Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumsgratis.net


  Gratis bellen met mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Gazali
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumsgratis.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Thank you Gazali. Always there for me. Please send more prayers and light a candle. I know you do all you can beyond the call of duty. Thank you X.




Ervaring van Wendy met medium Gazali   Ervaring van Wendy met medium Gazali   Ervaring van Wendy geplaatst op 10 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Lieverd, dank je wel ik viel weg.




Ervaring van lana met medium Gazali   Ervaring van lana met medium Gazali   Ervaring van lana geplaatst op 4 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Voor je geduld een 10. voor je reading een 10 en voor je humor een 10. het was een ongelooflijk fijn gesprek. dankjewel daar voor.




Ervaring van Yvonne met medium Gazali   Ervaring van Yvonne met medium Gazali   Ervaring van Yvonne geplaatst op 26 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Ik had nooit gedacht dat het zal uitkomen .
zodra het zou uitkomen zou ik een nog een leuk berichtje achterlaten .bijdeze.
Je bent een topper en spreekt de waarheid draait er niet omheen .gewoon to the point zo als het hoort. Je bent van mij apart hier de beste op de lijn. Tot snel.




Ervaring van Lies met medium Gazali   Ervaring van Lies met medium Gazali   Ervaring van Lies geplaatst op 21 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Helemaal blij met jou. 10 plus sterren.




Ervaring van Ann met medium Gazali   Ervaring van Ann met medium Gazali   Ervaring van Ann geplaatst op 15 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Lieve Gazali
Bedankt voor je luisterend oor .
jou advies komt altijd goed uit
ben zeer correct over wat je voorspeld hoop je nog vaak te spreken en hoop wat je zegt dat het gebeurd .
Liefs Anja .




Ervaring van Anja met medium Gazali   Ervaring van Anja met medium Gazali   Ervaring van Anja geplaatst op 12 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Precies zoals je zei, gebeuren nu die ontwikkelingen. Wauw sta er nog steeds van te kijken.




Ervaring van Linda met medium Gazali   Ervaring van Linda met medium Gazali   Ervaring van Linda geplaatst op 7 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  5 sterren zijn niet genoeg voor jou. Je hebt zo een rustgevende stem dat ik jou dagelijks zou kunnen bellen. (het scheelt niet veel;-)) de berichten zijn al uitgekomen nu uitkijken naar het meer met volle vertrouwen en geduld. je bent een echte vertrouwenspersoon voor me geworden net als jou collega. jullie mogen er wezen. dankjewel voor de rust die je uitstraalt. groetjes C.




Ervaring van Conny met medium Gazali   Ervaring van Conny met medium Gazali   Ervaring van Conny geplaatst op 2 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Lieve Gazali, bedankt voor al je mooie voorspellingen en inzichten. ik spreek je vaak en ben soms sceptisch maar ik vertrouw echt op wat jij zegt .want invoelen dat kan jij echt als de beste. Je hoor me gauw weer :) .




Ervaring van Lana met medium Gazali   Ervaring van Lana met medium Gazali   Ervaring van Lana geplaatst op 1 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Beste Gazali,

Bedankt voor het fijne gesprek, alles was correct wat je zei. Ik heb zoveel andere gesproken en wisten het jammer genoeg niet. Jij sprak de waarheid ik ga jou vaker bellen in de toekomst ga zo door lieve Gazali.

Met vriendelijke groeten,
van Maike.




Ervaring van Maike met medium Gazali   Ervaring van Maike met medium Gazali   Ervaring van Maike geplaatst op 1 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Bedankt voor je mooie woorden en je steun. je bent een lieverd.




Ervaring van Robina met medium Gazali   Ervaring van Robina met medium Gazali   Ervaring van Robina geplaatst op 22 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  er is geen twijfel mogelijk. jij bent echt goed dank dat ik je mocht spreken.
liefs Michelle.




Ervaring van Michelle met medium Gazali   Ervaring van Michelle met medium Gazali   Ervaring van Michelle geplaatst op 18 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  tot nu toe klopt het wat je heb gezegd. paar dagen geleden zei je wat over me partner en hij zei precies hetzelfde.gewoon even rustig aan doen.




Ervaring van anouska met medium Gazali   Ervaring van anouska met medium Gazali   Ervaring van anouska geplaatst op 9 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Liefste Gazali, Met jou heb ik de fijnste gesprekken en alles klopt wat je zegt, je legt het heel goed uit. En dat geeft mij enorm veel rust zodat ik ook weer verder kan met mijn leven. Jou reverenties kloppen als een bus, daar ga ik helemaal in mee. Je bent 100 procent een aanrader hier op de lijn, en in mijn opinie de beste.
liefs van Isabel.




Ervaring van Isabel met medium Gazali   Ervaring van Isabel met medium Gazali   Ervaring van Isabel geplaatst op 8 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Vragen betreft terugkeer van een ex geliefde dan raad ik je zeer zeker Gazali aan. Als hij zegt hij komt terug dan is het ook zo. Vond het eerst te mooi om waar te zijn maar uiteindelijk had je toch gelijk. Kan goed invoelen betreft relaties. Je trouwe beller Anne.




Ervaring van Anne met medium Gazali   Ervaring van Anne met medium Gazali   Ervaring van Anne geplaatst op 28 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Beste Gazali,

Wij hebben elkaar begin september gesproken, en ik was zo tot rust gekomen. Je wist het heel goed te vertellen, je hebt inderdaad gelijk. Ik heb weer contact met hem, dat is vrij snel gegaan. ik heb je advies opgevolgd en heb er veel aan gehad, daar ben ik heel gelukkig mee.
Liefs Ilse.




Ervaring van Ilse met medium Gazali   Ervaring van Ilse met medium Gazali   Ervaring van Ilse geplaatst op 26 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Je voelt het precies zo aan zoals het is. Je bent een topper hier op de lijn. Ik wil je danken voor je hulp en je inzichten en je wijze woorden.




Ervaring van Anoniem met medium Gazali   Ervaring van Anoniem met medium Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Dankjewel Gazali voor vandaag,ik merk dat je me wat rust heb gegeven. Je hebt een hele lieve,prettige en geruststellende stem. Ik heb ook het gevoel dat je oprecht bent. Liefs S.




Ervaring van S met medium Gazali   Ervaring van S met medium Gazali   Ervaring van S geplaatst op 19 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Vind het heerlijk om me je te kletsen. fijn dat je er bent altijd en dat je het lang mag vol houden.

Liefs van Melissa.




Ervaring van Mellisa met medium Gazali   Ervaring van Mellisa met medium Gazali   Ervaring van Mellisa geplaatst op 18 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazali, dank je wel. Het waren weer de 50 minuten ;-)
Fijn dat ik je vanacht heb kunnen spreken. HET RUSTIGE MEDICIJN EFFECT :-) Heb weer wat rust en ook weer met je gelachen.
Ik probeer rustig en kalm in deze moeilijke situatie te blijven, maar ook vertrouwen te houden.
Thanks Gazali en spreek je gauw weer.
Liefs van C ;-).




Ervaring van Anoniem met medium Gazali   Ervaring van Anoniem met medium Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Een heel fijn gesprek gehad, ik geef je een 10 plus voor je voorspellingen en voor je geduld.
Dank voor alles en tot snel .

Liefs van Helene.




Ervaring van Helene met medium Gazali   Ervaring van Helene met medium Gazali   Ervaring van Helene geplaatst op 9 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Fijn en rustig medium. Geeft goed inzicht. Vond het een plezierig en goed consult. Veel dank.




Ervaring van Mr met medium Gazali   Ervaring van Mr met medium Gazali   Ervaring van Mr geplaatst op 6 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazali bedankt weer voor je hulp.
het was een heel goed consult. Ik heb er veel aan gehad, tot snel weer.




Ervaring van Maria met medium Gazali   Ervaring van Maria met medium Gazali   Ervaring van Maria geplaatst op 5 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Lieve Cazali jou betekenissen zijn tot nu altijd uit gekomen. Je bent echt een luisterend oor en heel geduldig om mijn vragen te beantwoorden. Ben jou heel dankbaar, bel jou weer gauw gr Anja.




Ervaring van Anja met medium Gazali   Ervaring van Anja met medium Gazali   Ervaring van Anja geplaatst op 2 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  A true gem zo puur , a super star talent Bless u. Dank uw wel Gazali.

Anoniem 16:45 Vrijdag.




Ervaring van Wendy met medium Gazali   Ervaring van Wendy met medium Gazali   Ervaring van Wendy geplaatst op 31 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Thank you Gazali, for the reassurance, peace of mind and help. I am very grateful for the extra prayers and thoughts you are doing and the support you give, sincere involvement and understanding. Calmer now X. Thank you for your English too ;).




Ervaring van Wendy met medium Gazali   Ervaring van Wendy met medium Gazali   Ervaring van Wendy geplaatst op 31 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Meneer Gazali de waarheid is boven tafel
.
u heeft mij zo uit de put geholpen en tot rust gesteld.
Ik wil u bedanken voor uw geduld en behulpzaamheid, u bent een aanrader en dat mag gezegd worden.




Ervaring van Inge met medium Gazali   Ervaring van Inge met medium Gazali   Ervaring van Inge geplaatst op 31 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Rots in de branding. Topper en een aanrader. Gr CJP.




Ervaring van CJP met medium Gazali   Ervaring van CJP met medium Gazali   Ervaring van CJP geplaatst op 28 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Bedankt voor je hulp wou nog uren met je kletsen maar mijn credits waren op. Zal je snel weer terug bellen heb er veel aan gehad topper.




Ervaring van Anoniem met medium Gazali   Ervaring van Anoniem met medium Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazali heeft het altijd tot het rechte eind
ziet wat anderen niet zien. En en zijn voorspellingen komen vrijwel altijd uit. Ik bel hem al een paar jaar, en heb er altijd een goed gevoel bij gehouden. Ik bewonder hoe Gazali te werk gaat zeer respect vol en altijd goed gehumeurd.
Dankjewel voor je hulp en tot horens.




Ervaring van J.P met medium Gazali   Ervaring van J.P met medium Gazali   Ervaring van J.P geplaatst op 23 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Super bedankt lieve Gazali voor je wijze woorden en voor je voorspellingen.

tot snel weer.

Groetjes van Marieke.




Ervaring van Marieke met medium Gazali   Ervaring van Marieke met medium Gazali   Ervaring van Marieke geplaatst op 23 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Dank voor je inzicht en advies. Fijn consult, goed ingevoeld.
Na de wolken komt de zon, mooi. ik blijf er vertrouwen in houden dat we gewoon door deze periode heen moeten om er beter uit te komen.




Ervaring van Libra met medium Gazali   Ervaring van Libra met medium Gazali   Ervaring van Libra geplaatst op 21 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  lieve Gazali, wij hebben elkaar 2 maanden geleden gesproken. Je voorspellingen zijn 1 voor 1 uitgekomen. Ik had je belooft om een berichtje achter te laten. Hierbij laat ik jou weten dat jij de beste medium bent, die ik tot nu toe heb gesproken. Groetjes van Sabine.




Ervaring van Sabine met medium Gazali   Ervaring van Sabine met medium Gazali   Ervaring van Sabine geplaatst op 15 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazali heeft mijn ogen geopend na al die nare toestanden in mijn leven. En hij is heel vakkundig te werk gegaan. Het gaat nu fantastisch tussen mijn partner en onze kinderen. Daarvoor wil ik jou hartelijk bedanken.
Je bent zeker een aanrader.




Ervaring van Shanna met medium Gazali   Ervaring van Shanna met medium Gazali   Ervaring van Shanna geplaatst op 10 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Beste Gazali, wat een je fijn consult. Woorden schieten mij tekort hoe goed jij altijd bent. Een hele prettige man om mee te spreken en natuurlijk om even je hart te luchten super super super.




Ervaring van Saskia met medium Gazali   Ervaring van Saskia met medium Gazali   Ervaring van Saskia geplaatst op 10 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumsgratis.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumsgratis.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumsgratis.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Mediumsgratis.net. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden