Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumsgratis.net


  Gratis bellen met mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Anouk
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumsgratis.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk is de allerliefste maar verteld je absoluut geen sprookjesverhaaltjes waar je niks aan hebt. Of het positief of negatief is ze verteld het je en ook waarom dingen gebeuren. Ik spreek haar nu bijna 10 maanden en alles wat zij tot nu toe heeft gezegd is uitgekomen. Tijd is altijd heel erg lastig maar alles gebeurd op z?n tijd. geduld loont. Mijn vriendinnen bellen haar ondertussen ook allemaal aangezien de waarnemingen allemaal kloppen. Voor mij is er maar 1 en dat is Anouk. Dus wil je een eerlijk consult met antwoorden waar je echt iets aan hebt dan raad je ik je Anouk absoluut aan.




Ervaring van Soof met medium Anouk   Ervaring van Soof met medium Anouk   Ervaring van Soof geplaatst op 18 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Vorig consult vertelde je over iemand uit het verleden die terug zou komen, ik moest er om lachen. maar je hebt weer gelijk gekregen. Bedankt weer voor je duidelijke taal en bevestigingen. Je bent een topper x.




Ervaring van Collega met medium Anouk   Ervaring van Collega met medium Anouk   Ervaring van Collega geplaatst op 6 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk, je zei me voortdurend neem zelf contact daar waar de rest zei, negeren. 2 Weken geleden besloot ik het erop te wagen en naar jou te luisteren, en je had gelijk, we spreken nu terug normaal met elkaar en hebben elkaar opnieuw gezien. De aantrekking is er nog steeds. Dank je wel je bent de enige die goed zat.




Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk, dank voor je oordeelloze, geduldige steun. Je voorspellingen komen uit telkens weer. Zelfs een terwijl je aan het leggen was en zei je gaat zeer snel van hem horen. Maakte je het live mee aan de telefoon dat ik werd gebeld. Je bent alle sterren van de hemel waard. Dikke knuffel.




Ervaring van Sengul met medium Anouk   Ervaring van Sengul met medium Anouk   Ervaring van Sengul geplaatst op 18 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Ongelofelijk u zei precies hoe mijn relatie geeindigd is. Gewoon weg top zonder dat ik iets zei. Dank je c.

.




Ervaring van C met medium Anouk   Ervaring van C met medium Anouk   Ervaring van C geplaatst op 16 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Bedankt Anouk om me de steun te geven dat ik vandaag nodig had. Wat ben jij goed.
Hoop dat ik je vaker op mediums tref.

Fabio.




Ervaring van Fabio met medium Anouk   Ervaring van Fabio met medium Anouk   Ervaring van Fabio geplaatst op 10 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk, hartelijk bedankt voor dit mooie consult. Ik laat het weten als ik die man tegengekomen ben. Ik zal er vanaf nu hard aan werken om 'open' te staan.
Anouk is een Topper.
Een echte aanrader.

Liefs B.
.




Ervaring van B. met medium Anouk   Ervaring van B. met medium Anouk   Ervaring van B. geplaatst op 9 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk got it all right about my formal colleagues asking me to help them to finish a fike.




Ervaring van Fons met medium Anouk   Ervaring van Fons met medium Anouk   Ervaring van Fons geplaatst op 6 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  De beste..




Ervaring van H met medium Anouk   Ervaring van H met medium Anouk   Ervaring van H geplaatst op 3 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Jij bent een TOPPER op deze lijn .




Ervaring van Cindy met medium Anouk   Ervaring van Cindy met medium Anouk   Ervaring van Cindy geplaatst op 12 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Je had gisteren weeeerrrrrr gelijk.
Oorbelletje van mijn dochter gevonden daar waar je aangaf, ik heb een fijne avond gehad,. allemaal zoals je me voorspelde.
bedankt.




Ervaring van nicole met medium Anouk   Ervaring van nicole met medium Anouk   Ervaring van nicole geplaatst op 11 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk heb u voor t eerst gesproken en u vertelde zonder dat ik iets zei dingen die nu in mijn leven spelen. bezonder hoe u t allemaal kunt zien .
Dank je wel .




Ervaring van C met medium Anouk   Ervaring van C met medium Anouk   Ervaring van C geplaatst op 25 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Best Anouk,

Je had me voorspeld dat er weer contact zou komen en een ontmoeting. Dat is uitgekomen. Volgens jou komen we van de zomer bij elkaar. Ik houd je op de hoogte en heel erg bedankt voor je heldere uitleg.




Ervaring van Indiase met medium Anouk   Ervaring van Indiase met medium Anouk   Ervaring van Indiase geplaatst op 22 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Zoals u zaken ziet en benoemen kan is kloppend en helder, ook al is het minder leuk gaat u er geen doekjes om winden en zo hoort het. Bedankt voor de steun en inzichten, u blijft het zien en erin geloven. Een pittig proces. Blij dat u er bent xxx' S.




Ervaring van S met medium Anouk   Ervaring van S met medium Anouk   Ervaring van S geplaatst op 18 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk is de allerbeste. Mijn ex was verloofd en stond op het punt om te trouwen. Anouk bleef volhouden dat ze niet gingen trouwen terwijl ik van iedereen hoorde van wel. Tot mijn grote verbazing is de verloving plots afgekapt en gaat het niet door. precies hoe Anouk het vertelde. Vervolgens zei ze ook dat hij me ging deblokkeren op social media. en nog geen paar dagen later gebeurde dit. De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Als je met een nuchter iemand wil spreken die je verteld wat je moet weten ipv wat je eigenlijk wil horen dan moet je Anouk spreken. Want soms moet ze ook minder positief nieuws brengen. Een hele dikke knuffel van mij.




Ervaring van Sofia met medium Anouk   Ervaring van Sofia met medium Anouk   Ervaring van Sofia geplaatst op 14 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk, ik heb jou vannacht 3 mei 2018 gesproken, wat een lieve eerlijke wijze vrouw ben jij. Heel erg bedankt voor je openhartige advies, helaas waas mijn credit alweer op. Dank je voor de tips, aan mezelf werken en op naar een positieve toekomst. Wens jou het allerbeste. Xx Z.




Ervaring van Trauma-vrouw met medium Anouk   Ervaring van Trauma-vrouw met medium Anouk   Ervaring van Trauma-vrouw geplaatst op 3 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Super hoe jij alles voorspeld had is het ook gelopen . Exact hetzelfde scenario.




Ervaring van H met medium Anouk   Ervaring van H met medium Anouk   Ervaring van H geplaatst op 3 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Super bedankt voor uw consult.
U wist de dingen goed te vertellen zonder dat ik wat zei
Ben nu gerust gesteld .

Grt N.




Ervaring van N. met medium Anouk   Ervaring van N. met medium Anouk   Ervaring van N. geplaatst op 30 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk,
Reeds meerdere jaren ben jij mijn steun en toeverlaat. Je vertelt gewoon wat er speelt zonder dat ik je ook maar iets aangeef. Je praat me zeker niet naar de mond. Je geeft aan waar ik fout zit en wat ik eraan kan en moet doen. Geen onderwerp ga je uit de weg. Je zegt waar het op staat en dat is prima, vooral blijven doen. Ben ook wel benieuwd naar de verdere evolutie in mijn relatie. Alle voorspellingen die je hebt gedaan zijn uitgekomen. Je bent aangenaam en ik heb na al die tijd alle vertouwen in de raad die je mij geeft. Als ik in de knoop zit met iets weet jij altijd wat en hoe ik de dingen kan aanpakken en wat zeker niet te doen. Ik ken niemand waar ik zo n diepgaande gesprekken mee kan hebben. Uiteraard niet want jij voelt gewoon wat ik voel, ervaar en waarom. Soms is het echt ongelooflijk. Bedankt Anouk voor alles. Dikke knuffies. Jeannine.




Ervaring van Jeannine met medium Anouk   Ervaring van Jeannine met medium Anouk   Ervaring van Jeannine geplaatst op 25 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Gewoon kort. je bent mijn rots in de branding. Je bent een topper op deze lijn. Dank je dat je er bent. Xxx.




Ervaring van Sengul met medium Anouk   Ervaring van Sengul met medium Anouk   Ervaring van Sengul geplaatst op 19 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk, bedankt voor uw consequente leggingen en eerlijke antwoorden. Het is niet altijd makkelijk om negatief nieuws over te moeten brengen maar wel de waarheid. De afgelopen tijd heb ik veel aan uw leggingen gehad en er zijn al heel wat voorspellingen uitgekomen. Ik weet nu ook zeker dat wat betreft die man ook zal gaan uitkomen alleen is tijd lastig. Wie een nuchtere maar eerlijke consulent wilt spreken dient zeker deze lieve Anouk te bellen. xxx Sofia .




Ervaring van Sofia met medium Anouk   Ervaring van Sofia met medium Anouk   Ervaring van Sofia geplaatst op 17 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk, ik heb je zonet voor het eerst gesproken en wil je laten weten dat ik het een hele fijne reading vond. Mijn tegoed was op dus via deze weg een bedankje voor jou.

Je bent heel direct en snel. En ik kijk uit naar al het nieuws wat komen gaat en waar ik aan moet werken. Nogmaals dank, Groetjes. F (33).




Ervaring van F met medium Anouk   Ervaring van F met medium Anouk   Ervaring van F geplaatst op 1 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk , wil je hartelijk bedanken voor het consult van gisteravond hoe jij alles kon duiden zonder iets te vragen was echt top. Hoop dat je voorspelling uitkomt . Maar als hij het sein geeft VR een relatie ga ik daar uiteraard is goed over nadenken ik volg je raad op .




Ervaring van H met medium Anouk   Ervaring van H met medium Anouk   Ervaring van H geplaatst op 14 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve, fijne medium. Vraagt niks, weet alles zoals een echte medium dat hoort te weten. X .




Ervaring van S met medium Anouk   Ervaring van S met medium Anouk   Ervaring van S geplaatst op 25 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk,
Gevoelsmatig spreken wij elkaar al zo lang. Los van het feit dat het een gewoonte is geworden om u advies te vragen is het simpelweg heel fijn om u vertrouwde stem te horen. De hoeveelheid accurate informatie die ik gekregen heb mbt mijn ex en onze situatie in het afgelopen jaar, u blijft het zien en erin geloven ook al geef ik de moed vaak op, stelt het mij gerust dat de toekomstige gebeurtenissen die zo ver weg lijken of onhaalbaar u achteraf toch gelijk krijgt in uw voorspellingen. Mijn vriendinnen zijn ook fan en dagelijks hebben we het over onze gesprekken met u, dat is niet voor niets ;) .Ik noem u altijd mama Anouk, zo voelt u ook echt, bedankt dat u er bent, oprecht en eerljk; u zult datgene wat u ziet nooit mooier maken dan het is.by far de beste op deze lijn punt.

We spreken elkaar uiteraard snel, veel liefs S.




Ervaring van S. met medium Anouk   Ervaring van S. met medium Anouk   Ervaring van S. geplaatst op 26 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk is een medium die heel gedetailleerd kan voorspellen.
Tot nu toe is er heel veel uitgekomen wat ze gezegd heeft.
1 van de belangrijkste voorspellingen op liefdesgebied is nu ook uitgekomen.
Er is weer contact, waar ik op den duur twijfelde was jij 100% zeker van, en je hebt gelijk gekregen.
Hij heeft uit zichzelf contact opgenomen.
Samen met veel andere mediums die t zelfde voorspeld hebben is tot mijn vreugde een last van mijn schouders gevallen.
En ondanks dat het al voorspeld is dat we langdurig samen verder zullen gaan, laat ik t gewoon op me afkomen nu.
Het ziet er in ieder geval nu erg positief uit.
Voor de mensen die niet meer geloven; Anouk is een medium om te vertrouwen.
Zelfs wanneer er n paar andere mediums minder positief zullen zijn (want die zul je altijd wel 1 of 2 tegenkomen) dan kun je altijd op Anouk vertrouwen.
Bij mij heeft ze altijd gelijk gehad tot nu toe.
Nog 2 belangrijke voorspellingen en ik ben er :)

Liefs N.




Ervaring van N met medium Anouk   Ervaring van N met medium Anouk   Ervaring van N geplaatst op 21 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Zojuist je gesproken te hebben. Jeetje wat ben jij goed zeg. Je ziet alles zo goed wat er nu speelt. echt WoW.

Ik heb er meerdere gesproken maar echt vind jou de beste.

Tot snel.

Bianca .




Ervaring van Bianca met medium Anouk   Ervaring van Bianca met medium Anouk   Ervaring van Bianca geplaatst op 12 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk is echt een topper. Ik heb je net gebeld en je wist alles, terwijl ik nog niks had gezegd. Ook een erg lieve dame.




Ervaring van Aynur met medium Anouk   Ervaring van Aynur met medium Anouk   Ervaring van Aynur geplaatst op 10 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Beste Anouk,

Ik ben blij dat je ik eindelijk te pakken heb kunnen krijgen. Veel antwoorden van je gekregen en ik ga zeker je adviezen volgen. Nogmaals hartelijk dank.

Je bent in Een woord GEWELDIG.




Ervaring van Een verontruste moeder met medium Anouk   Ervaring van Een verontruste moeder met medium Anouk   Ervaring van Een verontruste moeder geplaatst op 8 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  hoi anouk.ik had je laatst nog gebeld.dit ivm een voorspelling wat is uitgekomen wat je had gezegd.je had gelijk dat van mijn ex.wilde het eerst niet geloven maar je heb het bij het rechte end. ik probeerde al eerder een getuigenis te plaatsten maar deed blijkbaar iets verkeerd. bij deze van mij een getuigenis . dank je wel altijd voor je geduld.je bent een lieve lieve vrouw. ik wens jou ook alle goeds in 2018 en dat wij elkaar weer snel mogen spreken. heel veel liefs van het kleine vrouwtje.




Ervaring van klein vrouwtje met medium Anouk   Ervaring van klein vrouwtje met medium Anouk   Ervaring van klein vrouwtje geplaatst op 2 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Fijne jaarwisseling aan al mijn bellers. dikke knuffel en bedankt voor het vertrouwen. x.




Ervaring van anouk met medium Anouk   Ervaring van anouk met medium Anouk   Ervaring van anouk geplaatst op 30 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk,

Ik spreek je nu vanaf september rn er is al zoveel uitgekomen precies zoals jij het gezegd hebt.
Zelfs wanneer ik in de eerste instantie niet begreep wat je zei, toch verliep het precies zoals je zei.
2 hele belangrijke voorspellingen ben ik nog voor in afwachting maar ik geloof zeker dat dit gaat gebeuren.
Wat jij ziet, zo gedetailleerd, dat heb ik zelden meegemaakt.
Ik wil jou bedanken voor al je steun de afgelopen maanden en voor de rake voorspellingen die mij weer vertrouwen geven.
Ik wens jou hele fijne feestdagen en een super en liefdevol 2018.
Hopelijk kan ik hier gauw nog een getuigenis plaatsen.

Veel liefs N.




Ervaring van Natacha met medium Anouk   Ervaring van Natacha met medium Anouk   Ervaring van Natacha geplaatst op 24 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk, je had al een paar keer gezegd dat ik goed nieuws zou krijgen. en het klopt allemaal wat je zei.
Je bent SUPER goed Anouk. X.




Ervaring van Joyce met medium Anouk   Ervaring van Joyce met medium Anouk   Ervaring van Joyce geplaatst op 19 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Hoi lieverd , sorry tegoed op grrr .
Mocht er nieuws zijn over Tom dan laat ik t weten.
Doei lieverd. lieve groet Daphne xxx.




Ervaring van Daphne met medium Anouk   Ervaring van Daphne met medium Anouk   Ervaring van Daphne geplaatst op 18 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Weken , maanden bleef Anouk steeds hetzelfde zeggen. Het komt goed je zal wel zien. En ik geloofde haar soms niet en twijfelde vaak. Maar alles wat ze zei is uitgekomen en ik kan niet anders zeggen van Anouk je bent een top madam, een echte aanrader. Geen 5 maar 10 sterren waard. Van je weet wel wie :-) Y.




Ervaring van Y. met medium Anouk   Ervaring van Y. met medium Anouk   Ervaring van Y. geplaatst op 11 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumsgratis.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumsgratis.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumsgratis.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Mediumsgratis.net. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden