Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumsgratis.net


  Gratis bellen met mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Coen
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumsgratis.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Coen
  Ervaring met medium Coen
  Beste Coen, al verschillend jaren bel ik je op. in al die tijd heb je altijd de nagel op de kop geslagen wat voorspellingen betreft. Ook voorspellingen die ik liever anders had gehoord, bleken uiteindelijk toch weer uit te komen zoals jij had gezegd. Ik wil je ontzettend danken voor de vele raad en begeleiding die je me de afgelopen jaren hebt gegeven. Ik ben eindelijk waar ik hoor te zijn. Je bent een heel zuiver medium, altijd correct in je voorspellingen. Ik kan je dan ook aan iedereen aanraden. Petje af voor je. En nog es een oprechte dank voor alles.
Groetjes Fanny.




Ervaring van Fanny met medium Coen   Ervaring van Fanny met medium Coen   Ervaring van Fanny geplaatst op 22 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Coen  


Ervaringen van bezoekers met medium Coen
  Ervaring met medium Coen
  Coen je geef me rust en je ben erg verheldered. En je antwoorden op mn vragen zijn steeds juist. Dank je wel.




Ervaring van Jolanda met medium Coen   Ervaring van Jolanda met medium Coen   Ervaring van Jolanda geplaatst op 27 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Coen  


Ervaringen van bezoekers met medium Coen
  Ervaring met medium Coen
  Lieve Coen, bedankt voor het gesprek. Je zag al gelijk veranderingen, zeer positief. Ik spreek je gauw weer. Liefs S.




Ervaring van Anoniem met medium Coen   Ervaring van Anoniem met medium Coen   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Coen  


Ervaringen van bezoekers met medium Coen
  Ervaring met medium Coen
  Lieve Coen, wat ben ik blij als ik jou heb gesproken, onze keukentafelgesprekken zoals ik het graag noem. Je zet mij weer met beide voeten op de grond. Met jouw down to earth wijze van waarnemen blijf ik vertrouwen houden in mijn toekomst.




Ervaring van Thea met medium Coen   Ervaring van Thea met medium Coen   Ervaring van Thea geplaatst op 16 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Coen  


Ervaringen van bezoekers met medium Coen
  Ervaring met medium Coen
  Hallo Coen. Sorry naar er ging iets mis in de verbinding aan mijn kant. Tijdens het zeer kort gesprek viel je weg. Wel moet ik zeggen dat je raak zit. Hoop je zo nog even terug te zien zodat ik weer opnieuw verbinding kan maken en om het gesprek af te ronden.
Collegiale groet, M.




Ervaring van M met medium Coen   Ervaring van M met medium Coen   Ervaring van M geplaatst op 2 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Coen  


Ervaringen van bezoekers met medium Coen
  Ervaring met medium Coen
  Een gesprek met Coen werkt verhelderend. Je hebt mij de vorige x erg geholpen. Groetjes.




Ervaring van Nathalie met medium Coen   Ervaring van Nathalie met medium Coen   Ervaring van Nathalie geplaatst op 14 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Coen  


Ervaringen van bezoekers met medium Coen
  Ervaring met medium Coen
  Een gesprek met Coen werkt verhelderend. Je hebt mij de vorige x erg geholpen. Groetjes.




Ervaring van Nathalie met medium Coen   Ervaring van Nathalie met medium Coen   Ervaring van Nathalie geplaatst op 30 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Coen  


Ervaringen van bezoekers met medium Coen
  Ervaring met medium Coen
  Een gesprek met Coen werkt verhelderend. Coen, kan ik ook een afspraak met je maken? Ik zie je niet zo vaak online en je hebt mij de vorige x erg geholpen. Groetjes.




Ervaring van Nathalie met medium Coen   Ervaring van Nathalie met medium Coen   Ervaring van Nathalie geplaatst op 26 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Coen  


Ervaringen van bezoekers met medium Coen
  Ervaring met medium Coen
  Een gesprek met Coen werkt verhelderend. Coen, kan ik ook een afspraak met je maken? Ik zie je niet zo vaak online en je hebt mij de vorige x erg geholpen. Groetjes.




Ervaring van Nathalie met medium Coen   Ervaring van Nathalie met medium Coen   Ervaring van Nathalie geplaatst op 21 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Coen  


Ervaringen van bezoekers met medium Coen
  Ervaring met medium Coen
  Een gesprek met Coen werkt verhelderend. Coen, kan ik ook een afspraak met je maken? Ik zie je niet zo vaak online en je hebt mij de vorige x erg geholpen. Groetjes.




Ervaring van Nathalie met medium Coen   Ervaring van Nathalie met medium Coen   Ervaring van Nathalie geplaatst op 20 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Coen  


Ervaringen van bezoekers met medium Coen
  Ervaring met medium Coen
  Een gesprek met Coen werkt verhelderend. Coen, kan ik ook een afspraak met je maken? Ik zie je niet zo vaak online en je hebt mij de vorige x erg geholpen. Groetjes.




Ervaring van Nathalie met medium Coen   Ervaring van Nathalie met medium Coen   Ervaring van Nathalie geplaatst op 19 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Coen  


Ervaringen van bezoekers met medium Coen
  Ervaring met medium Coen
  Een gesprek met Coen werkt verhelderend. Je hebt mij de vorige x erg geholpen. Groetjes.




Ervaring van Nathalie met medium Coen   Ervaring van Nathalie met medium Coen   Ervaring van Nathalie geplaatst op 16 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Coen  


Ervaringen van bezoekers met medium Coen
  Ervaring met medium Coen
  Een gesprek met Coen werkt verhelderend. Coen, kan ik ook een afspraak met je maken? Ik zie je niet zo vaak online en je hebt mij de vorige x erg geholpen. Groetjes.




Ervaring van Nathalie met medium Coen   Ervaring van Nathalie met medium Coen   Ervaring van Nathalie geplaatst op 14 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Coen  


Ervaringen van bezoekers met medium Coen
  Ervaring met medium Coen
  Coen is een bijzondere persoonlijkheid. eerlijk, blij dat ik je gebeld hebt. Wat een inlevingsvermogen en wijsheid.




Ervaring van S met medium Coen   Ervaring van S met medium Coen   Ervaring van S geplaatst op 27 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Coen  


Ervaringen van bezoekers met medium Coen
  Ervaring met medium Coen
  Ik hoop dat hij nog lang op de lijn blijft, want hij is erg goed.
Voorspellingen komen uit, hij is snel, houdt je niet onnodig aan de lijn en geeft het vertrouwen wat je nodig hebt.
Tijdje geleden gesproken en hij heeft destijds de waarheid verteld.




Ervaring van G met medium Coen   Ervaring van G met medium Coen   Ervaring van G geplaatst op 21 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Coen  


Ervaringen van bezoekers met medium Coen
  Ervaring met medium Coen
  Dank voor uw geduld alweer.heb net met u gebeld. U zei opnieuw gedetailleerd precies hetzelfde als vorige keer. Ik moest het zien als een sleutel en een slot. De sleutel ben ik alleen ik kan die openen. Prachtig. en hoopvol. Je helpt ECHT dank .




Ervaring van Inge met medium Coen   Ervaring van Inge met medium Coen   Ervaring van Inge geplaatst op 10 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Coen  


Ervaringen van bezoekers met medium Coen
  Ervaring met medium Coen
  Ik heb Coen inmiddels gesproken en een mal consult gehad. Ik ben er erg blij mee en heb er veel aan gehad. Zeker de moeite waard om te bellen.




Ervaring van Do met medium Coen   Ervaring van Do met medium Coen   Ervaring van Do geplaatst op 16 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Coen  


Ervaringen van bezoekers met medium Coen
  Ervaring met medium Coen
  Bedankt Coen,
ik was eventjes de weg kwijt, uit balans, wist niet wat er scheelde, al zijn we beiden spiritueel soms heb je iemand nodig die jouw even begeleid. je laat weten waarom dit zo is, ik ben je zeer dankbaar, het was een gesprek op hoog niveau spiritueel, en jij hebt bevestigd wat ik door kreeg,
maar even was ik het kwijt, omdat ik in een hele transformatie zit.
En omdat het heel even heel zwaar is,
en ik niet wist wat is er gaande.
Dank je dat je mij geholpen hebt,
ook je voorspellingen kloppen helemaal met de mijne,
nadat jij eerst jouw voorspellingen vertelde natuurlijk,
gewoon fantastisch.
Je bent een heel zuiver sterk Medium, waar je best heel trots op mag zijn, je gidsen en wat je door krijgt is zeer correct en zuiver en het klopt.
Je bent een grote aanwinst op deze lijn, een juweeltje ertussen,
bedankt voor alles.
ik laat je het zeker weten hoe het verder gaat,
een collega.




Ervaring van Rita met medium Coen   Ervaring van Rita met medium Coen   Ervaring van Rita geplaatst op 5 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Coen  


Ervaringen van bezoekers met medium Coen
  Ervaring met medium Coen
  Hartelijk Dank voor uw helder zien.
Heel dankbaar. : ) zal bellen in april : ).




Ervaring van Wendy met medium Coen   Ervaring van Wendy met medium Coen   Ervaring van Wendy geplaatst op 1 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Coen  


Ervaringen van bezoekers met medium Coen
  Ervaring met medium Coen
  Dag beste beste Coen. Afgelopen weekend heb ik je voor het eerst gesproken. Je was zo overtuigend, duidelijk, en ook al heb ik de hoop opgegeven in een situatie en keek ik stiekem al verder. Wetende dat ik iets nog niet los kan laten. Gaf jij aan dat ik geduld moet hebben. Hoop dat je voorspellingen uitkomen. Mijn dank voor jou kunnen je hebt echt een Gave. Top Medium. Zonder twijfel omdat je zonder twijfel praat over iets dat onmogelijk iemand kan weten. Heel veel liefs Natasja.




Ervaring van Natasja met medium Coen   Ervaring van Natasja met medium Coen   Ervaring van Natasja geplaatst op 18 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Coen  


Ervaringen van bezoekers met medium Coen
  Ervaring met medium Coen
  was kort . heel precies.bel u weer. veel dank.




Ervaring van reshmi met medium Coen   Ervaring van reshmi met medium Coen   Ervaring van reshmi geplaatst op 13 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Coen  


Ervaringen van bezoekers met medium Coen
  Ervaring met medium Coen
  hartelijk dank. voor het fijne rustgevende gesprek.




Ervaring van k. met medium Coen   Ervaring van k. met medium Coen   Ervaring van k. geplaatst op 10 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Coen  


Ervaringen van bezoekers met medium Coen
  Ervaring met medium Coen
  Hallo coen heb u net gesproken. u bent een rustige aardige man mijn gevoel zeg dat u gelijk heeft. ik laat me nog van mij horen hoe het verlopen is dat etentje gr het meisje van de stad.




Ervaring van nicolle met medium Coen   Ervaring van nicolle met medium Coen   Ervaring van nicolle geplaatst op 25 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Coen  


Ervaringen van bezoekers met medium Coen
  Ervaring met medium Coen
  Hey Coen, ik wilde jou laten dat jou voorspelling is uitgekomen. Dat hij na weekend contact zou nemen, dat is ook gebeurt. Nu afwachten of de rest gaat uitkomen. Grt Soenita.




Ervaring van Soenita met medium Coen   Ervaring van Soenita met medium Coen   Ervaring van Soenita geplaatst op 9 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Coen  


Ervaringen van bezoekers met medium Coen
  Ervaring met medium Coen
  Lieve Coen, we hadden een fijn en goed gesprek. maar mijn tegoed was op vandaar dat ik weg viel, sorry.

xxx anita.




Ervaring van Anita met medium Coen   Ervaring van Anita met medium Coen   Ervaring van Anita geplaatst op 1 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Coen  


Ervaringen van bezoekers met medium Coen
  Ervaring met medium Coen
  Lieve Coen, wil je bedanken voor het fijne gesprek!. Vond het heel goed wat je me vertelde en had rake punten wat betreft de situatie. Voelde me weer goed na dit gesprek en hoop dat wat je me verteld hebt snel mag gebeuren. Ik bel je zeker terug!.

Groetjes.




Ervaring van Anoniem met medium Coen   Ervaring van Anoniem met medium Coen   Ervaring van Anoniem geplaatst op 29 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Coen  


Ervaringen van bezoekers met medium Coen
  Ervaring met medium Coen
  Lieve Coen, Gisteren u gesproken.
Wilde zeggen dat ik het fijn vond met u te praten, u heeft een prettige stem.
Ik laat weten of de voorspelling Is uitgekomen.
Liefs, Anita.




Ervaring van Anita met medium Coen   Ervaring van Anita met medium Coen   Ervaring van Anita geplaatst op 23 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Coen  


Ervaringen van bezoekers met medium Coen
  Ervaring met medium Coen
  Bedankt Coen, je hebt me zeker verder geholpen. Ik kan je zeker aanraden vriendelijke groeten.




Ervaring van christel met medium Coen   Ervaring van christel met medium Coen   Ervaring van christel geplaatst op 18 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Coen  


Ervaringen van bezoekers met medium Coen
  Ervaring met medium Coen
  Coen

Je wist veel te vertellen. Ik heb er vertrouwen in. Je bent een leuke vent om naar te luisteren. Top!.




Ervaring van miranda met medium Coen   Ervaring van miranda met medium Coen   Ervaring van miranda geplaatst op 9 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Coen  


Ervaringen van bezoekers met medium Coen
  Ervaring met medium Coen
  Beste Coen, ik wil je heel erg bedanken voor je Reading. Voor gisteren en vandaag, ik ga je vast en zeker weer gauw bellen. Je bent echt goed!. Groet Shalini.




Ervaring van Shalini met medium Coen   Ervaring van Shalini met medium Coen   Ervaring van Shalini geplaatst op 7 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Coen  


Ervaringen van bezoekers met medium Coen
  Ervaring met medium Coen
  Beste Koen, je bent KEI goed!!. Ik raad iedereen aan om je te bellen!.




Ervaring van Anoniem met medium Coen   Ervaring van Anoniem met medium Coen   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Coen  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumsgratis.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumsgratis.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumsgratis.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Mediumsgratis.net. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden