Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumsgratis.net


  Gratis bellen met mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Danie
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumsgratis.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  Lieve Danie, wij spreken elkaar zeker nog. Er zijn geen aardse woorden voor wat jij voor mij/ons hebt gedaan. I will never give it up. Dank je wel voor jou. Sophie.




Ervaring van Sophie met medium Danie   Ervaring van Sophie met medium Danie   Ervaring van Sophie geplaatst op 14 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  Heel mooi en ik laat het je weten over het aanzoek.




Ervaring van sinti met medium Danie   Ervaring van sinti met medium Danie   Ervaring van sinti geplaatst op 2 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  Dankjewel lieve Danie voor al je hulp.
Jouw readings zijn altijd zo duidelijk .
Nu afwachten wat het resultaat zal zijn.
.




Ervaring van Anoniem met medium Danie   Ervaring van Anoniem met medium Danie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  Dank je wel. Danie is geweldig. Heeft mij zo geholpen met m'n schuldgevoel weg te laten gaan. Weet ook de juiste dingen te voorspellen. Dank je wel Danie.




Ervaring van Ilse met medium Danie   Ervaring van Ilse met medium Danie   Ervaring van Ilse geplaatst op 15 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  Bedankt Dani voor het gesprek over de man die vast zit in zijn situatie. Je hebt me veel helderheid gegeven. Ik ga je er nog eens over bellen. Liefs i.




Ervaring van I met medium Danie   Ervaring van I met medium Danie   Ervaring van I geplaatst op 24 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  Super goed medium, en ook heel vriendelijk. Ik hoop dat het uitkomt wat je hebt voorspeld.




Ervaring van C. met medium Danie   Ervaring van C. met medium Danie   Ervaring van C. geplaatst op 11 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  Lieve Danie, wat ben ik blij dat U er weer bent. Het was fijn U vandaag te spreken en de vooruitgang van mijn situatie met U te bespreken.
Dank U wel dat U mij altijd zo rustig en kalm te woord staat. U heeft mij dingen laten ervaren en mij rust gegeven en beschermd. Ik leef weer en heb weer zin in om vooruit te kijken, weer blij te zijn. Dank U wel Lieverd.




Ervaring van l met medium Danie   Ervaring van l met medium Danie   Ervaring van l geplaatst op 9 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  Hoi, je gaf me een heel blij gevoel. Ik ga zeker nu doen wat je me vroeg. Ik ben de dame met de spiegel waar ik de foto op moest leggen. Ik dank je en wens je veel liefde en licht toe. Ik laat me horen als het resultaat er is.




Ervaring van Anoniem met medium Danie   Ervaring van Anoniem met medium Danie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  Lieve Danie,
hartelijk dank voor Uw wijze woorden via een email consult. U heeft gelijk dat mijn ex een smerige rol heeft gespeeld in deze. We wachten geduldig af wat er komen gaat. In ieder geval heb ik weer wat rust in mezelf gekregen en kan ik verder. U slaat altijd de spijker op z'n kop. Respect voor U Dikke knuf van mij.




Ervaring van l met medium Danie   Ervaring van l met medium Danie   Ervaring van l geplaatst op 11 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  Beste Danie,
Ik zal niet snel een getuigenis schrijven,maar jij verdient dit dubbel en dik. Je bent een supermedium en je werkt met hart en ziel.Hartelijk dank voor de goede raad ivm aankoop huisje.Ik bel je zeker nog in de toekomst.grtjs m.




Ervaring van Janssens met medium Danie   Ervaring van Janssens met medium Danie   Ervaring van Janssens geplaatst op 3 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  Danie heeft mijn volste vertrouwen. Dank u voor alles.




Ervaring van rl met medium Danie   Ervaring van rl met medium Danie   Ervaring van rl geplaatst op 28 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  Fijn dat je weer op de lijn was.
En bedankt voor het gesprek en de duidelijkheid.
Een zin die je zei heb ik opgeschreven die voor mij heel duidelijk is en belangrijk om te horen.

Fijne dag.

Liefs,
Karin.




Ervaring van Karin met medium Danie   Ervaring van Karin met medium Danie   Ervaring van Karin geplaatst op 28 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  Hallo Dani.
wanneer kom je weer online,wil je graag weer spreken ik mis je hier.

liefs anneke.




Ervaring van anneke met medium Danie   Ervaring van anneke met medium Danie   Ervaring van anneke geplaatst op 21 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  Lieve Danie

Graag wil ik je nog een keer spreken. Op de site lees ik dat je met verlof bent en ik kan je jammer genoeg geen bel verzoek sturen.

Ik wens je van harte heel veel kracht, een deugddoend verlof en hopeloijk tot binnenkort.

Heel veel liefs.

Sophie.




Ervaring van Sophie met medium Danie   Ervaring van Sophie met medium Danie   Ervaring van Sophie geplaatst op 22 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  Lieve Danie, ik ben echt blij jou gevonden te hebben. Je hebt me echt geraakt tijdens het consult. De puzzelstukjes vielen op hun plaats en de vraagtekens werden ingevuld. Tot later. Sophie.




Ervaring van Sophie met medium Danie   Ervaring van Sophie met medium Danie   Ervaring van Sophie geplaatst op 2 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  Lieve Dani,

Ondanks de moeilijke en verdrietige periode waar je zelf door heen gaat, sta je weer voor anderen klaar. En vandaag voor mij. Zo fijn om jou te spreken. En ik begrijp zo goed wat je zegt en het geeft me veel vertrouwen. En dat is een super fijn gevoel. Dus weer dankjewel. En ik denk dat ik je nog wel vaker zal spreken. Ik wens jou ook veel sterkte toe.
Liefs, Karin.




Ervaring van Karin met medium Danie   Ervaring van Karin met medium Danie   Ervaring van Karin geplaatst op 23 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  Danie, je bent binnen in mij gekropen en mij weer doen leven en vertrouwen hebben. Ik heb je 2 keer gesproken vandaag en je raakte mij diep van binnen. Ik raakte heel geemotioneerd door jouw hulp en dat geeft mij veel vertrouwen. Je bent een kei van een persoon. Dag groot lief mens X.




Ervaring van L met medium Danie   Ervaring van L met medium Danie   Ervaring van L geplaatst op 19 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  Goedemorgen Dani,
Ik was zo benieuwd hoe het met jou is.
En nu zie ik dat je online bent. Helaas kan ik nu niet bellen.
Groetjes,
Karin.




Ervaring van Karin met medium Danie   Ervaring van Karin met medium Danie   Ervaring van Karin geplaatst op 16 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  Lieve Dani,

Via deze weg wil ik je alleen even laten weten dat ik aan je denk. Sterkte.

xxKarin.




Ervaring van Karin met medium Danie   Ervaring van Karin met medium Danie   Ervaring van Karin geplaatst op 21 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  Dankjewel Danie dat je altijd zo uitgebreid de tijd voor me neemt. En me soms weer een bevestiging geeft (soms al van hetgeen ik eerder heb gevraagd.).
Ik stel je tijd en geduld zeer op prijs.
En ik weet zeker dat ik je binnenkort nog probeer te bellen, en anders via de mail. Dankjewel en een goed weekend gewenst. xKarin.




Ervaring van Karin met medium Danie   Ervaring van Karin met medium Danie   Ervaring van Karin geplaatst op 14 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  Danie dank je wel je bent een topper super. Kon de persoon goed omschrijven en kon alles plaatsen. Fijn om met je te praten tot gauw.




Ervaring van Wendy met medium Danie   Ervaring van Wendy met medium Danie   Ervaring van Wendy geplaatst op 1 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  Beste Danie,

Dankjewel. Je hebt 2x uitgebreid antwoord gegeven op mijn emailconsulten. Ik kan het plaatsen wat je zegt. Ontzettend fijn en lief dat je zo de tijd hebt genomen. Ik heb er veel aan.

Groetjes, Karin.




Ervaring van Karin met medium Danie   Ervaring van Karin met medium Danie   Ervaring van Karin geplaatst op 26 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  Leve Danie,
Ik vind je oprecht, je voelt zuiver aan/ in.
Hoop zo dat je voorspelling uitkomt .
K ga je zeker vaker bellen.
Lieve groet, J.




Ervaring van joke met medium Danie   Ervaring van joke met medium Danie   Ervaring van joke geplaatst op 4 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  Een pracht medium ben je Danie. Bedankt voor het duidelijke consult, u heeft mijn vermoedens bevestigt . Zoals beloofd heb ik de foto's doorgestuurd, en afwachten. En mocht die dag komen, dan laat ik jou het als eerste weten ;-)). Van harte bedankt Danie . Je weet wel wie ik ben x.




Ervaring van Isabelle met medium Danie   Ervaring van Isabelle met medium Danie   Ervaring van Isabelle geplaatst op 4 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  Superrrrrrrrrrrrrrrrrrr goed. En een lieverd ook.




Ervaring van S met medium Danie   Ervaring van S met medium Danie   Ervaring van S geplaatst op 2 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  Echt een spontane, eerlijke vrouw. die de energie gelijk kon pakken. en dingen zei die ik al eerder heb gehoord en wat nieuwe info.




Ervaring van S.D. met medium Danie   Ervaring van S.D. met medium Danie   Ervaring van S.D. geplaatst op 28 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  Ik wou dat je wat vaker online bent ik heb je heel wat te vertellen. Hopelijk tot snel.




Ervaring van Sinti met medium Danie   Ervaring van Sinti met medium Danie   Ervaring van Sinti geplaatst op 26 december 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  lieve Danie,

je krijgt werkelijk een volledig zicht op de situatie zonder dat je één woord uitleg krijgt. Je zag dat er momenteel een afstand is; dat er keuzes moeten gemaakt worden, maar dat het ook beter gaat worden en dat hij weer zelf contact zoekt, maar dat het wel nog wat gaat duren. Bedankt voor het mooie consult.
liefs
kat




Ervaring van kat met medium Danie   Ervaring van kat met medium Danie   Ervaring van kat geplaatst op 6 november 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  Lieve Danie,

Ik heb je vandaag gesproken en de beschrijving alleen al die je van mijn partner gaf was fenomenaal! Alsof je hem kent... Wauw!
Dank je voor je tips... en ik ben meer dan blij met wat ik te horen heb gekregen. Ik weet stiekem ook al dat alles uit zal komen. Thanks nogmaals!

xxx




Ervaring van B met medium Danie   Ervaring van B met medium Danie   Ervaring van B geplaatst op 28 september 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  Alles is uitgekomen en wel zo gedetailleerd dat ik werkelijk perplex sta en ook nu weer sla je de spijker op zijn kop,ik wenste dat je wat vaker aanwezig bent,zo eerlijk vriendelijk en puur, dank lieve engel met je rustgevende stem xx




Ervaring van C met medium Danie   Ervaring van C met medium Danie   Ervaring van C geplaatst op 15 juli 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  Lieve Danie ik heb je vandaag gebeld en ik hoop dat je voorspellingen uitkomen het was heel mooi wat je gezegt hebt liefs w




Ervaring van Wen met medium Danie   Ervaring van Wen met medium Danie   Ervaring van Wen geplaatst op 27 mei 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  Lieve Danie, zoooo blij dat je eindelijk weer online was want ik wilde echt aelleen jou spreken om een zuiver antwoord op mijn vraag te krijgen en je was weer fenomenaal, Danie is the best




Ervaring van rea met medium Danie   Ervaring van rea met medium Danie   Ervaring van rea geplaatst op 19 april 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  Hoi danie,

Je het net een voorspelling voor mij gedaan. Alles wat je gezegd hebt klopt. Dank je.




Ervaring van Nathatia met medium Danie   Ervaring van Nathatia met medium Danie   Ervaring van Nathatia geplaatst op 20 juni 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  Lieve Danie, je hebt een mooie voorspelling gedaan. Als het uitkomt dit half jaar dan bel ik je zeker om het te laten weten.




Ervaring van M met medium Danie   Ervaring van M met medium Danie   Ervaring van M geplaatst op 30 januari 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumsgratis.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumsgratis.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumsgratis.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Mediumsgratis.net. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden