Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumsgratis.net


  Gratis bellen met mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Amira
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumsgratis.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Amira
  Ervaring met medium Amira
  Voor deze dagen wil ik jullie veel licht en liefde toewensen. 2020 was voor vele een apart en uitdagend jaar, ik heb iedereen met veel liefde en zo aandachtig mogelijk proberen bij te staan. Daarvoor wil ik jullie ook vanuit mijn hart bedanken en al het beste toe wensen. En hoop in 2021 ook met veel kracht en liefde te mogen helpen. Bedankt voor al het vertrouwen. Veel liefs Amira.




Ervaring van Amira met medium Amira   Ervaring van Amira met medium Amira   Ervaring van Amira geplaatst op 26 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met medium Amira
  Ervaring met medium Amira
  Altijd fijn om jou te spreken of het nou om een luisterend oor gaat die ik nodig heb advies of inzicht over wat er komen gaat. Je bent een fijn mens. En niet te vergeten ook jou voorspellingen, 1 woord heb ik daar voor wauw. Het komt altijd uit. Je hoort me gauw weer gr, k.




Ervaring van K. met medium Amira   Ervaring van K. met medium Amira   Ervaring van K. geplaatst op 25 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met medium Amira
  Ervaring met medium Amira
  Hoi Amira,

Ik wens je fijne kerstdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar.

Liefs

Shilpa.




Ervaring van Shilpa met medium Amira   Ervaring van Shilpa met medium Amira   Ervaring van Shilpa geplaatst op 25 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met medium Amira
  Ervaring met medium Amira
  Altijd fijn om jou te spreken of het nou om een luisterend oor gaat die ik nodig heb advies of inzicht over wat er komen gaat. Je bent een fijn mens. En niet te vergeten ook jou voorspellingen, 1 woord heb ik daar voor wauw. Het komt altijd uit. Je hoort me gauw weer gr, k.




Ervaring van Khouloud met medium Amira   Ervaring van Khouloud met medium Amira   Ervaring van Khouloud geplaatst op 24 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met medium Amira
  Ervaring met medium Amira
  Hi lieve, Amira.

Je bent zo warm en goed.
Elke keer dacht ik je kan geen gelijk hebben
En toch had je gelijk.
Ik ben je stalker hahahaha, je bent geweldig

X.




Ervaring van Sab met medium Amira   Ervaring van Sab met medium Amira   Ervaring van Sab geplaatst op 24 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met medium Amira
  Ervaring met medium Amira
  Een topper. Accuraat en sne zonder veel te vertellen. Zij heeft mij door een moeilijke periode heen gesleept, waarbij haar voorspellingen binnen een korte tijd na elkaar zijn uitgekomen. Dank topper. Liefs Gabi.




Ervaring van Gabi met medium Amira   Ervaring van Gabi met medium Amira   Ervaring van Gabi geplaatst op 21 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met medium Amira
  Ervaring met medium Amira
  Hey Amira, het was echt een leuk gesprek. Bedankt voor je adviezen.
Ik zal je snel weer benaderen.

Liefs Shilpa.




Ervaring van Shilpa met medium Amira   Ervaring van Shilpa met medium Amira   Ervaring van Shilpa geplaatst op 20 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met medium Amira
  Ervaring met medium Amira
  Lieve Amira, ik heb je al een aantal weken gesproken en je hebt altijd gelijk gehad, want je voorspelling is uitgekomen. Daarnaast geef je me ook goede adviezen.
liefs R.




Ervaring van R met medium Amira   Ervaring van R met medium Amira   Ervaring van R geplaatst op 19 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met medium Amira
  Ervaring met medium Amira
  Zonder jou had ik niet geweten hoe ik mij door alles had heen moeten slaan. Je bent straight maar ontzettend lief, je verplaatst je echt in mij. Je bent zo een mooi mens. Veel van de dingen die je mij hebt gezegd zijn ook uitgekomen. Ben je zo dankbaar.




Ervaring van Jasmine met medium Amira   Ervaring van Jasmine met medium Amira   Ervaring van Jasmine geplaatst op 19 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met medium Amira
  Ervaring met medium Amira
  Bedankt, het was een zeer aangename gesprek. Bel je zeker nog terug.




Ervaring van Sonia met medium Amira   Ervaring van Sonia met medium Amira   Ervaring van Sonia geplaatst op 18 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met medium Amira
  Ervaring met medium Amira
  Lieva Amira, wat heb ik d'r net heel leuk en prettig met jouw gesproken. Bedankt voor je voorspellingen. Ik wacht het rustig af en laat het je weten. Dank je wel Amira. XXX.




Ervaring van Adoptie mama met medium Amira   Ervaring van Adoptie mama met medium Amira   Ervaring van Adoptie mama geplaatst op 18 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met medium Amira
  Ervaring met medium Amira
  In een woord geweldig, je had gelijk met alles al vond ik het moeilijk om te geloven. Een aanrader.




Ervaring van B met medium Amira   Ervaring van B met medium Amira   Ervaring van B geplaatst op 18 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met medium Amira
  Ervaring met medium Amira
  Lieve Amira,

Ik sta er versteld van dat je voorspellingen (2l) zijn uitgekomen Vandaag weer. Iedere keer zeg je hetzelfde. Je bent geduldig, begripvol.
Liefs.




Ervaring van S met medium Amira   Ervaring van S met medium Amira   Ervaring van S geplaatst op 17 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met medium Amira
  Ervaring met medium Amira
  Lieve Amira, ik heb je gisteren gesproken. Zoals je voorspelde is de uitslag van de intaketoets binnen. Ik mag starten met de opleiding. Nu afwachten op je andere voorspellingen. Je bent echt een topper, lief, duidelijk en vol humor. Liefs, S.




Ervaring van S met medium Amira   Ervaring van S met medium Amira   Ervaring van S geplaatst op 14 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met medium Amira
  Ervaring met medium Amira
  Lieve Amira, je bent een geweldige dame met meer dan uitstekende talenten. Je voelt haarfijn aan hoe dat de situatie in elkaar steekt bij de tegenpartij en je adviezen zijn altijd meer dan goed.

Je voorspellingen komen altijd uit.

Dat iedereen heel lang van je gaven en adviezen mag genieten.

Liefs, M.




Ervaring van Mira met medium Amira   Ervaring van Mira met medium Amira   Ervaring van Mira geplaatst op 10 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met medium Amira
  Ervaring met medium Amira
  Lieve Amira, bedankt voor wat je doet en wie je bent. Wat een lieve hartverwarmende vrouw ben jij. Je voorspelling is uitgekomen en ik ben ervan overtuigd dat wat je me nog zei ook zal kloppen. Dank u voor jouw wijze woorden, advies en steun tijdens dit moeilijke hoofdstuk in mn leven. Veel liefs A.




Ervaring van Anke met medium Amira   Ervaring van Anke met medium Amira   Ervaring van Anke geplaatst op 9 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met medium Amira
  Ervaring met medium Amira
  Lieve Amira, we hebben elkaar 2 maanden geleden gesproken en je hebt 3 voorspellingen gedaan. Ze zijn allemaal uitgekomen, ik ben nog steeds zo verbaasd maar wil je enorm bedanken voor je inzichten en goeie advies. Liefs, L.




Ervaring van L. met medium Amira   Ervaring van L. met medium Amira   Ervaring van L. geplaatst op 6 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met medium Amira
  Ervaring met medium Amira
  Lieve Amira,
We hebben elkaar 2 maanden geleden gesproken en je hebt 3 voorspellingen gedaan. Ze zijn allemaal uitgekomen, ik ben nog steeds zo verbaasd maar wil je enorm bedanken voor je inzichten en goeie advies.

Liefs, L.




Ervaring van L. met medium Amira   Ervaring van L. met medium Amira   Ervaring van L. geplaatst op 6 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met medium Amira
  Ervaring met medium Amira
  Lieve Amira, jouw deskundigheid en hartverwarmende gesprekken zijn voor mij een lichtpunt in deze donkere tijden. Je voorspelling van de kaarten komen altijd uit.
Dankjewel voor al je geduld met mij. Hoewel met jouw humeur, krijg ik bij jou altijd het gevoel dat ik er mag zijn. Groetjes Angela (Date van Gregory).




Ervaring van Angela met medium Amira   Ervaring van Angela met medium Amira   Ervaring van Angela geplaatst op 1 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met medium Amira
  Ervaring met medium Amira
  Amira, je bent onwaarschijnlijk goed in wat je doet (want ik leg zelf ook de kaart). En het klopt zo goed als allemaal. En heb ontzettend veel van je wijze woorden geleerd, je oprechtheid, eerlijkheid, je zegt het zoals je het ziet, ook al is het soms niet altijd dat wat je wil horen en met nu en dan een lach en wat humor er tussen. En je voorspellingen komen uit. Je bent een schat van een vrouw met veel liefde en humor.
Lieve groet Marie.




Ervaring van Marie met medium Amira   Ervaring van Marie met medium Amira   Ervaring van Marie geplaatst op 24 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met medium Amira
  Ervaring met medium Amira
  Lieve amira.
Wat ben jij een leuke lieve vrouw om mee te praten.heel veel herken ik in wat je zei wat klopte.
Ik vertrouw op jou woorden.
Liefs je trouwe beller.




Ervaring van Sm met medium Amira   Ervaring van Sm met medium Amira   Ervaring van Sm geplaatst op 19 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met medium Amira
  Ervaring met medium Amira
  Super leuke vrouw om mee te praten. Haar voorspelling is uitgekomen dankjewellll. Topper.




Ervaring van M met medium Amira   Ervaring van M met medium Amira   Ervaring van M geplaatst op 7 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met medium Amira
  Ervaring met medium Amira
  Yep, je voorspelling klopt. A. heeft me vandaag gefeliciteerd via Skype. Ben benieuwd of ik hem nog zie op een avond zoals jij voorspelt hebt. Hou je op de hoogte.
Xx.




Ervaring van Ingrid met medium Amira   Ervaring van Ingrid met medium Amira   Ervaring van Ingrid geplaatst op 3 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met medium Amira
  Ervaring met medium Amira
  lieve Amira, bedankt voor je adviezen.
Ben heel erg in de war door wat er gebeurd is en idd dit is geen fase en hij zal ermee doorgaan. Ik moet het nog beseffen.




Ervaring van S met medium Amira   Ervaring van S met medium Amira   Ervaring van S geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met medium Amira
  Ervaring met medium Amira
  Lieve Amira je bent voor mij echt de beste op deze lijn. Ik bel je regelmatig als ik het allemaal even niet meer weet. Helaas vergeet ik door bepaalde spanning wat je gezegd heb waar ik regelmatig voor bel. Gister had ik je gebeld betreffende mijn zoon en je had gelijk we hebben net het bericht gehad. Ik bel je zeker weer terug. Dikke knuffel Mewanda.




Ervaring van mewanda met medium Amira   Ervaring van mewanda met medium Amira   Ervaring van mewanda geplaatst op 13 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met medium Amira
  Ervaring met medium Amira
  Lieve Amira,
Je bent echt de beste. Je voorspellingen zijn zo duidelijk en je kan precies vertellen hoe het zit. Voel me altijd zoveel beter als ik je hebt gesproken. Dankjewel.




Ervaring van Ruchana met medium Amira   Ervaring van Ruchana met medium Amira   Ervaring van Ruchana geplaatst op 6 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met medium Amira
  Ervaring met medium Amira
  Super fijn om je weer gesproken te hebben. Je hebt weer rake dingen gezegd die je niet kon weten. Voor wat betreft je tips; ik ga er zeker wat mee doen. Op basis van je eerdere voorspellingen, vertrouw ik hier ook blindelings op.




Ervaring van R met medium Amira   Ervaring van R met medium Amira   Ervaring van R geplaatst op 2 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met medium Amira
  Ervaring met medium Amira
  Lieve Amira, wat een mooi consult. En wat zie je de dingen toch zuiver en helder. Je sloeg de spijker op zijn kop. Geduld is nu een schone zaak m.b.t. mijn kwestie en dan valt alles op zijn plek.

Je bent een een eerlijk en oprecht mooie lichtwerker. Je doet je eerdere reviews meer dan eer aan. No nonsense, niet zweverig, maar keeping it real and to the point.
Dit is je roeping en je doet het met liefde.

Ik wens jou oneindige veel licht, liefde en zegeningen.

Voor heldere inzichten, ophelderingen en info over kwesties of anderzijds, ga naar Medium Amira.

Lieve groetjes VJ.




Ervaring van VJ met medium Amira   Ervaring van VJ met medium Amira   Ervaring van VJ geplaatst op 27 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met medium Amira
  Ervaring met medium Amira
  Amira, jeetje wat een bijzondere ervaring om met je te mogen bellen. Geen woorden voor om je naar waarde te omschrijven. Ik heb nog al gebeld, en min of meer zelfde voorspelling gekregen, maar de manier waarop jij ervoor kan zorgen dat het ook echt binnenkomt echt onbeschrijfelijk. Hierbij heb ie ook nog eens noodzakelijke en op vooral op maat voor mij, de tools meegeven waarmee ik echt verder kan. Ik had je gisteren 21/9 aan de lijn, en voel het effect vandaag al. Ik voel me alvast veel beter, sterker en hoopvoller.

Ik wil je aan iedereen aanraden en vooral ook bedanken voor alles wat je doet en deelt met me.

Veel liefs.

Ps: ik let er nu op dat ik niet te hard op de ketchupfles druk. hopelijk weet je nu wie ik ben.




Ervaring van Me. met medium Amira   Ervaring van Me. met medium Amira   Ervaring van Me. geplaatst op 22 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met medium Amira
  Ervaring met medium Amira
  lieve Amira, echt een topper.
Ben zo blij dat ik bij jou terecht kon .
Ik ben je dankbaar voor je inzichten.




Ervaring van H. met medium Amira   Ervaring van H. met medium Amira   Ervaring van H. geplaatst op 20 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met medium Amira
  Ervaring met medium Amira
  Beste Amira, ik wil je bedanken en iedereen jou aanraden. Oprecht eerlijk ook als het geen goed nieuws is. Alles wat je vertelde is uitgekomen. Vind het ook fijn hoe de communicatie gaat
en hoe begripvol en eerlijk je bent. Dankje wel. Tot snel weer. Mvg R&B.




Ervaring van R&B met medium Amira   Ervaring van R&B met medium Amira   Ervaring van R&B geplaatst op 19 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met medium Amira
  Ervaring met medium Amira
  Beste amira

Ik wil je bedanken en iedereen Jou aanraden
Oprecht eerlijk ook als het geen goed nieuws is
Alles wat je vertelde is uitgekomen
Dankje wel
Vindt het ook fijn hoe de communicatie gaat
en Hoe Begripvol En eerlijk Je bent
Dankje wel
Tot snel weer

Mvg R en B
.




Ervaring van R&B met medium Amira   Ervaring van R&B met medium Amira   Ervaring van R&B geplaatst op 19 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met medium Amira
  Ervaring met medium Amira
  Lieve Amira ,

Een hele bijzondere lichtwerker, ze neemt je mee in haar kracht, door goed te luisteren en tegelijkertijd kan ze invoelen waar je hulp bij nodig zal hebben.

Al je voorspellen komen op korte termijn uit, dit is voor mij ideaal, zodat ik voorbereid ben als het uitkomt. Geen verrassingen. Mijn leven is een stuk makkelijker en bereik me doelen veel sneller.
Hoe vaker ik je spreek hoe meer zelfvertrouwen ik krijg mijn grote dank.
Ik heb geleerd om weer op me gevoel te vertrouwen, iets wat ik heel lang niet meer kon.

Normaals je bent een mooi mens met liefde voor iedereen. Dankbaar.




Ervaring van Sharda met medium Amira   Ervaring van Sharda met medium Amira   Ervaring van Sharda geplaatst op 18 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met medium Amira
  Ervaring met medium Amira
  Dankjewel lieve Amira, kijk uit naar je voorspelling en vond het een fijn gesprek. Ik bel je, niet u anders mag ik niet meer bellen hahaha bel je zeker weer in de toekomst terug. Je geeft mensen een comfortabel gevoel.

Meisje met een lastig schoonmoeder.




Ervaring van R met medium Amira   Ervaring van R met medium Amira   Ervaring van R geplaatst op 13 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met medium Amira
  Ervaring met medium Amira
  Wat een geweldige vrouw. Lief, eerlijk en betrouwbaar. Bedankt voor alle wijze lessen en je oprechtheid. Alles was bij het juiste eind.

Aanrader om te bellen.

Dikke knuffel L.




Ervaring van Anoniem met medium Amira   Ervaring van Anoniem met medium Amira   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumsgratis.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumsgratis.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumsgratis.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Mediumsgratis.net. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden