Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumsgratis.net


  Gratis bellen met mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Beau
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumsgratis.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Beau wat ben je een ontzettend lieve, directe en eerlijke man om mee te praten. Ik voelde me gelukkig al positief de laatste tijd, maar dankzij jou nog een stuk positiever. Bedankt voor het fijne gesprek en wie weet spreken we elkaar nog eens. Groetjes van het meisje met die man in het buitenland.




Ervaring van S. met medium Beau   Ervaring van S. met medium Beau   Ervaring van S. geplaatst op 7 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Zojuist een gesprek gehad met Beau, helaas verbrak de verbinding ineens, maar wat een topper zeg. Ik voel me nu een stuk beter dan daarvoor. Alles wat je zei klopte precies, over mezelf en over de ander persoon. Ik zal hem aan de kant parkeren en weer dat blije meisje worden (carpe diem) van voorheen. Bedankt voor het gesprek en inzichten die je me hebt gegeven, liefs.




Ervaring van R. met medium Beau   Ervaring van R. met medium Beau   Ervaring van R. geplaatst op 7 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Gisteravond en zojuist gesproken.

Wat een fijne rustige man die de juiste energie oppakt en juiste raad geeft. Ik volgde direct zijn raad op met als gevolg weer contact met de persoon waar ik stapelgek op ben.
Ook wat betreft mijn zoontje, helemaal de spijker op zijn kop.
Als de beste man (mijn grote liefde) weer gaat berichten, neem ik zeker weer contact op.

Liefdevolle groet,
Degene met die mooie energie om haar heen.

Ps: het voelt fijn bij jou in de kerstboom.




Ervaring van Cadeautje met medium Beau   Ervaring van Cadeautje met medium Beau   Ervaring van Cadeautje geplaatst op 7 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Hoi Beau , weer een fijn gesprek heb geluisterd los gelaten, en huis gevonden dus verhuis staat vast .
De rest laat ik op me afkomen en zien wel. Maar ik moet zeggen hopelijk snel bericht parkeren toch moeilijk.
Tot snel.




Ervaring van Cadeau met medium Beau   Ervaring van Cadeau met medium Beau   Ervaring van Cadeau geplaatst op 6 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Hartelijk dank, ik heb u gisteren gebeld. Ik was totaal uitgeput en u heeft me positieve energie gestuurd, nu dat was de komende uren duidelijk voelbaar. Ik heb er vandaag ook nog deugd van, aangename man, dank je.




Ervaring van A. met medium Beau   Ervaring van A. met medium Beau   Ervaring van A. geplaatst op 2 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Beau je had gewoon gelijk over alles tot nu toe. Ik sta serieus versteld van je heldere inzichten. Je bent een fijn persoon om mee te praten, en dat gaat vaak ook gepaard met de nodige humor, wat het dan net weer even minder zwaar maakt allemaal. Bedankt voor je steun.




Ervaring van Simone met medium Beau   Ervaring van Simone met medium Beau   Ervaring van Simone geplaatst op 30 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Lieve Beau,
Wat ben ik enorm gegroeid door jouw hulp de afgelopen tijd. Als het even lastig was of tegen zat dan belde ik je, en keer op keer gaf je mij enorm bemoedigende woorden waar ik echt mee vooruit kon. Ik ben je enorm dankbaar en ook wel trots op mezelf inmiddels. Ben er nog niet maar met jouw steun aan mijn zijde komt het vast goed x




Ervaring van Sophie met medium Beau   Ervaring van Sophie met medium Beau   Ervaring van Sophie geplaatst op 19 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Beau, je bent geweldig.
Je hebt altijd gelijk. Hoe ik er in moet staan naar M. toe. En ook dat er een andere man belangstelling had. Klopt ook.
Je bent een topper.
Jammer dat ik moest ophouden. I.v.m werk.




Ervaring van Schorpioen met medium Beau   Ervaring van Schorpioen met medium Beau   Ervaring van Schorpioen geplaatst op 18 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Hallo daar, was en leuk gesprek. Je kon het goed weergeven wat ik vroeg ,ook kon je duidelijk de persoon beschrijven. Alleen de p van parkeren lukt niet zo goed ???? Bedankt. Cadeau.




Ervaring van Cadeau met medium Beau   Ervaring van Cadeau met medium Beau   Ervaring van Cadeau geplaatst op 17 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Beste Beau, Dank voor je steun en vertrouwen. Mijn dochter komt zoals jij vertelde weer naar me toe waar ik blij mee ben. Dank je. Een topper om te bellen.




Ervaring van Jan met medium Beau   Ervaring van Jan met medium Beau   Ervaring van Jan geplaatst op 8 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Beau, je bent geweldig. Hij heeft meteen geappt. En bedankt voor je tip. Moet gewoon genieten. Niet twijfelen, en zodra ik twijfel bel ik jou.
.




Ervaring van Ingrid met medium Beau   Ervaring van Ingrid met medium Beau   Ervaring van Ingrid geplaatst op 8 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Beau je bent echt een topper. Je hebt het steeds weer aan het juiste eind met je heldere inzichten. Je hebt mij door een hele zware periode heen gesleept, en ervoor gezorgd dat die ik die oogkleppen heb afgezet. Ik vind het enorm fijn om met je te praten, de gesprekken zijn eerlijk, to the point en met de nodige humor waarmee je bij mij iedere keer weer die glimlach op mijn gezicht weet te toveren. Tot snel.
.




Ervaring van Pipo met medium Beau   Ervaring van Pipo met medium Beau   Ervaring van Pipo geplaatst op 7 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  supermedium, got it allright at the end.




Ervaring van Fons met medium Beau   Ervaring van Fons met medium Beau   Ervaring van Fons geplaatst op 3 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Hoi Beau, effe een berichtje voor jou. Hoe goed jij overal doorheen prikt en iemands ware karakter onthuld. Gewoon pats boem waarheid en nergens omheen draaien. Chapeau.




Ervaring van Anoniem met medium Beau   Ervaring van Anoniem met medium Beau   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Bedankt je hebt dingen gezegd wat klopt en hoe ik het beste aan kan pakken en goeie tips heel erg bedankt .




Ervaring van Patricia met medium Beau   Ervaring van Patricia met medium Beau   Ervaring van Patricia geplaatst op 27 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Beau je hebt mij echt op de goede weg geholpen. Je geeft goede en heldere inzichten en je bent heerlijk to the point. Ik zal je zeker nog vaker contacten en aanraden bij anderen. Kortom een topper.




Ervaring van Mareille met medium Beau   Ervaring van Mareille met medium Beau   Ervaring van Mareille geplaatst op 25 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Lieve Beau, wat ben je toch geweldig goed en leuk om mee te kletsen.
Een half jaar geleden vertelde je me dat ik in het voorjaar een leuke man zou tegenkomen, wel eentje die heel veel praat en waar ik op een gegeven moment tegen zeg dat ie zijn mond maar even moet houden :-).
Was het eigenlijk vergeten, totdat ik het mezelf gister hoorde zeggen tegen die leuke man die pas ben tegengekomen.
Nu genieten van het taartjes bakken en zal de kersen er niet vergeten op te doen. Bel je snel weer.
.




Ervaring van Cherry met medium Beau   Ervaring van Cherry met medium Beau   Ervaring van Cherry geplaatst op 24 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  In iedere bocht van je levenspad zit wel een onverwachte verrassing, waar sommige dingen zo eenvoudig zijn dat zelfs mannen ze begrijpen.

Bedankt voor het luisteren Beau.




Ervaring van Medley met medium Beau   Ervaring van Medley met medium Beau   Ervaring van Medley geplaatst op 15 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Een heel fijne gesprekspartner. Telkens spot on qua antwoorden.




Ervaring van Waterman met medium Beau   Ervaring van Waterman met medium Beau   Ervaring van Waterman geplaatst op 11 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Bedankt Beau voor uw tips, inzichten en raad. Uiteraard ook voor waarnemingen met betrekking tot de doorstart van de nieuwe winkel en op liefdesgebied. Th.




Ervaring van Thierry met medium Beau   Ervaring van Thierry met medium Beau   Ervaring van Thierry geplaatst op 11 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Bij deze wil ik je laten weten dat ik al heel wat verder ben met jou manier van aanpakken. Door jou zienswijze kan ik nu alles 'helder' zien en makkelijker een oplossing vinden. U bent een fantastische levenscoach. Nogmaals dank.




Ervaring van APD met medium Beau   Ervaring van APD met medium Beau   Ervaring van APD geplaatst op 26 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Zo blij dat ik je vandaag weer gesproken heb, Beau.
Ik heb die schaar gepakt en het touw van t net doorgeknipt.
Je voelt alles zo goed aan, zet me met beiden benen op de grond en met je humor maak je het allemaal wat lichter.
Ik ga vrolijk en positief verder en heb vertrouwen dat het goedkomt in de liefde en mijn werk.
Dank. Je bent een aanrader.
.




Ervaring van Boogschutter met medium Beau   Ervaring van Boogschutter met medium Beau   Ervaring van Boogschutter geplaatst op 24 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  ik vind je eigenlijk geweldig. Gisteren heb je me weer helemaal in mijn kracht gezet. Of die voorspelling nu uitkomt of niet (ergens hoop ik dat natuurlijk), dat was niet de hoofdzaak- de hoofdzaak was dat ik met mezelf aan de slag moest. Dank je beau. Ik ga je nog bellen.




Ervaring van h met medium Beau   Ervaring van h met medium Beau   Ervaring van h geplaatst op 18 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Joehoeeee Beau je had weer gelijk hoor. Zo mooi hoe jij dingen juist aanvoelt en met humor weet te brengen. Zo lekker nuchter ben je, topper.




Ervaring van Beau-Fan met medium Beau   Ervaring van Beau-Fan met medium Beau   Ervaring van Beau-Fan geplaatst op 14 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Bedankt keer op keer voor je zuivere reading. Je consult gesprekken zorgen ervoor dat ik in een positieve flow komt. Weet veel te vertellen met weinig info. Keep up the good work. Tot snel weer. Liefs, FF.




Ervaring van FF met medium Beau   Ervaring van FF met medium Beau   Ervaring van FF geplaatst op 14 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Een aantal weken geleden gebeld. Ik was onzeker en had twee jaarcontracten. Bang dat ik niet verlengd zou worden, vertelde jij me dat het allemaal goed zou komen. Ik zou twee vaste contracten aangeboden krijgen. En ja hoor.
Ik heb inderdaad nu twee vaste contracten en dat in de Corona tijd en onderwijs. Bel Beau, recht door zee ook met de kritische kanttekeningen en de voorspellingen komen uit.




Ervaring van Isabel met medium Beau   Ervaring van Isabel met medium Beau   Ervaring van Isabel geplaatst op 14 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Wat een fantastische man, hoe hij het uitlegt en hoe vaak je hem ook belt over hetzelfde hij gaat je helpen en een ding is al uitgekomen en de rest is hij positief en zeker wetend dat hij naar mij komt en voor mij kiest, Ik bel hem de volgende keer weer.




Ervaring van Coba met medium Beau   Ervaring van Coba met medium Beau   Ervaring van Coba geplaatst op 24 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Een hele fijne man. Draait niet rond de pot. Meteen to the point. Weet meteen waar het omdraait, de nagel op de kop. Een topper op de lijn.




Ervaring van S. met medium Beau   Ervaring van S. met medium Beau   Ervaring van S. geplaatst op 23 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Pas op om met Beau te bellen want hij heeft humor, weet precies hoe het in elkaar zit en geeft gigantisch goede tips.




Ervaring van A met medium Beau   Ervaring van A met medium Beau   Ervaring van A geplaatst op 19 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Wat een fijn gesprek, van een donkere wolk naar een stralende zon. Dank je wel, zeer treffend.




Ervaring van Maaike met medium Beau   Ervaring van Maaike met medium Beau   Ervaring van Maaike geplaatst op 14 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Beste Beau, dank voor het afgelopen jaar. Al je inzichten, adviezen en het recht voor z?n raap zijn.

Aantal maanden geleden heb ik je, totaal in de war, gebeld. Nu, einde van het jaar, kan ik je bevestigen dat het precies gegaan is zoals je me toen vertelde.
Kon niet geloven dat ik in zo?n korte tijd weer in m?n eigen kracht zou staan en zoveel bereikt zou hebben. Maar je had gelijk, het is gelukt.

Het jaar 2020 wordt mooi. Het advies over mijn baan.je had het niet beter kunnen verwoorden. En wat de liefde betreft; ben heel benieuwd hoe hij het aan gaat pakken (en de hulp gaat zoeken).

Dank, Beau. Ik wens jou hele fijne dagen een geweldig, liefdevol en gezond 2020.
Tot in het nieuwe jaar.
N.




Ervaring van N. met medium Beau   Ervaring van N. met medium Beau   Ervaring van N. geplaatst op 26 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Beste Beau, dank je dat je er bent elke keer. Je bent ongekend goed in het zien van dingen waar ik soms niet meer in geloof en het volgende moment gebeurt het. Mijn te lang stille vriendin is gekomen op de verjaardag van mijn dochter vandaag. Op het moment dat ik dacht ze komt niet meer, kwam ze zoals jij vooraf al had gezien. Er is een eerste kleine stap gemaakt. Ik geloof er weer in door jouw standvastige krachtige support. Je bent super. Dank je.




Ervaring van E met medium Beau   Ervaring van E met medium Beau   Ervaring van E geplaatst op 24 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Super gesprek gehad
Dank je wel .




Ervaring van Linda met medium Beau   Ervaring van Linda met medium Beau   Ervaring van Linda geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Wouw,Top medium, Beau wist meteen dingen te vertellen die hij eigenlijk niet kon weten , zonder ik ook maar iets hoefde te zeggen. Hij zat er bonk op , ik was echt verbaast, tevens ook een super leuke aangename man, pure klasse een echte aanrader, gewoon weg toppie . Beau en zoals belooft zal ik aan dat kleine meisje denken .




Ervaring van A. met medium Beau   Ervaring van A. met medium Beau   Ervaring van A. geplaatst op 5 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  beste beau en weer had je gelijk. heel erg bedankt.




Ervaring van sonja met medium Beau   Ervaring van sonja met medium Beau   Ervaring van sonja geplaatst op 5 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumsgratis.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumsgratis.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumsgratis.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Mediumsgratis.net. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden