Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumsgratis.net


  Gratis bellen met mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Esterella
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumsgratis.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Esterella
  Ervaring met medium Esterella
  Wat een fijne dame.
Zonder te veel uitleg van mezelf kon ze op de kop juist weer geven wat er was.
Bedankt Esterella .
Ik bel je zeker nog terug.
Liefs Rudi.




Ervaring van Rudi met medium Esterella   Ervaring van Rudi met medium Esterella   Ervaring van Rudi geplaatst op 20 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met medium Esterella
  Ervaring met medium Esterella
  Een hele fijne warme vrouw die alles goed beschreef. Nu kijken en hopen dat alles op zijn plek gaat vallen.




Ervaring van a met medium Esterella   Ervaring van a met medium Esterella   Ervaring van a geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met medium Esterella
  Ervaring met medium Esterella
  Ik heb woorden te kort om je te zeggen hoe goed je alles kon aanvoelen.
Je zat er bonk op.
Je bent gewoon een lieve vrouw. Die me echt heeft geholpen.
Bedankt voor alles en ik bel je zeker nog terug.




Ervaring van Roosje met medium Esterella   Ervaring van Roosje met medium Esterella   Ervaring van Roosje geplaatst op 1 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met medium Esterella
  Ervaring met medium Esterella
  Geweldig.
Leuke lieve dame, die snel dingen waarneemt. Helaas was mijn te goed op, en ik had het niet door, anders had ik je nog willen bedanken.
Echt wauw. Dankjewel. Ik laat van me horen hoe het is gegaan.
Een fijne dag en dankjewel. Liefs, Karin.




Ervaring van Karin met medium Esterella   Ervaring van Karin met medium Esterella   Ervaring van Karin geplaatst op 19 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met medium Esterella
  Ervaring met medium Esterella
  Deze dame kan persoon perfect omschrijven zonder foto, echt alles klopte. Niet gissen, geen vragen, bahm zo is deze persoon. Zegt de dingen zoals ze ze ziet, geeft advies. Kan beelden ontvangen, gedetailleerd. Na mijn vakantie ga ik zeker terugbellen naar deze lieve dame.




Ervaring van K met medium Esterella   Ervaring van K met medium Esterella   Ervaring van K geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met medium Esterella
  Ervaring met medium Esterella
  Toen ik haar voor het eerst belde vertelde ze mij dat ik binnen een aantal weken een man zou ontmoeten. Ook omschreef ze deze man en hoe het tussen ons zou lopen. Dit is precies zo uitgekomen. Ook kon ze zijn karakter precies omschrijven. Doordat ze me gewaarschuwd had heb ik mezelf gelukkig kunnen behoeden. Nu op naar de volgende voorspelling, op deze kan ik niet wachten en hoop dat deze mag uitkomen, dan ben ik echt blij.




Ervaring van E. met medium Esterella   Ervaring van E. met medium Esterella   Ervaring van E. geplaatst op 17 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met medium Esterella
  Ervaring met medium Esterella
  Ik heb gisteren een wauw moment mogen beleven. Wat deze vrouw van bij het begin vertelde klopte volledig met mijn verhaal. Zonder vragen, gewoon op de feiten. Top medium.




Ervaring van XX met medium Esterella   Ervaring van XX met medium Esterella   Ervaring van XX geplaatst op 9 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met medium Esterella
  Ervaring met medium Esterella
  Beste Estrella, U bent een super consulente en erg fijn om mee te praten. U kunt erg goed en snel invoelen op karakters en situaties. Zonder informatie van me wist u hoe het zit. Ik heb u ervaren als heel warm, vriendelijk, betrokken, begripvol en geduldig en ben heel blij dat ik bij u terecht kwam. Ik doe mijn best uw adviezen op te volgen. meer positiviteit uit te stralen, niet gebukt te gaan onder dingen die ik als heel moeilijk en verdrietig ervaar en niet al te makkelijk mensen vertrouwen (misschien weet u nu wie ik ben :). Mijn hartelijk dank voor het fijne gesprek.




Ervaring van xs met medium Esterella   Ervaring van xs met medium Esterella   Ervaring van xs geplaatst op 3 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met medium Esterella
  Ervaring met medium Esterella
  Esterella.

Ik had weinig geloof van wat u mij allemaal zei.
Tot nu net heb ik u terug gebeld.
Wat bent u goed. Praktisch alles is uitgekomen. Nog enkel wachten op dat ene.
Bedankt u bent TOP.




Ervaring van Lyn met medium Esterella   Ervaring van Lyn met medium Esterella   Ervaring van Lyn geplaatst op 30 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met medium Esterella
  Ervaring met medium Esterella
  Esterella ,

Ik dank je voor de mooie woorden van mijn overleden tante. Je beschreef haar perfect.
En dank om me open te laten bloeien, wat ben je goed. Knuf
Liefje.




Ervaring van Liefje met medium Esterella   Ervaring van Liefje met medium Esterella   Ervaring van Liefje geplaatst op 10 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met medium Esterella
  Ervaring met medium Esterella
  Beste Esterella, jij bent 1 van de weinige op deze site die de situatie zo goed kan invoelen zonder dat ik je nog enig details moet doorgeven. Je begon meteen over de blokkade op mijn werk gebied en beschreef de persoon in kwestie zodanig goed alsof je haar zelf kent. Niet enkel haar had je goed beschreven maar ook die ene met een buikje. Ik kijk alvast uit naar je voorspellingen. Alvast nog is nen dikke merci. Groetjes L.L. van Antwerpen.




Ervaring van L.L. met medium Esterella   Ervaring van L.L. met medium Esterella   Ervaring van L.L. geplaatst op 30 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met medium Esterella
  Ervaring met medium Esterella
  Esterella, ik koos je door je naam, ik had nog nooit gebeld naar een nr zoals deze, maar wat ben ik blij dat ik dat deed. Nooit heeft iemand mij zo verstelt laten staan als jij. Wow prachtig Dank je.
Tot horens.
Marion.




Ervaring van Marion met medium Esterella   Ervaring van Marion met medium Esterella   Ervaring van Marion geplaatst op 21 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met medium Esterella
  Ervaring met medium Esterella
  Bedankt Esterella voor je eerlijkheid.
Je voelde het allemaal zo perfect aan.
Ik bel je snel weer.




Ervaring van Fien met medium Esterella   Ervaring van Fien met medium Esterella   Ervaring van Fien geplaatst op 20 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumsgratis.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumsgratis.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumsgratis.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Mediumsgratis.net. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden