Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumsgratis.net


  Gratis bellen met mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Gazali
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumsgratis.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Dankjewel Gazali voor vandaag,ik merk dat je me wat rust heb gegeven. Je hebt een hele lieve,prettige en geruststellende stem. Ik heb ook het gevoel dat je oprecht bent. Liefs S.




Ervaring van S met medium Gazali   Ervaring van S met medium Gazali   Ervaring van S geplaatst op 19 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Vind het heerlijk om me je te kletsen. fijn dat je er bent altijd en dat je het lang mag vol houden.

Liefs van Melissa.




Ervaring van Mellisa met medium Gazali   Ervaring van Mellisa met medium Gazali   Ervaring van Mellisa geplaatst op 18 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazali, dank je wel. Het waren weer de 50 minuten ;-)
Fijn dat ik je vanacht heb kunnen spreken. HET RUSTIGE MEDICIJN EFFECT :-) Heb weer wat rust en ook weer met je gelachen.
Ik probeer rustig en kalm in deze moeilijke situatie te blijven, maar ook vertrouwen te houden.
Thanks Gazali en spreek je gauw weer.
Liefs van C ;-).




Ervaring van Anoniem met medium Gazali   Ervaring van Anoniem met medium Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Een heel fijn gesprek gehad, ik geef je een 10 plus voor je voorspellingen en voor je geduld.
Dank voor alles en tot snel .

Liefs van Helene.




Ervaring van Helene met medium Gazali   Ervaring van Helene met medium Gazali   Ervaring van Helene geplaatst op 9 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Fijn en rustig medium. Geeft goed inzicht. Vond het een plezierig en goed consult. Veel dank.




Ervaring van Mr met medium Gazali   Ervaring van Mr met medium Gazali   Ervaring van Mr geplaatst op 6 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazali bedankt weer voor je hulp.
het was een heel goed consult. Ik heb er veel aan gehad, tot snel weer.




Ervaring van Maria met medium Gazali   Ervaring van Maria met medium Gazali   Ervaring van Maria geplaatst op 5 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Lieve Cazali jou betekenissen zijn tot nu altijd uit gekomen. Je bent echt een luisterend oor en heel geduldig om mijn vragen te beantwoorden. Ben jou heel dankbaar, bel jou weer gauw gr Anja.




Ervaring van Anja met medium Gazali   Ervaring van Anja met medium Gazali   Ervaring van Anja geplaatst op 2 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  A true gem zo puur , a super star talent Bless u. Dank uw wel Gazali.

Anoniem 16:45 Vrijdag.




Ervaring van Wendy met medium Gazali   Ervaring van Wendy met medium Gazali   Ervaring van Wendy geplaatst op 31 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Thank you Gazali, for the reassurance, peace of mind and help. I am very grateful for the extra prayers and thoughts you are doing and the support you give, sincere involvement and understanding. Calmer now X. Thank you for your English too ;).




Ervaring van Wendy met medium Gazali   Ervaring van Wendy met medium Gazali   Ervaring van Wendy geplaatst op 31 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Meneer Gazali de waarheid is boven tafel
.
u heeft mij zo uit de put geholpen en tot rust gesteld.
Ik wil u bedanken voor uw geduld en behulpzaamheid, u bent een aanrader en dat mag gezegd worden.




Ervaring van Inge met medium Gazali   Ervaring van Inge met medium Gazali   Ervaring van Inge geplaatst op 31 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Rots in de branding. Topper en een aanrader. Gr CJP.




Ervaring van CJP met medium Gazali   Ervaring van CJP met medium Gazali   Ervaring van CJP geplaatst op 28 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Bedankt voor je hulp wou nog uren met je kletsen maar mijn credits waren op. Zal je snel weer terug bellen heb er veel aan gehad topper.




Ervaring van Anoniem met medium Gazali   Ervaring van Anoniem met medium Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazali heeft het altijd tot het rechte eind
ziet wat anderen niet zien. En en zijn voorspellingen komen vrijwel altijd uit. Ik bel hem al een paar jaar, en heb er altijd een goed gevoel bij gehouden. Ik bewonder hoe Gazali te werk gaat zeer respect vol en altijd goed gehumeurd.
Dankjewel voor je hulp en tot horens.




Ervaring van J.P met medium Gazali   Ervaring van J.P met medium Gazali   Ervaring van J.P geplaatst op 23 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Super bedankt lieve Gazali voor je wijze woorden en voor je voorspellingen.

tot snel weer.

Groetjes van Marieke.




Ervaring van Marieke met medium Gazali   Ervaring van Marieke met medium Gazali   Ervaring van Marieke geplaatst op 23 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Dank voor je inzicht en advies. Fijn consult, goed ingevoeld.
Na de wolken komt de zon, mooi. ik blijf er vertrouwen in houden dat we gewoon door deze periode heen moeten om er beter uit te komen.




Ervaring van Libra met medium Gazali   Ervaring van Libra met medium Gazali   Ervaring van Libra geplaatst op 21 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  lieve Gazali, wij hebben elkaar 2 maanden geleden gesproken. Je voorspellingen zijn 1 voor 1 uitgekomen. Ik had je belooft om een berichtje achter te laten. Hierbij laat ik jou weten dat jij de beste medium bent, die ik tot nu toe heb gesproken. Groetjes van Sabine.




Ervaring van Sabine met medium Gazali   Ervaring van Sabine met medium Gazali   Ervaring van Sabine geplaatst op 15 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazali heeft mijn ogen geopend na al die nare toestanden in mijn leven. En hij is heel vakkundig te werk gegaan. Het gaat nu fantastisch tussen mijn partner en onze kinderen. Daarvoor wil ik jou hartelijk bedanken.
Je bent zeker een aanrader.




Ervaring van Shanna met medium Gazali   Ervaring van Shanna met medium Gazali   Ervaring van Shanna geplaatst op 10 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Beste Gazali, wat een je fijn consult. Woorden schieten mij tekort hoe goed jij altijd bent. Een hele prettige man om mee te spreken en natuurlijk om even je hart te luchten super super super.




Ervaring van Saskia met medium Gazali   Ervaring van Saskia met medium Gazali   Ervaring van Saskia geplaatst op 10 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Beste Gazali, dank voor je open een eerlijke antwoorden. Ook direct en vlug. Je neemt geen onnodige tijd, er zijn er andere op deze site die dit wel doen en niets zeggen. Proficiat. Ik hoop dat je aanwijzingen uit komen.




Ervaring van edith met medium Gazali   Ervaring van edith met medium Gazali   Ervaring van edith geplaatst op 8 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazali is altijd scherp en heel duidelijk hoe hij de stand van zaken beschrijft .hij stelt mij altijd gerust en zijn voorspellingen komen altijd uit. ik heb geen moment getwijfeld aan hem hij is zeer verhelderend.




Ervaring van Vaste klant met medium Gazali   Ervaring van Vaste klant met medium Gazali   Ervaring van Vaste klant geplaatst op 30 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Super mooi consult erg blij mee. Bedankt lieverd.




Ervaring van Cindy met medium Gazali   Ervaring van Cindy met medium Gazali   Ervaring van Cindy geplaatst op 27 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Je voorspellingen zijn voor een groot deel uitgekomen, vind het heel knap hoe je het zag mijn situatie. Ik zal je vaker bellen in de toekomst tot snel maar weer .
Lieve groetjes van Mieke.




Ervaring van Mieke met medium Gazali   Ervaring van Mieke met medium Gazali   Ervaring van Mieke geplaatst op 20 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazali bedankt voor je inzichten .
je bent meer dan 10 sterren waard.




Ervaring van anoniem met medium Gazali   Ervaring van anoniem met medium Gazali   Ervaring van anoniem geplaatst op 18 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Lieve Gazali jij bent een engel hier voor de mensen die jou nodig hebben, ik heb veel gesprekken met jou gevoerd over alles en nog wat. Ik ben er van overtuigt dat jij een van de betere bent hier op de lijn en waar dan ook.

liefs Karin.




Ervaring van Karin met medium Gazali   Ervaring van Karin met medium Gazali   Ervaring van Karin geplaatst op 12 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazali heb ik een paar keer gesproken en hij blijft consequent in zijn voorspellingen. Dat maakt hem heel erg betrouwbaar. Ook kan hij zonder informatie de situatie helder aanvoelen. Hij wist zelfs de correcte naam van iemand te noemen zonder mijn uitleg. Ik stond versteld. Hij heeft een rustige stem en ik heb het gevoel dat hij goed nadenkt voordat hij iets zegt. Gazali is echt heel goed.




Ervaring van Josjes met medium Gazali   Ervaring van Josjes met medium Gazali   Ervaring van Josjes geplaatst op 25 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Heey Gazali,ik wil je heel erg bedanken voor het gesprek. je bent een topper. Dank je wel,
Tot de volgende keer.Fay.




Ervaring van Fay met medium Gazali   Ervaring van Fay met medium Gazali   Ervaring van Fay geplaatst op 25 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Lieve Gazali,

Ik heb je zonet alweer gebeld. Ik ben inmiddels door jou weer wat rustiger geworden. Je verteld de dingen zoals ze werkelijk in elkaar zitten, je legt ze ook keer op keer met een engelen geduld, liefdevol en integer uit.
Je hebt liefde voor je vak en je medemens. Steeds weer een bijzondere ervaring om met jou te mogen spreken. Wat jij zegt is de waarheid, niet altijd even leuk maar je weet dan wel waar je aan toe bent.
Wat jij allemaal "ziet"?? kun je gewoon niet om heen. omdat je eigen gevoel dat eigenlijk ook zegt. Jij begrijpt als geen ander wat pijn en verdriet is, sleept eenieder er door heen op jouw eigen unieke wijze. Een bescheiden man met een prettige stem waar je vanzelf rustiger van wordt, Je bent een parel op deze lijn. Mediums.nl mag werkelijk trots. op jou zijn.
Een lichtpuntje in de duisternis.
Jij zult nog vele bange en onzekere harten omarmen met jouw liefdevolle zorg en toewijding,met jouw bijzondere gave.
Dank je, dank je wel dat je er altijd voor me bent X

Inge.




Ervaring van Inge met medium Gazali   Ervaring van Inge met medium Gazali   Ervaring van Inge geplaatst op 11 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Beste Gazali bedankt voor je raad en advies, ik ervaar de gesprekken heel goed. Je voelt de stand van zaken heel fijn aan.
En je geeft mij onwijs veel rust.
Dag topper tot snel weer.

Liefs Juliette.




Ervaring van Juliette met medium Gazali   Ervaring van Juliette met medium Gazali   Ervaring van Juliette geplaatst op 9 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Ik sprak voor de eerste keer met Gazali. ik zal een nieuwe aangename baan krijgen, ik wacht af tot het moment er is en dan laat ik het je zeker weten Gazali. groetjes Inge zoals afgesproken, tot later.




Ervaring van INGE met medium Gazali   Ervaring van INGE met medium Gazali   Ervaring van INGE geplaatst op 1 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Afgelopen week een aantal keer gesproken en dacht het zal wel niet maar nu alsnog een voorspelling uitgekomen. nou afwachten op de rest .bedankt tevens een luisterende oor. Gazali is een aanrader.




Ervaring van Anna met medium Gazali   Ervaring van Anna met medium Gazali   Ervaring van Anna geplaatst op 29 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Beste Gazali, bedankt weer voor het fijne gesprek en uitleg van vorige consult was groten deels uitgekomen en zat nu nog met een vraag waar je me toch via de kaarten kon adviseren. Ga je advies opvolgen vooral ook omdat vorige keer ook uitgekomen was. Kom zeker in toekomst bij je terug om je te laten weten of ook van deze keer is uitgekomen en misschien voor meer advies. Je bent een fijn helder persoon met een prachtige gave ben blij dat ik je heb ontmoet op deze manier. Dankjewel voor het luisteren en adviseren tot volgende keer. Groetjes Will.




Ervaring van Will met medium Gazali   Ervaring van Will met medium Gazali   Ervaring van Will geplaatst op 28 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Lieve Gazali,

Ik heb jou zonet alweer gebeld.
Met of zonder foto je zegt en voelt exact hetzelfde. Dat vind ik bijzonder.of het nu fijne of geen fijne boodschappen zijn, jouw antwoorden zijn altijd duidelijk, geven daarom alleen al veel rust, je weet altijd waar je aan toe bent. Wat je zegt voelt ook HERKENBAAR aan, omdat het mijn innerlijk WETEN nogmaals bevestigd. Jouw bijzondere gave dwingt gewoon respect af. De eenvoud zoals je je waarnemingen vertaald siert jou.
Je bent zuiver, je vraagt geen informatie vooraf, draait er niet om heen. Jij bent uitverkoren om de mens in nood, angsten en onzekerheid te dienen. Een parel op deze site.
Dank je wel Gazali dat ik je heb mogen ontmoeten. Het is mij een eer.

Inge.




Ervaring van Inge met medium Gazali   Ervaring van Inge met medium Gazali   Ervaring van Inge geplaatst op 26 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Ik sprak jou net even, ik ben op mijn werk dus het was kort. Maar petje af, ik herken alles.ook de sprekende voorbeelden van “jullie staan voor een grens en hij steekt niet over”. Klopt helemaal. Jammer dat het zo moest lopen. Ik bel jou zeker nog.




Ervaring van Ziza met medium Gazali   Ervaring van Ziza met medium Gazali   Ervaring van Ziza geplaatst op 26 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  De waarheid kan confronterend zijn daar je zou op zoek naar moeten gaan. Dat was het signaal van boven. En toen kwam ik jou tegen lieve Gazali jij sloeg de spijker zo hard op zijn kop.
Ik vond het heel zuiver en oprecht wat je zei.
We gaan elkaar vaker spreken in de toekomst.
Tot de volgende x.




Ervaring van M. met medium Gazali   Ervaring van M. met medium Gazali   Ervaring van M. geplaatst op 25 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Altijd zuiver en helder een top medium . je voorspellingen komen altijd uit .het is een eer om jou te spreken topper tot snel weer.




Ervaring van Pat met medium Gazali   Ervaring van Pat met medium Gazali   Ervaring van Pat geplaatst op 16 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumsgratis.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumsgratis.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumsgratis.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Mediumsgratis.net. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden