lieve Karlien .
Hartelijk dank voor de sessie , die korter werd .
Ik heb er erg veel aan gehad : over je woorden heb ik veel nagedacht.ik zat inderdaad fout en ik draaide alles om is mijn conclusie.
1000 sterren .
Hartelijk dank .




Ervaring van Logerende zussen.. met medium Karlien   Ervaring van Logerende zussen.. met medium Karlien   Ervaring van Logerende zussen.. geplaatst op 22 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Werkelijk, nogmaals met verbazing, heb ik vernomen van Karlien hoe het met mij ging. Tijdens het gesprek kon Karlien voelen dat ik moeite en pijn had met ademhalen.
Wederom had ze het goed, heb door een ongeval thoracale letsels opgelopen. Dank je wel Karlien voor je aanwezigheid op deze lijn en voor je hulp. L. D
.




Ervaring van Anoniem met medium Karlien   Ervaring van Anoniem met medium Karlien   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Een jaar geleden belde ik Karlien op ivm rugklachten. Zij vertelde toen met precisie waar de beschadiging zat.Na lang getob met doktoren Twee weken geleden heb ik een Ct scan gemaakt en inderdaad Karlien had goed voorspelde. Dank je wel, en zal in het vervolg meer vertrouwen hebben in uw voorspelling. Loes.




Ervaring van Loes met medium Karlien   Ervaring van Loes met medium Karlien   Ervaring van Loes geplaatst op 26 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Karlien
Vanmorgen een heel goed gesprek gehad. Je zag de dingen goed
Dankjewel voor de bevestigingen. Je bent een van de betere mediums hier.
Bel je zeker nog terug. Aan te raden .
R.




Ervaring van rafael met medium Karlien   Ervaring van rafael met medium Karlien   Ervaring van rafael geplaatst op 25 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Bij Karlien kan je rust vinden en de ware toedracht horen .een toppie vrouw .




Ervaring van Mt met medium Karlien   Ervaring van Mt met medium Karlien   Ervaring van Mt geplaatst op 22 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Goed helder gesprek.
Geeft inzicht in het gepreks onderwerp ,hoe het in elkaar zit oorzaak gevolg.goed fijn advies.voelde na gesprek er een last van mij afviel.




Ervaring van Miranda met medium Karlien   Ervaring van Miranda met medium Karlien   Ervaring van Miranda geplaatst op 22 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Ik heb net een consult gehad met Karlien. Ze heeft me geweldige informatie gegeven. Niet enkel over huidige problemen die spelen, maar ook over mijn overleden zus, moeder, vader en ex man. Ik kan haar niet genoeg bedanken. Haar woorden geven me zoveel rust. Bedankt Karlien en ik bel je zeker nog terug als ik hulp nodig heb. Lieve groeten, Patricia.




Ervaring van Patricia met medium Karlien   Ervaring van Patricia met medium Karlien   Ervaring van Patricia geplaatst op 30 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Net Karlien gesproken, is super goed. ze is veel sterren waard. fijne paragnoste om mee te spreken.




Ervaring van Gerda met medium Karlien   Ervaring van Gerda met medium Karlien   Ervaring van Gerda geplaatst op 21 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Bedankt Karlien, bel je zeker terug.
Bedankt voor de goeie inzichten en de energie . x T .




Ervaring van Tristan met medium Karlien   Ervaring van Tristan met medium Karlien   Ervaring van Tristan geplaatst op 27 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Je zat weer helemaal goed.




Ervaring van Juan met medium Karlien   Ervaring van Juan met medium Karlien   Ervaring van Juan geplaatst op 27 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Goed medium, vertelde me precies hoe de situatie in elkaar stak.

Ga zo door Karlien.




Ervaring van Anoniem met medium Karlien   Ervaring van Anoniem met medium Karlien   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Karlien
Bedankt voor je inzicht.
Contact werd inderdaad hersteld.




Ervaring van P met medium Karlien   Ervaring van P met medium Karlien   Ervaring van P geplaatst op 17 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Lieve Karlien, ik ga mijn best doen om positief te blijven. Ik heb het over Will die ik anders in het hiernamaals wel zal zien hah. Jij voelt de dingen perfect aan. Geweldig.
Je bent zo zuiver in je waarnemingen.
Dank je wel .liefs Inge xxx.




Ervaring van Inge met medium Karlien   Ervaring van Inge met medium Karlien   Ervaring van Inge geplaatst op 25 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Vrouw met veel inzichten en met name mbt relaties mij veel aan t nadenken gezet. Bedankt Karlien.




Ervaring van R met medium Karlien   Ervaring van R met medium Karlien   Ervaring van R geplaatst op 19 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumsgratis.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumsgratis.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumsgratis.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Mediumsgratis.net. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden