Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumsgratis.net


  Gratis bellen met mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Anouk
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumsgratis.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Hey Anouk,

Je had gelijk. Je hebt de weddenschap gewonnen. Hij is terug en nog voor de kerst ook ( daar geloofde ik al helemaaaaal niet in).
Hoop dat het nu ècht goed blijft gaan.
Thanks voor alles.???

Xxx.




Ervaring van Rosanne met medium Anouk   Ervaring van Rosanne met medium Anouk   Ervaring van Rosanne geplaatst op 13 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Van verschillende artsen in meerdere landen kreeg ik te horen dat mijn pink geamputeerd moest worden vanwege een infectie. Anouk heeft mij maandenlang geadviseerd om dit niet te laten doorgaan omdat het geen infectie is. Het was bijna zover en mijn pink werd bijna geamputeerd totdat op het laatste moment de arts besloot om het niet te doen omdat het geen infectie is maar hoogstwaarschijnlijk reuma. Het is ongelofelijk wat voor een bijzondere gave deze vrouw heeft. Ze is heel direct en soms geloof je het niet op dat moment wat ze verteld maar de tijd leert je dat Anouk altijd gelijk heeft. Mercikes.




Ervaring van A&S met medium Anouk   Ervaring van A&S met medium Anouk   Ervaring van A&S geplaatst op 10 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Je hebt mediums die de toekomst voorspellen en je hebt mediums die je helpen in het proces naar de toekomst en daarbij ook kunnen voorspellen. Anouk kan beide en kan dit goed. Heel goed.
Dank je wel voor het sparren luisteren en begeleiden. Mijn leven begint er heel anders uit te zien . Liefs Iris.




Ervaring van Iris met medium Anouk   Ervaring van Iris met medium Anouk   Ervaring van Iris geplaatst op 3 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk jij bent echt een topper. Zo ontzettend goed in je werk. Keurige waarnemingen, ze kloppen allemaal. Ik mis je :) bel je als ik terug ben van vakantie xxx.




Ervaring van S met medium Anouk   Ervaring van S met medium Anouk   Ervaring van S geplaatst op 3 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk je bent een topper. Wat je voorspelt had met de vorige vriend waar ik zo gek van was is uitgekomen dat het niks zou worden. Ik heb het even heel moeilijk gehad, maar heeft nu een plek gekregen. Alvast bedankt voor je geweldige voorspellingen. H.




Ervaring van Horia met medium Anouk   Ervaring van Horia met medium Anouk   Ervaring van Horia geplaatst op 1 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Dag Anouk,
Ik heb je al vaak gesproken en wat je ook maar zegt je hebt het steeds bij het goede eind. Voor mezelf weet ik dat ik op één vlak geduld moet hebben, en heb dat ook. Want ik weet als je zegt dat het komt zal het ook komen. De vraag is wanneer maar dat kan jammer genoeg niemand niet zeggen want hier boven bestaat geen tijd.Nogmaals bedankt om naar me te luisteren.
Groetjes Mieke.




Ervaring van christel met medium Anouk   Ervaring van christel met medium Anouk   Ervaring van christel geplaatst op 12 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk, het heeft eventjes geduurd (hierboven kennen ze echt geen tijd en ik heb geen geduld), maar je had weeral gelijk. Wat je lange tijd zei op werkvlak en liefde is uitgekomen. Super gewoon. Maar dit wilt niet zeggen dat ik je nu niet meer ga bellen ;-) tot snel toppertje. x.




Ervaring van Em met medium Anouk   Ervaring van Em met medium Anouk   Ervaring van Em geplaatst op 10 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Alles wat ik met jouw heb besproken, is ook uitgekomen. Bedankt voor de enorme hulp.




Ervaring van Onbekend met medium Anouk   Ervaring van Onbekend met medium Anouk   Ervaring van Onbekend geplaatst op 27 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Ik heb Anouk vaker gesproken, ze verteld het hele verhaal echt zoals het is, ontzettend goed. Ik denk dat zij echt de beste is. Stil van groet C.




Ervaring van Carolien met medium Anouk   Ervaring van Carolien met medium Anouk   Ervaring van Carolien geplaatst op 26 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk, ik heb je net gesproken over o.a. autos en mijn partner,dan weet je denk ik wel wie ik ben:). Ik stuur je dit bericht omdat je me altijd zo goed helpt. Ik heb zoveel vertrouwen in jou,alles wat je zegt klopt en komt uit. Je bent streng en eerlijk, dat waardeer ik heel erg want daar heb ik het meeste aan. Je geeft heldere,directe en kernachtige antwoorden. En daarbij vind ik je ook erg lief. Kortom een supergoed medium. Liefs S.




Ervaring van S met medium Anouk   Ervaring van S met medium Anouk   Ervaring van S geplaatst op 23 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk, jammer genoeg moet ik schrijven dat je gelijk had. Ik heb je maanden geleden gebeld, ik vroeg je naar een man waar ik gek op was. Je zei onmiddellijk, dit wordt hem niet, die trouwt zelfs met haar.
Ik geloofde je niet, ze zijn getrouwd.
Bedankt voor je eerlijkheid.




Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk,

Ik spreek je al best lang. En je hebt mij er altijd doorheen gesleurd. Je zei; het komt goed. Je hebt altijd gelijk gehad.
Met alles kan ik bij je terecht, je bent als n mama voor mij :)
Anouk, bedankt voor alles. <3.




Ervaring van Rosanne met medium Anouk   Ervaring van Rosanne met medium Anouk   Ervaring van Rosanne geplaatst op 6 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk, bij deze wil ik je bedanken voor al je geduld,. je steun en je voorspellingen die zijn uitgekomen. Je bent alle sterren van de hemel waard. Knuffel Sengul.




Ervaring van Sengul met medium Anouk   Ervaring van Sengul met medium Anouk   Ervaring van Sengul geplaatst op 3 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk is de allerliefste maar verteld je absoluut geen sprookjesverhaaltjes waar je niks aan hebt. Of het positief of negatief is ze verteld het je en ook waarom dingen gebeuren. Ik spreek haar nu bijna 10 maanden en alles wat zij tot nu toe heeft gezegd is uitgekomen. Tijd is altijd heel erg lastig maar alles gebeurd op z?n tijd. geduld loont. Mijn vriendinnen bellen haar ondertussen ook allemaal aangezien de waarnemingen allemaal kloppen. Voor mij is er maar 1 en dat is Anouk. Dus wil je een eerlijk consult met antwoorden waar je echt iets aan hebt dan raad je ik je Anouk absoluut aan.




Ervaring van Soof met medium Anouk   Ervaring van Soof met medium Anouk   Ervaring van Soof geplaatst op 18 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Vorig consult vertelde je over iemand uit het verleden die terug zou komen, ik moest er om lachen. maar je hebt weer gelijk gekregen. Bedankt weer voor je duidelijke taal en bevestigingen. Je bent een topper x.




Ervaring van Collega met medium Anouk   Ervaring van Collega met medium Anouk   Ervaring van Collega geplaatst op 6 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk, je zei me voortdurend neem zelf contact daar waar de rest zei, negeren. 2 Weken geleden besloot ik het erop te wagen en naar jou te luisteren, en je had gelijk, we spreken nu terug normaal met elkaar en hebben elkaar opnieuw gezien. De aantrekking is er nog steeds. Dank je wel je bent de enige die goed zat.




Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk, dank voor je oordeelloze, geduldige steun. Je voorspellingen komen uit telkens weer. Zelfs een terwijl je aan het leggen was en zei je gaat zeer snel van hem horen. Maakte je het live mee aan de telefoon dat ik werd gebeld. Je bent alle sterren van de hemel waard. Dikke knuffel.




Ervaring van Sengul met medium Anouk   Ervaring van Sengul met medium Anouk   Ervaring van Sengul geplaatst op 18 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Ongelofelijk u zei precies hoe mijn relatie geeindigd is. Gewoon weg top zonder dat ik iets zei. Dank je c.

.




Ervaring van C met medium Anouk   Ervaring van C met medium Anouk   Ervaring van C geplaatst op 16 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Bedankt Anouk om me de steun te geven dat ik vandaag nodig had. Wat ben jij goed.
Hoop dat ik je vaker op mediums tref.

Fabio.




Ervaring van Fabio met medium Anouk   Ervaring van Fabio met medium Anouk   Ervaring van Fabio geplaatst op 10 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk, hartelijk bedankt voor dit mooie consult. Ik laat het weten als ik die man tegengekomen ben. Ik zal er vanaf nu hard aan werken om 'open' te staan.
Anouk is een Topper.
Een echte aanrader.

Liefs B.
.




Ervaring van B. met medium Anouk   Ervaring van B. met medium Anouk   Ervaring van B. geplaatst op 9 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk got it all right about my formal colleagues asking me to help them to finish a fike.




Ervaring van Fons met medium Anouk   Ervaring van Fons met medium Anouk   Ervaring van Fons geplaatst op 6 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  De beste..




Ervaring van H met medium Anouk   Ervaring van H met medium Anouk   Ervaring van H geplaatst op 3 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Jij bent een TOPPER op deze lijn .




Ervaring van Cindy met medium Anouk   Ervaring van Cindy met medium Anouk   Ervaring van Cindy geplaatst op 12 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Je had gisteren weeeerrrrrr gelijk.
Oorbelletje van mijn dochter gevonden daar waar je aangaf, ik heb een fijne avond gehad,. allemaal zoals je me voorspelde.
bedankt.




Ervaring van nicole met medium Anouk   Ervaring van nicole met medium Anouk   Ervaring van nicole geplaatst op 11 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk heb u voor t eerst gesproken en u vertelde zonder dat ik iets zei dingen die nu in mijn leven spelen. bezonder hoe u t allemaal kunt zien .
Dank je wel .




Ervaring van C met medium Anouk   Ervaring van C met medium Anouk   Ervaring van C geplaatst op 25 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Best Anouk,

Je had me voorspeld dat er weer contact zou komen en een ontmoeting. Dat is uitgekomen. Volgens jou komen we van de zomer bij elkaar. Ik houd je op de hoogte en heel erg bedankt voor je heldere uitleg.




Ervaring van Indiase met medium Anouk   Ervaring van Indiase met medium Anouk   Ervaring van Indiase geplaatst op 22 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Zoals u zaken ziet en benoemen kan is kloppend en helder, ook al is het minder leuk gaat u er geen doekjes om winden en zo hoort het. Bedankt voor de steun en inzichten, u blijft het zien en erin geloven. Een pittig proces. Blij dat u er bent xxx' S.




Ervaring van S met medium Anouk   Ervaring van S met medium Anouk   Ervaring van S geplaatst op 18 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk is de allerbeste. Mijn ex was verloofd en stond op het punt om te trouwen. Anouk bleef volhouden dat ze niet gingen trouwen terwijl ik van iedereen hoorde van wel. Tot mijn grote verbazing is de verloving plots afgekapt en gaat het niet door. precies hoe Anouk het vertelde. Vervolgens zei ze ook dat hij me ging deblokkeren op social media. en nog geen paar dagen later gebeurde dit. De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Als je met een nuchter iemand wil spreken die je verteld wat je moet weten ipv wat je eigenlijk wil horen dan moet je Anouk spreken. Want soms moet ze ook minder positief nieuws brengen. Een hele dikke knuffel van mij.




Ervaring van Sofia met medium Anouk   Ervaring van Sofia met medium Anouk   Ervaring van Sofia geplaatst op 14 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk, ik heb jou vannacht 3 mei 2018 gesproken, wat een lieve eerlijke wijze vrouw ben jij. Heel erg bedankt voor je openhartige advies, helaas waas mijn credit alweer op. Dank je voor de tips, aan mezelf werken en op naar een positieve toekomst. Wens jou het allerbeste. Xx Z.




Ervaring van Trauma-vrouw met medium Anouk   Ervaring van Trauma-vrouw met medium Anouk   Ervaring van Trauma-vrouw geplaatst op 3 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Super hoe jij alles voorspeld had is het ook gelopen . Exact hetzelfde scenario.




Ervaring van H met medium Anouk   Ervaring van H met medium Anouk   Ervaring van H geplaatst op 3 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Super bedankt voor uw consult.
U wist de dingen goed te vertellen zonder dat ik wat zei
Ben nu gerust gesteld .

Grt N.




Ervaring van N. met medium Anouk   Ervaring van N. met medium Anouk   Ervaring van N. geplaatst op 30 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk,
Reeds meerdere jaren ben jij mijn steun en toeverlaat. Je vertelt gewoon wat er speelt zonder dat ik je ook maar iets aangeef. Je praat me zeker niet naar de mond. Je geeft aan waar ik fout zit en wat ik eraan kan en moet doen. Geen onderwerp ga je uit de weg. Je zegt waar het op staat en dat is prima, vooral blijven doen. Ben ook wel benieuwd naar de verdere evolutie in mijn relatie. Alle voorspellingen die je hebt gedaan zijn uitgekomen. Je bent aangenaam en ik heb na al die tijd alle vertouwen in de raad die je mij geeft. Als ik in de knoop zit met iets weet jij altijd wat en hoe ik de dingen kan aanpakken en wat zeker niet te doen. Ik ken niemand waar ik zo n diepgaande gesprekken mee kan hebben. Uiteraard niet want jij voelt gewoon wat ik voel, ervaar en waarom. Soms is het echt ongelooflijk. Bedankt Anouk voor alles. Dikke knuffies. Jeannine.




Ervaring van Jeannine met medium Anouk   Ervaring van Jeannine met medium Anouk   Ervaring van Jeannine geplaatst op 25 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Gewoon kort. je bent mijn rots in de branding. Je bent een topper op deze lijn. Dank je dat je er bent. Xxx.




Ervaring van Sengul met medium Anouk   Ervaring van Sengul met medium Anouk   Ervaring van Sengul geplaatst op 19 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk, bedankt voor uw consequente leggingen en eerlijke antwoorden. Het is niet altijd makkelijk om negatief nieuws over te moeten brengen maar wel de waarheid. De afgelopen tijd heb ik veel aan uw leggingen gehad en er zijn al heel wat voorspellingen uitgekomen. Ik weet nu ook zeker dat wat betreft die man ook zal gaan uitkomen alleen is tijd lastig. Wie een nuchtere maar eerlijke consulent wilt spreken dient zeker deze lieve Anouk te bellen. xxx Sofia .




Ervaring van Sofia met medium Anouk   Ervaring van Sofia met medium Anouk   Ervaring van Sofia geplaatst op 17 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk, ik heb je zonet voor het eerst gesproken en wil je laten weten dat ik het een hele fijne reading vond. Mijn tegoed was op dus via deze weg een bedankje voor jou.

Je bent heel direct en snel. En ik kijk uit naar al het nieuws wat komen gaat en waar ik aan moet werken. Nogmaals dank, Groetjes. F (33).




Ervaring van F met medium Anouk   Ervaring van F met medium Anouk   Ervaring van F geplaatst op 1 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumsgratis.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumsgratis.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumsgratis.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Mediumsgratis.net. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden