Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumsgratis.net


  Gratis bellen met mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Gazali
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumsgratis.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Lieve Gazali,

Ik heb je zonet alweer gebeld. Ik ben inmiddels door jou weer wat rustiger geworden. Je verteld de dingen zoals ze werkelijk in elkaar zitten, je legt ze ook keer op keer met een engelen geduld, liefdevol en integer uit.
Je hebt liefde voor je vak en je medemens. Steeds weer een bijzondere ervaring om met jou te mogen spreken. Wat jij zegt is de waarheid, niet altijd even leuk maar je weet dan wel waar je aan toe bent.
Wat jij allemaal "ziet"?? kun je gewoon niet om heen. omdat je eigen gevoel dat eigenlijk ook zegt. Jij begrijpt als geen ander wat pijn en verdriet is, sleept eenieder er door heen op jouw eigen unieke wijze. Een bescheiden man met een prettige stem waar je vanzelf rustiger van wordt, Je bent een parel op deze lijn. Mediums.nl mag werkelijk trots. op jou zijn.
Een lichtpuntje in de duisternis.
Jij zult nog vele bange en onzekere harten omarmen met jouw liefdevolle zorg en toewijding,met jouw bijzondere gave.
Dank je, dank je wel dat je er altijd voor me bent X

Inge.




Ervaring van Inge met medium Gazali   Ervaring van Inge met medium Gazali   Ervaring van Inge geplaatst op 11 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Beste Gazali bedankt voor je raad en advies, ik ervaar de gesprekken heel goed. Je voelt de stand van zaken heel fijn aan.
En je geeft mij onwijs veel rust.
Dag topper tot snel weer.

Liefs Juliette.




Ervaring van Juliette met medium Gazali   Ervaring van Juliette met medium Gazali   Ervaring van Juliette geplaatst op 9 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Ik sprak voor de eerste keer met Gazali. ik zal een nieuwe aangename baan krijgen, ik wacht af tot het moment er is en dan laat ik het je zeker weten Gazali. groetjes Inge zoals afgesproken, tot later.




Ervaring van INGE met medium Gazali   Ervaring van INGE met medium Gazali   Ervaring van INGE geplaatst op 1 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Afgelopen week een aantal keer gesproken en dacht het zal wel niet maar nu alsnog een voorspelling uitgekomen. nou afwachten op de rest .bedankt tevens een luisterende oor. Gazali is een aanrader.




Ervaring van Anna met medium Gazali   Ervaring van Anna met medium Gazali   Ervaring van Anna geplaatst op 29 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Beste Gazali, bedankt weer voor het fijne gesprek en uitleg van vorige consult was groten deels uitgekomen en zat nu nog met een vraag waar je me toch via de kaarten kon adviseren. Ga je advies opvolgen vooral ook omdat vorige keer ook uitgekomen was. Kom zeker in toekomst bij je terug om je te laten weten of ook van deze keer is uitgekomen en misschien voor meer advies. Je bent een fijn helder persoon met een prachtige gave ben blij dat ik je heb ontmoet op deze manier. Dankjewel voor het luisteren en adviseren tot volgende keer. Groetjes Will.




Ervaring van Will met medium Gazali   Ervaring van Will met medium Gazali   Ervaring van Will geplaatst op 28 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Lieve Gazali,

Ik heb jou zonet alweer gebeld.
Met of zonder foto je zegt en voelt exact hetzelfde. Dat vind ik bijzonder.of het nu fijne of geen fijne boodschappen zijn, jouw antwoorden zijn altijd duidelijk, geven daarom alleen al veel rust, je weet altijd waar je aan toe bent. Wat je zegt voelt ook HERKENBAAR aan, omdat het mijn innerlijk WETEN nogmaals bevestigd. Jouw bijzondere gave dwingt gewoon respect af. De eenvoud zoals je je waarnemingen vertaald siert jou.
Je bent zuiver, je vraagt geen informatie vooraf, draait er niet om heen. Jij bent uitverkoren om de mens in nood, angsten en onzekerheid te dienen. Een parel op deze site.
Dank je wel Gazali dat ik je heb mogen ontmoeten. Het is mij een eer.

Inge.




Ervaring van Inge met medium Gazali   Ervaring van Inge met medium Gazali   Ervaring van Inge geplaatst op 26 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Ik sprak jou net even, ik ben op mijn werk dus het was kort. Maar petje af, ik herken alles.ook de sprekende voorbeelden van “jullie staan voor een grens en hij steekt niet over”. Klopt helemaal. Jammer dat het zo moest lopen. Ik bel jou zeker nog.




Ervaring van Ziza met medium Gazali   Ervaring van Ziza met medium Gazali   Ervaring van Ziza geplaatst op 26 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  De waarheid kan confronterend zijn daar je zou op zoek naar moeten gaan. Dat was het signaal van boven. En toen kwam ik jou tegen lieve Gazali jij sloeg de spijker zo hard op zijn kop.
Ik vond het heel zuiver en oprecht wat je zei.
We gaan elkaar vaker spreken in de toekomst.
Tot de volgende x.




Ervaring van M. met medium Gazali   Ervaring van M. met medium Gazali   Ervaring van M. geplaatst op 25 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Altijd zuiver en helder een top medium . je voorspellingen komen altijd uit .het is een eer om jou te spreken topper tot snel weer.




Ervaring van Pat met medium Gazali   Ervaring van Pat met medium Gazali   Ervaring van Pat geplaatst op 16 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Bedankt voor je uitleg en luisterend oor. Voel me stukken beterder na je uitleg van de kaarten en ga afwachten wat er allemaal gebeuren gaat. Kom zeker in de toekomst nog eens terug om het je te vertellen.




Ervaring van Will met medium Gazali   Ervaring van Will met medium Gazali   Ervaring van Will geplaatst op 30 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Bedankt Gazali .woorden schieten mij tekort
.Heel goed.




Ervaring van S met medium Gazali   Ervaring van S met medium Gazali   Ervaring van S geplaatst op 26 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Lieve Gazali,

Je bent een eerlijke fijne medium om te spreken, en heb veel aan je gehad tijdens mijn moeilijkere periodes. Ik sta nu veel sterker in mijn schoenen, je hebt mijn echt heel goed op weg geholpen super bedankt daarvoor.

Liefs Marina.




Ervaring van Marina met medium Gazali   Ervaring van Marina met medium Gazali   Ervaring van Marina geplaatst op 23 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Jij neemt eenieder serieus hoe vaak deze persoon ook belt.
Je bent begaan met je medemens, dat voel je alleen al op de manier waarop je me te woord staat.
Menselijk, respectvol, geduldig.
Wat je zegt daar hou je je ook aan, steeds weer krijg je hetzelfde door.
Ik herken wat je zegt en voel dat zelf ook zo. Je geeft een kijkje in de toekomst.
Je bent een zuiver mens die van zijn gave een levenswerk heeft gemaakt.
Dank je wel voor je geduld, je steun en alle liefdevolle boodschappen die ik tot nu toe van jou mocht ontvangen.
Dat je nog veel mensen met jouw gave steun en troost mag bieden omdat je "ECHT" bent. Een bijzonder mens die ik hier mag ontmoeten, weinig woorden nodig heeft en gewoon ZIET wat er aan de hand is. een parel op deze lijn.
Dank je wel Gazali X

Ingrid.




Ervaring van Inge met medium Gazali   Ervaring van Inge met medium Gazali   Ervaring van Inge geplaatst op 18 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Lieve Gazali jij bent de enige die mij tot rust kan brengen .en altijd komen jou voorspellingen ut. ik vind jou zo wonderbaarlijk goed dat ik je blijf terug bellen .

Liefs Angelina.




Ervaring van Angelina met medium Gazali   Ervaring van Angelina met medium Gazali   Ervaring van Angelina geplaatst op 14 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazali wist alles te vertellen. heel knap heel mooi consult dankjewel.




Ervaring van Bianca met medium Gazali   Ervaring van Bianca met medium Gazali   Ervaring van Bianca geplaatst op 7 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Beste Gazali,

Wij spreken nu een paar jaar met elkaar, en telkens wanneer ik jou gesproken heb kom ik zo tot rust. Je heb gelijk wat jij zegt dat komt uit. Je bent zeker een aanrader daar heb ik nooit aan getwijfeld.

Liefs van Maria.




Ervaring van Maria met medium Gazali   Ervaring van Maria met medium Gazali   Ervaring van Maria geplaatst op 7 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Jammer dat mijn verbinding weg viel. De info die ik kreeg was correct, aangename man, fijn gesprek. Ik wacht nog even op de prins in witte auto.




Ervaring van Iris met medium Gazali   Ervaring van Iris met medium Gazali   Ervaring van Iris geplaatst op 5 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Dankjewel voor je fijne reading. je had het helemaal goed en sorry voor de verbinding. tegoed was op tot snel weer lieverd .

K.




Ervaring van K met medium Gazali   Ervaring van K met medium Gazali   Ervaring van K geplaatst op 4 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Ongelooflijk goed gesprek gehad. ben tot rust gekomen. veel dank daar voor 10 sterren.




Ervaring van Emma met medium Gazali   Ervaring van Emma met medium Gazali   Ervaring van Emma geplaatst op 29 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Heb u gisteren gesproken u bent echt goed kan het ook allemaal plaatsen .sorry dat de verbinding wegviel. bel u snel terug .bedankt.




Ervaring van Wendie met medium Gazali   Ervaring van Wendie met medium Gazali   Ervaring van Wendie geplaatst op 26 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Medium Gazali is heel goed tot nu toe is alles uitgekomen daar ben ik heel dankbaar voor.
Alles wat hij zegt dat klopt als een bus.
Het is een topper hier in huis.




Ervaring van Kelly met medium Gazali   Ervaring van Kelly met medium Gazali   Ervaring van Kelly geplaatst op 25 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Je bent een bijzondere engel Gazali .
Sorry van de verbinding tegoed was op .
Maar ik bel je snel weer.

Liefs Inge.




Ervaring van Inge met medium Gazali   Ervaring van Inge met medium Gazali   Ervaring van Inge geplaatst op 25 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Dank voor het luisterend oor, ik heb een heel fijn gesprek gehad. Ik heb alles kunnen plaatsen wat je zei echt de spijker op zijn kop.
Fantastische goed ben je in je vak .

Jisca.




Ervaring van Jisca met medium Gazali   Ervaring van Jisca met medium Gazali   Ervaring van Jisca geplaatst op 24 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazali wat ben jij goed zeg alles wat je verteld klopt voor 100 procent. Het beeld wat je omschreef is ook uigekomen wauw ik sta er nog steeds verteld van echt goed van je.
Ik bel je heel snel weer.




Ervaring van Kim met medium Gazali   Ervaring van Kim met medium Gazali   Ervaring van Kim geplaatst op 23 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Door de de jaren heen heb ik veel mediums en paragnosten gesproken toen kwam ik Gazali tegen en hij raakte de gevoelige snaar omdat hij de enige is die de waarheid spreekt daar ben ik echter heel gelukkig mee. Je bent zeker een aanrader.
Werkse nog en tot snel liefs van Jolanda.




Ervaring van Jolanda met medium Gazali   Ervaring van Jolanda met medium Gazali   Ervaring van Jolanda geplaatst op 18 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Hallo meneer

ik ben zo blij dat ik u heb gesproken. sorry mijn btg was weg en daardoor dat het gesprek abrupt eindigde. neemt u mij niet kwalijk. Ik krijg dus wel contact met hem. We krijgen dus contact met elkaar en het komt van zijn kant. IK bel u spoedig mogelijk terug want ik wilde nog meer weten.

dank u wel voor alles
Jeannette.




Ervaring van Jeannette met medium Gazali   Ervaring van Jeannette met medium Gazali   Ervaring van Jeannette geplaatst op 17 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Super bedankt hoor Gazali dat je dit allemaal wou aanhoren. je bent echt een lieve schat
Liefs van Els.




Ervaring van Els met medium Gazali   Ervaring van Els met medium Gazali   Ervaring van Els geplaatst op 14 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Terug een super consult wat ben je een topper man . enkele maanden geleden heb ik je gesproken en er zijn dingen uitgekomen nu van de rest zei je terug hetzelfde of 2maanden geleden dus. super je krijgt van mij 10sterren.




Ervaring van mieke met medium Gazali   Ervaring van mieke met medium Gazali   Ervaring van mieke geplaatst op 13 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazali dankjewel voor je wijze tips en wijze woorden. je bent echt heel goed en al mijn vragen zijn beantwoord ik voel echt dat jij me op weg hebt geholpen .ik ben zeer tevreden over jou.

Groetjes Karin.




Ervaring van Karin met medium Gazali   Ervaring van Karin met medium Gazali   Ervaring van Karin geplaatst op 10 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazali, Sorry verbinding werd verbroken door een storing. Ik bel je morgen weer op. Je hebt het heel goed, het was ook zeer fijn om met jou te praten. Bewust zeg ik zo min mogelijk en doorzie jij toch de situatie. Jij bent een goed medium.

Het klopt dat er manipulatie plaatsvindt vanuit dichtbij, namelijk haar familie: ouders en zus. Toch zijn er inderdaad ook meer onderliggende factoren waar ik het morgen met jou over wil hebben.

Tot nu bedankt.

Groet Maarten.




Ervaring van Maarten met medium Gazali   Ervaring van Maarten met medium Gazali   Ervaring van Maarten geplaatst op 8 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  We hebben al een lange tijd contact met elkaar. je voorspellingen zijn tot nu toe allemaal uitgekomen. je verteld echt de waarheid heel mooi wat je doet .en hou het alsjeblieft nog vol je bent een topper.




Ervaring van Mell met medium Gazali   Ervaring van Mell met medium Gazali   Ervaring van Mell geplaatst op 8 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazali je haalde alles naar boven. het was ongelooflijk zo zuiver en zo puur. het was een verhelderend gesprek. tot snel.




Ervaring van Marianne met medium Gazali   Ervaring van Marianne met medium Gazali   Ervaring van Marianne geplaatst op 5 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Helemaal top gazali, je slaat de spijker volledig op zijn kop en zal je advies ten zeerste aannemen . je uitleg klopte bij het beeld wat je erbij schetste .
Ga je zeer zeker nogmaals eens bellen.
Verbinding werd helaas verbroken maar wil je zeer zeker bedanken voor je ware woorden .




Ervaring van Leo met medium Gazali   Ervaring van Leo met medium Gazali   Ervaring van Leo geplaatst op 1 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  lieve gazali.
bedankt voor je eerlijk en oprecht antwoord,ik ben er harstikke blij mee.
dat ik die bevestiging van je kreeg. ben nou een stap meer in de goede richting.de rest vind ik zelf wel uit. god bless you my dearest colega.




Ervaring van luni met medium Gazali   Ervaring van luni met medium Gazali   Ervaring van luni geplaatst op 27 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Heel duidelijke voorspelling . Veel inzichten aanwinst voor deze groep . Hopelijk komt je voorspelling uit . Ik zal je nog bellen . Topper.




Ervaring van Ste met medium Gazali   Ervaring van Ste met medium Gazali   Ervaring van Ste geplaatst op 26 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumsgratis.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumsgratis.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumsgratis.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Mediumsgratis.net. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden